Şimdi Ara

LG Eigen GM735 ( ANA KONU ) (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
6
Favori
525.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar. dün bi telefoncuya gititm ve lg nin bi telefonunu gösterdi. gm730,735,750 hangisi olduğunu bilmiyorum. 300 milyon fiyat istedi. değermi sizce??
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun06

slm arkadaşlar. dün bi telefoncuya gititm ve lg nin bi telefonunu gösterdi. gm730,735,750 hangisi olduğunu bilmiyorum. 300 milyon fiyat istedi. değermi sizce??

GM735 ise kaçırma

windows mobile işletim sistemli fiyat ve performans olarak en iyi telefon diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdi1980

arkadaşım nasıl gps yok ya uçma yanlış biliyon demişinde sen yanlış biliyon gps var ben şuan garmini onda tıkır tıkır kullanıyorum

Telefonda GPS mevcut. Biraz geç bağlanıyor (gerçi ilk bağlantı öyle diyolar ama) Fakat sorunsuz şekilde bir çok gps programı çalışıyor
  • yaw gm735 aldım. cd si var ama yüklenmiyor. bu telefona nasıl program yğklicem ben biri yardımcı olursa çok sevinirim =(
  • İnternetten programı bul. Uzantısı '.cab' olmalı. Hafıza karıtna at (bluetooth ya da kart okuyucusuyla). Telefondan dosyaya tıkla yuklemeyi yapar zaten. En kolay yolu budur.

Ayrıca Active Sync programını pc'ye kurarak da yukleyebilirsin. Bu şekilde exe dosyalarını da yukleyebiliyorsun ama gereksiz ben hiç ihtiyaç duymadım.
  • eyw. peki bu telefonla facebook youtube videolarını izleyebilr miyim??
  • Youtube videoları opera mobilden izleniyor.Ayarlardan eklentileri açacaksın
  • Uzard diye bi browser war bununla zor da olsa videolar izlemiyor. bazen yarıda kesilebiliyor. Açıkçası o kadar araştırdım daha adam gibi video izleten bi browser bulamadım ben..Bulan varsa yazsın da sevaba girsin :D
  • Skyfire vardı eskiden en iyisi oydu. Türkiye yasaklanmıştı. Proxy filan giriş yapılıyordu son durum ne bilmiyorum
  • şu an explorer dan girince flash player yüklememi istiyor. ben yükleyince sorun çözülür die düşünmüştüm ama sanırım çözülmüyomus =( youtube programıyla izliyebiliodum ben 5530 da. bundada izlenir heralde
  • Ben en son geçen ay denedim Skyfire da yalan olmuş.. O proxy olayları da yemiyor artık. Ben program bulamadım ama youtube için vardır.. Ama sadece youtube için.. Dailymotion, izlesene.com filan bunları açamıyoruz tabi..Bilen varsa buyursun...
  • arkadaslar menuye gırıyorum telefon ayarlarını yapmak ıcın telefon sekmesıne tıklıyorum fakat telefon hazır değil 15 saniye bekleyin ve yeniden deneyin diyor ama 2 gundur uğrasıyorum düzelmedi format attım gene olmadı bir bilen yardımcı olucak varmı ?????
  • Cihaza en sonunda Windows 6,5'ın orjnal'ini kurdum on numara çalışıyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytamal

Uzard diye bi browser war bununla zor da olsa videolar izlemiyor. bazen yarıda kesilebiliyor. Açıkçası o kadar araştırdım daha adam gibi video izleten bi browser bulamadım ben..Bulan varsa yazsın da sevaba girsin :D

Windows 6.5 kurulduğunda Youtube İE üzerinden çok rahat izlenebiliyor. Tıkladığında direk olarak WMP açılıyor çe çalışıyor.
  • ben telefona program bulamadım yhaa. ilk sayfadaki linkler ölmüşş. nerden bulabilirim?? yada elinde program olan arkadaşlar msn adreslerini verebilirmi??
  • arkadaşlar bu tel için pusula ve yükseklik ölçen program var mı bilgisi olanlar paylaşabilir mi teşekkürler
  • Lg Gm 735 windows 6.1 telefonu satıyorum telefonu anlatmaya gerek yok gps garmin yüklü, sbp arayüz, pusula, akıllı klavye ve daha bir sürü şey yüklü
    ekranında ufak tefek çizikler haricinde yedek batarya , orijinal kulaklık, orijinal şarj aleti ve kutusu birlikte verilecektir. özelliklerini öğrenmek isteyen arkadaşlar ilk sayfaya bakabilirler. fiyatı 225 tl. dir. tel: 05054783323 yasin elçi ankara - keçiören
  • quote:

Orijinalden alıntı: 170turgut

Cihaza en sonunda Windows 6,5'ın orjnal'ini kurdum on numara çalışıyor. :)

Güncellemeyi nereden nasıl yaptınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duranek

quote:

Orijinalden alıntı: 170turgut

Cihaza en sonunda Windows 6,5'ın orjnal'ini kurdum on numara çalışıyor. :)

Güncellemeyi nereden nasıl yaptınız acaba?

Evet, ben de merak ettim. Paylaşırsanız, biz de deneme şansına sahip olabiliriz.
  • İşte size LG GM 735 imin en son 6.5 romlu ekran görüntüleri.İkonlar yeni.güzel gözüküp gözükmediğini yorumlarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 13 Mart 2011; 21:21:57 >

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.