Arkadaşlar bu telefon yada GD 900 almak üzereyim. GM 735 350 tl ye ankara da buldum . Lütfen vicdanınıza dayanarak GD 900 mü GM 735 mi Nokia X6 yımı alayım , hangisi sıkıntı çıkarmaz ve fotoğraf çekimleri iyidir ? Lütfen. GM 735 fiyat olarak en uygunu sıkıntı çıkarır mı ?
ikinci el alıyorsanız fiyat olarak sahibinden.com da daha ucuzlarıda var
SIFIR ALMAM GEREKTİ , SAHİBİNDEN.COM DA SIFIR BULDUM ANKARA DA 350 TL . Almalıyı mı flaşsız mı değer mi bu paraya ? Sıkıntıları var mı söylerseniz sevinirim. GD 900 ve km 900 modelleri de aklımda.
quote:
Orijinalden alıntı: boreas06
Arkadaşlar bu telefon yada GD 900 almak üzereyim. GM 735 350 tl ye ankara da buldum . Lütfen vicdanınıza dayanarak GD 900 mü GM 735 mi Nokia X6 yımı alayım , hangisi sıkıntı çıkarmaz ve fotoğraf çekimleri iyidir ? Lütfen. GM 735 fiyat olarak en uygunu sıkıntı çıkarır mı ?
Arkadaşım bu telefon gayet güzel kullanımı güzel fotoları gayet iyi....350 tl ye alınacak piyasanın en iyi telefonudur..İşletim sistemi windows mobiledir..küçük bir bilgisayar ve XP dir.Alınır arkadaşım..
diğer alternatiflerin fiyatı nedir? o satılanın sıfır olduğuna emin olmak gerek, fiyat çok uygun geldi bana :)
Adam hiç açmadığını kutusunda durduğunu söyledi , türk telekomdan almışlar. Ona karışık gelmiş , başka arkadaşında görmüş . tabi açıp hat takıp takmadığına emin olacam. Resim kalitesi nasıl sizce en uygunu bu gelior 350 tl ye yada 400 çıkıp samsung falan bakacağım. Nokia c6-03 modeli de var gerçi 400 civarı. 5 megapikseli gerçekten verior mu LG ? sorun çıkarır mı ekranda donma , dokunmatiğinde falan ?
konunun ilk sayfasında çekilmiş resim örneği var sanırım..sorun olarak eşime almıştım, hiç sorun çıkarmadı ama siz genede alacağınızın garantili olmasına dikkat edin , piyasada arızası olan telefonun kasasını değiştirip sıfır diye satanlar bile var :( , eğer eşinize - kız arkadaşınıza vs alıyosanız almayın , yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi minik bir bilgisayar olduğu için karışık gelip sıkılabiliyorlar (benimkinde öyle oldu , gidip nokia C3 aldık :))
ben telekomdan 26x24 tl ye almıştım, şimdi o parayı hayatta vermem ama 350 tl ye gps, kameralı vs vs süper bir telefondur :)
Eşime alacağım ustat ,bende sıfır olması koşulu benim içinde çok önemli, türk telekomdan almış garantisi ve faturası mevcutmuş 5 megapiksel nasıl sizce ? ben flaşı yok diye biliyordum da sahibinden.comda baya düşmüş fiyatları 250 ye bile satıyorlar. LG nin ikinci eli sanırım fiyatları çok düşüyor bide aklımda GD900 var da o 650 civarı arada 300 tl fark var değer mi diyorum ?
Evet flaşı yok, 5 megapixelide pek umursamayın, bu tip cihazlarda genelde cmos denen ucuz bir sensör kullanılır o nedenle renkler ve netlik gerçek kameralardaki kadar olmaz
Eşinize almanız konusunda eğer word,excell kullanımı, internetten oyun/program araştırıp bulma , navigasyon , telefondan film izleme vs vs gibi hobileri yoksa eşinize almayın, rahat kullanamaz , onun yerine 299 tl ye BlackBerry Curve 8520 alın rahat rahat mesajını yazsın,aramasını yapsın, hemde blackberry'nin adı var size artı puan olur ;)
Hocam bu 6.5 romu kurdunuz mu siz telefonunuza?
EVET ÇİHAZA WM 6.5 KURDUM VE KULLANIYORUM...
quote:
Orijinalden alıntı: ARIKAN
Peki nereden nasıl kurdunuz anlatım yapabilir misiniz ya da yönlendirebilir misiniz bi yere..
quote:
Orijinalden alıntı: Duranek
quote:
Orijinalden alıntı: ARIKAN
Peki nereden nasıl kurdunuz anlatım yapabilir misiniz ya da yönlendirebilir misiniz bi yere..
www.ctrlpda.com sitesine girin.orada konu ile ilgi,li açıklamalr mevcut..oradaki Fer5 adlı 6.5 sürümü yükleyiniz.Konu ile ilgili önce yükleme yapaılmek için KDZ dosyasını bilgisayarına kur.sonra LG türkiyeden gerekli olan yazılım öz hazırlık dosyalarını indir.Sonrada fer5 i indir.ve yükle sonradan da orada gerekli yüklemeler var.Onları yükle al sana benimki gibi bir çihaz olur..Herkezin anlayabileceği dilde açıklamalr mevcut...hatta en az 4 tane 6.5 rom var..istersen 2tane de 6.1 rom var gerisi sana kalmış kolay gelsin.Gayet kolay.[:"(][:"(][:"(]
Arkadaslar bu cihazda internet uzerinden nasil video seyredebilecegiz? daha once skyfire dan seyredebiliyordum ama programi tekrar yuklememe ragmen artik seyredemiyorum. bir ayarmi yapmam gerekiyor?
youtube opera mobilden izleniyor eklentileri açınca
LG GM 735 WİNDOWS MOBİLE.... 6.5.5. ROM YÜKLENMİŞ..İPOHONE TEMASIYLA SON HALİ...RESİMLERİYLE..
Mesaj yazarken her harfte titriyor.Bunu nasıl kapatabiliriz?
arkadaşlar full sbp mobile shell ve core player lazım,,ayrıca ctrlpda sitesine giremiyorum bilgisi olan varmı..
ctrlpda sitesine malesef girilemiyor bir müddettir.Ayrıca forumda bilgisi olan varsa link versin lütfen;SPB MOBİLE SHELL 5.0 windows için..Ben link bulamadım.Bulan varsa haber versin lütfen.