Şimdi Ara

LG F1402FDS 9KG ÇAMAŞIR MAKİNESİ İNCELEMESİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
30.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'dan almak isteyenler olursa İtfahiye meydanında Önderler Ticaret var.
    Orada bu makina 1.250 TL (peşin fiyatı).
    10 - 12 taksitlik fiyatı ise yaklaşık %5-6 daha fazladır diye düşünüyorum.
    Bahsettiğim yerin adresini tam bilmiyorum ama İtfahiye Meydanı dibek sokakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qerebusel -- 16 Mart 2012; 22:46:35 >

• galiba alacağım ben bunu :)
  • Bende bu makineden kullanıyorum, servis kuruluma geldiği zaman kireç önleyici bir aparat önerdi. Bunu kullanırsan calgon kullanmana gerek kalmaz dedi. Ne kadar doğrudur arkadaşlar, gerçekten kireci önlüyor mu bu aparat.
  • Calgon çok farklı birşey bence kullanmamazlık olamaz .
  • kliksada 12 taksit ile worde 1200 tl mal oluyor.
  • bugun itibariyle 1402fds5 1330/10 taksit aldım istoç beyaz eşya merkezinden formu açan ve bilgilerini paylaşan tum arkadaşlara teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakalll -- 14 Nisan 2012; 19:10:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakalll

bugun itibariyle 1402fds5 1330/10 taksit aldım istoç beyaz eşya merkezinden formu açan ve bilgilerini paylaşan tum arkadaşlara teşekkür ederim

hayırlı olsun makineniz.bende lg 1481td kullanıyorum.ikisi arasında kalmıştım. 6 motion özelliği için tercih ettik.pişmanda değiliz doğrusu.tekrar Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin.
  • bende aldım kliksa dan bu makineden. fakat ses konusu canımı sıkıyor. kullananlar video ekleyebilir mi. sıkma videosu.kıyaslamak için.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=60668666&key=LG%2BF1402FDS

şu konuda sıkıntımı belirtmiştim ben.
  • Arkadaşlar LG F1248QDP modelini almayı düşünüyorum. Max 1000 lira bütçem var. Bu makine hakkında bilgisi olan yazabilirse sevinirim.
  • ALGOS kullanıcısına yanıt
    BENDE AYNI CAMAŞIR MAKİNESİNDEN ALMAYI PLANLIYORUM AMA BANA TAKSİTLE 1.900 DEDİLER NERDEN ALDIGINIZI ÖGRENEBİLİRMİYİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgailhan

BENDE AYNI CAMAŞIR MAKİNESİNDEN ALMAYI PLANLIYORUM AMA BANA TAKSİTLE 1.900 DEDİLER NERDEN ALDIGINIZI ÖGRENEBİLİRMİYİM

Ben makineyi alalı 3 yılı geçti, o zamanlar 1600 e almıştım,, bende sonra 1200 e bilen alan oldu bu makineyi, sanırım doların yükselmesinden, tüm elektronik eşyaların fiyatlarının artması ile birlikte bu makineninde fiyatı yükseldi, şu an alabileceğiniz fiyat seviyesi 1900 civarları, belki bir lg bayisine gidip pazarlık ederseniz, daha aşşağı fiyatlara alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALGOS

quote:

Orijinalden alıntı: tolgailhan

Ben makineyi alalı 3 yılı geçti, o zamanlar 1600 e almıştım,, bende sonra 1200 e bilen alan oldu bu makineyi, sanırım doların yükselmesinden, tüm elektronik eşyaların fiyatlarının artması ile birlikte bu makineninde fiyatı yükseldi, şu an alabileceğiniz fiyat seviyesi 1900 civarları, belki bir lg bayisine gidip pazarlık ederseniz, daha aşşağı fiyatlara alabilirsiniz.

Memnunmusunuz fotoda koyabilir misiniz calisirken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Şu an için foto koyma imkanım yok , fakat makinayı yoğun bir şekilde 3 yıldır kullanıyorum, hemen hemen hergün veya 2 günde bir mutlaka çalışır makine, bugüne kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım, hala ilk günkü gibi sessiz ve 1400 devirde dahi hiç sarsıntısız çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALGOS

Şu an için foto koyma imkanım yok , fakat makinayı yoğun bir şekilde 3 yıldır kullanıyorum, hemen hemen hergün veya 2 günde bir mutlaka çalışır makine, bugüne kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım, hala ilk günkü gibi sessiz ve 1400 devirde dahi hiç sarsıntısız çalışıyor.

Oo super ozaman dayanikli cihazmiş bu arada manyetik motordan dolayı çalışırken tüplü TV ler gibi çınlama oluyormu hocam bayidekinde oluyorduda .

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Bayideki makine sorunlu olabilir, bende hiç bir çınlama sesi yok. yanlızca 1400 devirde sıkarken çok hafif bir uğultu duyuluyorki buda o hızla dönen bir tambur için çok düşük bir ses.
  • Eveeet,6 yilin sonunda makinemiz sikmada boeing havalaniyor saniyoruz,oyle bi yuksek ses cikiyorki inanamazsiniz,yikarken sessiz ama,servisi aradim 3 gun sonra gelicekler,ama Allah icin ilgi alaka super call center da ,yuksek maliyet cikarsa artik alman uretimi alicam,1.400 tl ye almistim 6 senede pert olursa ekmegini yememmis olurum yazik paramiza ,(yikama konusunda cok memnunuz)

• Merhaba tüm form sakinleri,

Bende lg f1406tdsp çamaşır makinesi var. Bugüne kadar çok memnundum. Ancak bugün, yıkama programı bitmesine rağmen su almaya devam ediyor. Servisi aramadan önce, kişisel olarak bu arızayı gidermem mümkün mü?

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sersah36 -- 24 Ekim 2015; 1:18:20 >
  • sersah36 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hortumlarda hava olabilir, kireç kalıntıları olabilir, özellikle prosestata giden hortum da hava olabilir, prosestatın hassaslık ayarı bozulmuş olabilir, siz en iyisi servisi arayarak bilgi alın, garantisi devam ediyorsa servis çağırın onlar kısa zamanda büyük ihtimalle hallederler.
  • ALGOS kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sorunumu su hortumuna musluktan toz çakıl gelmiş, onları temizledim ve düzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.