Şimdi Ara

LG Elektrik Süpürgesi - Teknosa - Yanıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şöyle söyleyeyim. Bu torpaklarda hizmet sektöründe yüzde doksan .....ktan hizmet alırsınız. Ben avrupa standartlarında hakkımı hukumu
    istiyorum derseniz avukatın yolunu tutmanız lazım ki o bile emin değil. Doğa kanunları geçerli. Bunu böyle bilirseniz kazıklandığınız fikri
    sizi daha az rahatsız eder.
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Maalesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saka yapiyorlar.. yok oyle bir kupon...
  • Para aklama duymuştum da firmaların ürün aklama sistemine ilk defa şahit oluyorum. Böyle bir his uyandı bende umarım yanılıyorumdur.
    Kesin bilgi ürünün çalışmadığını bilerek satıyor Teknosa. Outdoor mağazaya gittim tezgahtar süpürgeyi gördü güldü " depoda yüzlercesi yatıyor "dedi ve hala da 15 kadar raflarda satılık olarak duruyordu. Çalışan var mı alayım diye hepsini test ettim hiçbiri çalışmadı.
    Neden bilerek satarlar? iade prosüdüründen hediye çeki ile gerçek mal satmaya evrilmek için.
    Türk aklı müthiş.

- Mahmut bey ürünler çalışmıyor pilleri ölü
    - Koy tezgaha bişi olmaz geri getirenlere çek verir başka ürünler satarız.
    - Ama efendim uğraşır dururuz
    - Koy dedim sana gerisine karışma.

LG yepyeni ödüllü süpürgesine neden sahip çıkmaz? Bakmış ki piller 1 YIL TEZGAHTA KALAN ÜRÜNLERDE ÖLÜYOR. Üretimde hata var o zaman "Türkiye'ye dehleyin" demişler çünkü pil kodu yazınca sadece 3-4 tane rumen ve rus sitesi çıkıyor piller de 200 euro :)
    Pil kodu: EAC62558201

LC ise muhtemelen "Hediye olarak verin tekno mağazalarına satsınlar ürünleri geri çekmeyin, para iadesi yapmayalım zarar ederiz" demiş olabilirler. Yoksa LG müşteri hizmetleri bu kadar ayak diremez, bayiye topu atmaz, ürüne pil tedarik eder yada ücreti ben geri veriyorum ürün benim derdi.

İşte arkadaşlar bu ürün aklama sistemini de ders olarak okutmak lazım bize bunu yaşatanlara helal olsun allah onların çocuklarını daha zeki aklamalar ile buluştursun :)

sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djalpha -- 28 Kasım 2016; 17:20:20 >

• djalpha kullanıcısına yanıt
    merhaba bu sorunları bende yaşadım kayınpederime kitlemişler bu süpürgeden sorunu şu şekilde hallettim süpürgeyi açtıktan sonra batarya paketini söküyorsunuz batarya paketi içinde 22 tane 18650 pil var ve 22 hücreyi eşit doldurmak için balans devresi var tüm balans soketlerini söktükten sonra bataryanın artı ve eksi kutuplarından birer kablo çıkıp süpürgenin içindeki 100 voltluk adaptöre direk bağlıyorsunuz yaklaşık 1 saat sonra şarjdan çıkartıp süpürgeyi toplayın şarj almaya ve çalışmaya başlıyor performansı ve temizleyiciliği dyson kadar iyi şarj olmama sebebi bataryaların tamamen boş olması bu sebepten sarj koruma devresi içine elektrik göndermiyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.