Şimdi Ara

LG F1443 KDS9 ereyondan alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba eski emaktar camasir makinemiz 20 yil sonra artik bozuldu :(
    biraz arastirma sonucu ereyonda lg f1443ksd9 uygun gibi gozukuyor ancak birkac sitede urunun darbeli cikmasi gibi bir sikayet olmus.
    daha önce internetten ufak tefek bisuru sey aldik ama camasir makinesi olunca bizi biraz dusunduyor ama fiyat gercekten cok uygun
    kararsiz kaldik camsir makinesizde olmuyor :) bu konu hakkinda dusunelerinizi almak istedim
    tesekkurler...

• Bazı arkadaşlar kızabilir ama LG benim hiç içime sinmiyor.

EWF1408WDL

Size bir marka linki vereyim inceleyiniz, 9 kilo yazıyor ama kullanma kılavuzunda maksimum yıkama 10 kilo diye belirtmiş.

http://www.electrolux.com.tr/Products/Çamaşır_Yıkama/Çamaşır_Makineleri/Önden_yüklemeli/EWF1408WDL

http://www.electrolux-ui.com/2012/132/922650TR.pdf

EWF1497HDW

http://www.electrolux.com.tr/Products/Çamaşır_Yıkama/Çamaşır_Makineleri/Önden_yüklemeli/EWF1497HDW

http://www.electrolux-ui.com/2012/132/923730TR.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mat35 -- 14 Ekim 2012; 17:23:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eromm

merhaba eski emaktar camasir makinemiz 20 yil sonra artik bozuldu :(
    biraz arastirma sonucu ereyonda lg f1443ksd9 uygun gibi gozukuyor ancak birkac sitede urunun darbeli cikmasi gibi bir sikayet olmus.
    daha önce internetten ufak tefek bisuru sey aldik ama camasir makinesi olunca bizi biraz dusunduyor ama fiyat gercekten cok uygun
    kararsiz kaldik camsir makinesizde olmuyor :) bu konu hakkinda dusunelerinizi almak istedim
    tesekkurler...

Seçiminiz gayet iyi bence ereyonu bilmiyorum ama hiperucuzdan bakın isterseniz yanında LG çamaşır sepeti hediyeli olması lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eroyandan güvenle alabilirsiniz bende sizin ilgilendiğiniz ürünü aldım 11 kg olanı hiç bir sorun olmadan geldi hemde piyasadan daha ucuza lg türkiye garantili o yüzden sorun yok alın ve kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: eburtul

eroyandan güvenle alabilirsiniz bende sizin ilgilendiğiniz ürünü aldım 11 kg olanı hiç bir sorun olmadan geldi hemde piyasadan daha ucuza lg türkiye garantili o yüzden sorun yok alın ve kullanın

Siz kredi kartıyla mı aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eternafelicity -- 15 Ekim 2012; 18:00:12 >
  • aslinda model seciminden cok internetten alinirmi alinmazmi bu konuda kararsizligimiz ancak bu isler sansa kalmis tamemen sanirim
    eger urun hasarli cikarsa ugrasacaga benziyoruz akside olabilir sorunsuz bir sekilde alip kullanabiliriz gibi
    gule gule kullanin bence cok guzel makine yeniliklere acik birisi olarak bu makineyi gercekten sevdim beyaz esya elektronikte insanin biraz sansi olacak ben buna inanirim
    tabi cok kötu bir model alipta sansima guveniyorum demek zaten olmaz
    peki makinenizden memnunmusunuz?
    görüslerinizi alabilirsek sevinirim tesekkurler
  • Ben ereyon sitesinden LG RC8043A çamaşır Kurutucu aldım. Ürünün gelmesini bir hafta bekledim. Güvenilir bir site. Güzel bir ürün geldi. makinayı çalıştırdık ve şuan çok memnunuz. Çamaşırlar kupkuru çıkıyor ve katlayıp hemen dolaba kaldırıyoruz. Bir çok özelliği var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet kredi kartıyla aldım şimdi baktımda fiyat benim aldığım fiyattan 100 tl daha düşmüş keşke 1 ay daha bakleseymişim.!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eromm

aslinda model seciminden cok internetten alinirmi alinmazmi bu konuda kararsizligimiz ancak bu isler sansa kalmis tamemen sanirim
    eger urun hasarli cikarsa ugrasacaga benziyoruz akside olabilir sorunsuz bir sekilde alip kullanabiliriz gibi
    gule gule kullanin bence cok guzel makine yeniliklere acik birisi olarak bu makineyi gercekten sevdim beyaz esya elektronikte insanin biraz sansi olacak ben buna inanirim
    tabi cok kötu bir model alipta sansima guveniyorum demek zaten olmaz
    peki makinenizden memnunmusunuz?
    görüslerinizi alabilirsek sevinirim tesekkurler

Aslında bayiye gidip pazarlık yapsanız belki uygun fiyata alabilirsiniz. Peşin yada kredi kartıyla mı almayı düşünüyorsunuz acaba ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.