Şimdi Ara

LG F1402FDS 9KG ÇAMAŞIR MAKİNESİ İNCELEMESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
30.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 yıl önce 450 TL 'ye aldığımız indesit makinemiz ile kıyaslayabilirim :
    Kesinlik LG markası almaya değermiş. Diğer makinemiz 4-5 kg 'dı. Daha önce koyduğumuz deterjanın yarısı ile 9 kg. çamaşır yıkıyoruz ve çok daha temiz yıkanıyor.

Hiç yıkayamadığımız yorganlarmız vs. hepsi yıkandı. 1400 devir ile sıkma yaptığından kuruması çok daha kısa sürüyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: binner

9 yıl önce 450 TL 'ye aldığımız indesit makinemiz ile kıyaslayabilirim :
    Kesinlik LG markası almaya değermiş. Diğer makinemiz 4-5 kg 'dı. Daha önce koyduğumuz deterjanın yarısı ile 9 kg. çamaşır yıkıyoruz ve çok daha temiz yıkanıyor.

Hiç yıkayamadığımız yorganlarmız vs. hepsi yıkandı. 1400 devir ile sıkma yaptığından kuruması çok daha kısa sürüyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Binner hayırlı uğurlu olsun.Güzel günlerde kullanman dileği ile...

Bu kadar araştırma yaptıktan sonra kısacık bir iki cümle ile geçiştirme bence makinayı. sana göre , servisinden ,dengelemesine , sarsıntıdan ,buharlı yıkamasına kadar görüşlerini öğrenelim ...

• Yaklaşık 15 günlük kulanımım sonunda edindiğim izlenim tek kelime ile 'harika'.Kullanımlarım sonucunda;

-Yıkama performansı gayet güzel(Burada elma-elma kıyası yaparak bunu söyleyebiliyorum.Zira daha önceki makinamda temizlik açısından iyiydi.Ama su ve elektrik tüketimlerine baktığınızda LG resmen fark atıyor.Önceki makinamın neredeyse yarısı kadar su ile LG bu işi başarılı bir şekilde yapıyor.

-Ses durumuna baktığımızda bazen acaba bu makina sıkma yapmadan çamaşırları nasıl bu kadar kuru çıkarttı diye düşünüp sizi makinanın sıkma yaptığını görene kadar başında bekleyecek derecede paranoyak yapabiliyor:))

-Dengeleme konusunda başarılı.Ancak ağır yükler biraz fazla yoruyor makinayı.Zaten doğru dengelemeyi yapamayınca da hata verip sizi uyarıyor.

-Buharlı Yıkama konusunda yorumlarımı sonraya saklıyorum.Zira daha fazla karşılaştırma yapma gereği duyuyorum ve bunun için de zamana ihtiyacımız var diye düşünüyorum.

-Buharlı tazeleme ise gayet başarılı.Günlük çamaşırlarınızı attığınızda (ki gömleğime parfüm sıkıp attım) tüm kokulardan arınmış şekilde çıkartabiliyorsunuz.

Sonuç olarak fiyat-performans olarak başarılı bir makina olduğunu söyleyebilirim.Ama malzeme kalitesi ve ömür konusunda beklemek gerektiği düşüncesindeyim.

Servis konusunda ise tamamen,gerek servisin gerekse servis teknisyenlerinin işlerine olan saygıları arttıkça servis kalitesinin artacağına inanıyorum.Bana gelen servisin bende bıraktığı izlenim ise olumlu.

• valla arkadaşlar makine hakkında genel yorum alınabilir yönünde gibi media markt' ta önümüzdeki 1 hafta indirim var ve bu makina 1299 tl ye satılacak bilginize çevrenizde media markt varsa hiç durmayın şahsen ben de samsung WF0804W8E arasında kaldım annem için düşünüyorum almayı fakat program kullanımı eski analog makinelere göre nasıl (en başta annem rahatça kullanabilir mi) bilemiyorum kullanıcı arkadaşlardan program ayarları her kesin anlayacağı şekilde rahat mı sormak istiyorum iyi forumlar
  • çamaşır makinemi dün kurdurabildim işlerimin yoğunluğu sebebiyle.
    makinenin gürültüsü gerçekten az daha yıkama şansım olmadı ama servisten gelen arkadaş çok övdü.
    güzel bir makine gibi görünüyoru bakacağız daha İ:)

benim makinede üstündeki yuazılar türkçe ancak ekrandaki yazıları ingilizce ? bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
    servisten telefon bekliyorum şu an inşaallah çözülür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikoryan

çamaşır makinemi dün kurdurabildim işlerimin yoğunluğu sebebiyle.
    makinenin gürültüsü gerçekten az daha yıkama şansım olmadı ama servisten gelen arkadaş çok övdü.

benim makinede üstündeki yuazılar türkçe ancak ekrandaki yazıları ingilizce ? bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

Öncelikle hayırlı olsun
    Pişman olmayacağınız bir makina aldığınızı düşünüyorum.Sorununuzu dil seçimi yaparak giderebilirsiniz.Makinanın güç açma tuşuna basın.Zaman erteleme ve buharlı yıkama tuşuna 3 saniye boyunca basılı tutun çeşitli diller ekrana gelecektir.Program seçimi tuşunu Türkçe seçeneği gelinceye kadar çevirin.Türkçe seçimini başlatma tuşu ile onaylayın.Makinanız artık Türkçe olarak size hizmet verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi progress -- 28 Kasım 2011; 10:57:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: progress

quote:

Öncelikle hayırlı olsun
    Pişman olmayacağınız bir makina aldığınızı düşünüyorum.Sorununuzu dil seçimi yaparak giderebilirsiniz.Makinanın güç açma tuşuna basın.Zaman erteleme ve buharlı yıkama tuşuna 3 saniye boyunca basılı tutun çeşitli diller ekrana gelecektir.Program seçimi tuşunu Türkçe seçeneği gelinceye kadar çevirin.Türkçe seçimini başlatma tuşu ile onaylayın.Makinanız artık Türkçe olarak size hizmet verecektir.

teşekkür ederim şimdi eve gidince deniyeceğim :)
    açıkçası pişman olmayacağım bir makine gibi de duruyor ve yıkıyor , şimdiden tavsiye etmeye başladım :)

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle hayırlı olsun

açıkçası pişman olmayacağım bir makine gibi de duruyor ve yıkıyor , şimdiden tavsiye etmeye başladım :)

Umarım sorununuz düzelmiştir.Gerçi servisin yapması gereken bir işlem ama daha önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi gelen teknisyenlerin işlerine duydukları saygı ile ilişkili bir durum diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle hayırlı olsun

Umarım sorununuz düzelmiştir.Gerçi servisin yapması gereken bir işlem ama daha önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi gelen teknisyenlerin işlerine duydukları saygı ile ilişkili bir durum diye düşünüyorum.

çok teşekkür ederim sayenizde sorun halloldu :) sanırım servisteki elemanın acemiliği, bana ; bir alet istdiğini ve o aletle makineye yazılım atacağını söylemişti :)
    görüşmek üzere...

• Ah keşke 6 motion yazılımını bulup bizim makinalara atabilsek ne hoş olurdu:))
  • halen memnun musunuz bende almayı düşünenlerdenim..
  • Evet+++ bu makinadan memnun olmayan görmedim şimdiye kadar.Fiyat konusunda araştırmacı olun hedefleyin ve olabilecek indirimleri bekleyin derim ben.Zira kampanyalarda ciddi indirimlere maruz kalabiliyor cihazlar.
  • quote:

Ah keşke 6 motion yazılımını bulup bizim makinalara atabilsek ne hoş olurdu:))

çok önemli bişey degil.şov amaçlı dostum
  • ben de takipteyim. kampanya olursa buraya yazın lütfen.
  • electro world de 1499 tl
    ben de almayı düşünüyorum. (bosch yada lg)
    bosch çok pahalı ne yapsam acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Ah keşke 6 motion yazılımını bulup bizim makinalara atabilsek ne hoş olurdu:))

çok önemli bişey degil.şov amaçlı dostum

O Şovu bizde yapsak fena olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: puncon

electro world de 1499 tl
    ben de almayı düşünüyorum. (bosch yada lg)
    bosch çok pahalı ne yapsam acaba?

http://www.beyazesyam.com/Bosch-WAS24461TR-Logixx-8-VarioPerfect-Otomatik-camasir-Makinesi_16817.html#0

Kullanıyorum tavsiye ederim.
  • evet bende bu makinayı almak üzereyim kullananlardan daha fazla yorum bekliyoruzzzzz
  • Hangi buyuk magazalarda satiliyor bilgisi olan varmı
  • lg f1402fds 9 teknosa da 1.999TL'den 1.499 TL'ye düşerek satışta arkadaşlar..

http://www.teknosa.com/kategori/beyaz_esya/camasir_makinesi/1322/115020314/lg_f1402fds_9_kg_1400_devir_camasir_makinesi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.