Şimdi Ara

Lg F1248QDP ve F1289QDP Çamaşır Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.lg.com/tr/PDFServlet.pds?docID=lge20_xml2fo2pdf&keys=F1289QDP,F1248QDP&localeCode=TR&categoryUrl=/tr/camasir-makinesi&bvHidden=true]

Karşılaştırması var sizce hangisi mantıklı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• F1289QDP kullananlar memnun değildi yıkamasından illa lg mi olması gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: can kırıkları.

F1289QDP kullananlar memnun değildi yıkamasından illa lg mi olması gerekiyor

Neden memnun değiller? Aksine ben de uzun zamandır LG makine kullanıyorum ve fazlasıyla da memnunum. Videolarla, fotoğraflarla da belgeliyorum memnuniyetimi üstelik.
  • F1248QDP modeli çok daha iyi olacaktır. Hem daha yeni, hem de 6 Motion, Duşlama Sistemi var.
    Diğerini almak mantıksız olur.
  • Forumdada 7 kg olarak LG'nin bu makinesi öneriliyor sadece. Diğer 7 kg modeller tayvan malıymış. 1248QDP modelini almak daha mantıklı bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1248 qdp
  • F1289QDP kötü bir model, kesinlikle tavsiye etmem.

Yerine F1248QDP almanız çok daha mantıklı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

F1289QDP kötü bir model, kesinlikle tavsiye etmem.

Yerine F1248QDP almanız çok daha mantıklı olacaktır.

Neye göre kötü hocam F1289QDP?
  • 1289 modelinin plastik aksamı zayıf, gürültü seviyesi Direct Drive motorlu bir makine için yüksek kalıyor. Bir de kazan-lastik arasındaki mesafe fazla açık. Kısacası tasarım ve malzeme açısından fiyatını hakeden bir cihaz değil. 1248 açık ara önde.
  • quote:

1289 modelinin plastik aksamı zayıf, gürültü seviyesi Direct Drive motorlu bir makine için yüksek kalıyor. Bir de kazan-lastik arasındaki mesafe fazla açık. Kısacası tasarım ve malzeme açısından fiyatını hakeden bir cihaz değil. 1248 açık ara önde.

Candogan mail adresini bir pm at be arkadaş. Çamaşır yıkama ve kurutma lazım.kafayı yedik.Bir görüşelim.
  • quote:

1289 modelinin plastik aksamı zayıf, gürültü seviyesi Direct Drive motorlu bir makine için yüksek kalıyor. Bir de kazan-lastik arasındaki mesafe fazla açık. Kısacası tasarım ve malzeme açısından fiyatını hakeden bir cihaz değil. 1248 açık ara önde.

1289 kodlu model fiyat olarak daha yüksek ama. Arada sanırım 100-150 lira gibi bir fark var. Bu farka bakıldığında 1248 çok daha iyi bir tercih oluyor yani. Anladım.
  • Merhabalar,

Çamaşır makinesi bakıyorum,

Fiyat çok önemli değil,
    Geniş iç hacmi olan, Yorgan, kilim yıkayabileceğim, buharlı yıkama özelliği olan, sessiz, A+++, Sağlam, çamaşırlara zarar vermeden yıkayan ve sıkan, hızlı yıkama özelliği olan,
    yani her türlü teknolojiyi barındıran,
    mümkünse kurutmalı....

KURUTMALI,

LG F1480RDS5 9+6
    AEG L87695WD 9+7
    ELEKTROLUX EWW168540 8+6 (HACMİ KÜÇÜK GİBİ)

Ya da önerebileceğiz başka bir marka, model

KURUTMALI ASLA OLMASIN DİYORSANIZ..

AEG L98699FL 9KG,
    Electrolux EWF 1408 WDL 10KG
    BOSH WAY247X0TR 8KG
    BOSH WAY24840TR 8 KG
    LG ...?

Ya da önerebileceğiniz daha nitelikli bir model marka

AEG VE ELEKTROLUX ANKARA DA ÇOK YAYGIN DEĞİL MODEL BULAMIYORUM. BU YÜZDEN ÖNERİLERİNİZ ÇOK ÖNEMLİ.
    BEN SERVİSTEN ÇOK, KURULUMDAN SONRA SERVİSİ BİR DAHA ARAMAYACAĞIM BİR ŞEY ALMAK İSTİYORUM.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

• Kriterleriniz benim makine alırken araştırdığım kriterlere benziyor. Ben makine alırken etrafımdaki herkes makineyi kurutmasız almam gerektiğini söylemişti. Ben LG F1143KDS7 kullanıyorum, bulursanız tavsiye ederim.
  • İlginiz için teşekkür ederim. yalnızca sizden yanıt alabildim:)
    önerdiğiniz modeli bulamadım. araştırmaya devam ediyorum.
    Kurutmalılar ve diğerlerinde belirttiğim modellerin birer tanesine karar verip en son
    risk alıp alamayacağıma bakacağım. kasko falan yapılıyormuş...
  • Rica ederim

Ben yıkama ve kurutma aynı anda olan makineleri çok beğenmiyorum açıkçası. Yer varsa evde kurutma işini bu iş için yapılmış cihazlara bırakmak daha uygun bence. Benim kds7'im geçen senenin ürünlerinden ama bu seneki muadili olarak 11 kg kapasiteli kds9 var, ona bakabilirsiniz.
  • Arkadaşlar bende şu makinayı almayı düşünüyorum . 8 kg yıkama 4 km kurutmalı. 1200 tl ye alınır mı sizce fiyat performans açısından nasıldı ?

LG F1480ADP 8 Kg Yıkama 4 Kg Kurutmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Arkadaşlar bende şu makinayı almayı düşünüyorum . 8 kg yıkama 4 km kurutmalı. 1200 tl ye alınır mı sizce fiyat performans açısından nasıldı ?

Ben kurutmalılar hakkında yorum yapmıyorum. Kurutmalı düşünmezseniz yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Arkadaşlar bende şu makinayı almayı düşünüyorum . 8 kg yıkama 4 km kurutmalı. 1200 tl ye alınır mı sizce fiyat performans açısından nasıldı ?

Ben kurutmalılar hakkında yorum yapmıyorum. Kurutmalı düşünmezseniz yardımcı olurum.

Kurutma makinasını aldım . Kurutmalı çamaşr makinası yerine ayrı ayrı olsun dedim. Formdan faydalanarak .

Şimdi eski 5kg lık makina yerine ne almalıyız? Fiyatı 700 800- tl yi geçmese çok iyi olur . Saygılar..

SAMSUNG WF-9700N5W

LG F1091QDP 7 Kg 1000

son ikisinin fiyatları biraz yüksek ama. sizce ne alamalıyım ?

Samsung WF9902LWW/YAH 9 Kg

Hotpoint-Ariston AQ93F 29 EU Aqualtis 9 Kg

• Aslında 9 kg olması adına samsung iyi ancak fonksiyonellik ve garanti bakımından da LG bakın derim ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.