Şimdi Ara

LG F12B8TDP mi Samsung WF1802WPC/YAH mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski emektar çamaşır makinesini artık değiştirmek istiyoruz. Bir haftadır bakıyorum ve bu 2 model arasında kaldım.

http://www.akakce.com/camasir-makinasi/en-ucuz-lg-f12b8tdp-fiyati,1403544.html

http://www.akakce.com/camasir-makinasi/en-ucuz-samsung-wf1802wpc-yah-eco-bubble-fiyati,572762.html

İkisi de 8 kilo ve 1200 devir. Benim gördüğüm Lg'de inverter motor var, samsungda köpüklü yıkama teknolojisi. Ayrıca samsungun kapağı ve düğmeleri krom.

samsung da 15 dakika hızlı yıkama var, lg de 30 dakika.

su tüketimi de samsungda 56 litreyken lg de 49lt.

Veriler bir yere kadar yol gösteriyor ama makina sağlamlığı ve özellikle kullananlardan yorum alabilir miyim?

• Ikisi de yanlış seçim. Ilgili markaların en uygun giriş cihazları. Bu fiyat aralığında Profilo CMG140DTR modelini alabilirsiniz. Profilo malzeme aksamı, performans, motor teknolojisi, tambur hacmi, program alternatifleri yönünden çok daha önde.

Samsungta 15dk yıkamada su Isıtma yok, sadece soğuk seçeneği var onu da belirteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Ikisi de yanlış seçim. Ilgili markaların en uygun giriş cihazları. Bu fiyat aralığında Profilo CMG140DTR modelini alabilirsiniz. Profilo malzeme aksamı, performans, motor teknolojisi, tambur hacmi, program alternatifleri yönünden çok daha önde.

Samsungta 15dk yıkamada su Isıtma yok, sadece soğuk seçeneği var onu da belirteyim.

Azizim bütçe maksimum 1000 tl. Buna göre en iyisi ne ise karar vermeye çalışıyoruz anlayacağın. profilonun ücreti 1000 TL'yi aşıyor. 1200lerde gördüğüm kadarı ile. 9 kilo zaten fazla bizim için. 7 kilo bile düşünebiliriz.
  • başka kullanan ya da yorumu olan yok mu bugün karar vermemiz gerekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.