Şimdi Ara

★★★ LG G FLEX 2 ANA KONU ★★★ (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.715
Cevap
28
Favori
113.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece anakartınız mı değişti ? Pilinizde değişti mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makify

Sadece anakartınız mı değişti ? Pilinizde değişti mi ?

Sadece anakart değişti, bootloop benzeri bir durum yaşadım ama şuan sıkıntı yok gibi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki son olarak şunu sorayım telefon birden elektrik kesilmiş gibi kapanıp mı reset attı yoksa takılma olduktan sonra mı ? Eğer elektrik kesilir gibiyse piliniz gidici, öteki türlüyse bir uygulama ramden temizlenemediği için sistem bugda kalmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makify

Peki son olarak şunu sorayım telefon birden elektrik kesilmiş gibi kapanıp mı reset attı yoksa takılma olduktan sonra mı ? Eğer elektrik kesilir gibiyse piliniz gidici, öteki türlüyse bir uygulama ramden temizlenemediği için sistem bugda kalmıştır.

Şöyle ornek vereyim bir uygulamaya girdiğimde aniden kapandığı da oldu, hiçbir sey yapmadan kapanıp açıldığı da oldu.

• Piliniz gitmiş sanıyorum. Aynı belirtileri yaşayanların (ben dahil) çözümü pil dğeiştirmek oldu. Garantisi var ise garanti dahili değişim yapıyorlar.
  • Syn RobZombie92 benimde telefonum bir uygulama girerken veya durduk yere aniden kapanıp geri açılmaya başladı. Forumdan okuduğum kadarıyla intel garanti sersivi yaptık dedikten sonrada sorunlar devam ediyormuş. Siz hangi garanti servisine vermiştiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dumanyack

Syn RobZombie92 benimde telefonum bir uygulama girerken veya durduk yere aniden kapanıp geri açılmaya başladı. Forumdan okuduğum kadarıyla intel garanti sersivi yaptık dedikten sonrada sorunlar devam ediyormuş. Siz hangi garanti servisine vermiştiniz?

Merhaba, Maltepe-Şengüller servisine verdim.Benzer belirtiler bende de vardı.Teknik servis genelde hızlı işlem yapıyor ama telefonun düzeleceğini pek düşünmüyorum.Tamirden geliyor başka yerinde problem çıkıyor.4 yıllık Htc 8x daha kusursuz çalışıyor.
  • Bende LG g flex 2 sandım. Servisimiz aynı ise bende yapılır diye bir ümit besleyecektim ama intel servisi malesef kötüymüş. Tşk ederim cevabınız için.
  • Benim cihaz intel servisinden geldikten 3 hafta sonra gene kapandı açılmıyor. İlk servis mesajında rutin kontroller yapıldı denmişti ama söküp baktığımda 2016 pil takmışlar. Bu değişimi yazmamışlar. Şimdi tekrar vereceğim. Bu arada çinden xiaomi tel sipariş vereceğim. Yedekte dursun

• Merhabalar, telefonu ay içerisinde 2 kez servise verdim.Biraz önce durum "BEKLEMEDE - DOA DEĞİŞİM BEKLİYOR" şeklinde güncellendi.Sizce yeni telefon ya da para iadesi mi olur?Yeni telefon olarak ne verilebilirler?
  • Yeni telefon gelmesi bekleniyor. Eğer uygun yeni telefon varsa öncelikli olarak telefonu vermek isterler. Yoksa çok üst bir model vereceklerini sanmıyorum zarara girmektense fatura tutarınız iade edilir. Normalde flex 2 değişime girdiğinde g4 veriyorlar ama hala üretimde mi bilmiyorum bayadır takip edemedim yinede çok üst model vereceklerini sanmam.
  • Arka kamera açılmama sorununu çözebilen varmı? Arada kafasına göre açılıyor çalışıyor ama yine gidiyor. Ön kamerada ters çekiyor anlam veremedim hala.

• Bugün servisten G Flex geldi sonunda. Resmen G4'ten soğudum. Abi G Flex 3 nasıl çıkmaz ya...

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    @SkyTech74 Harbiden ya... Geçen oneplus 5 yada samsungun note serisi bi telefonunu alayım dedim yok, kıyamadım kavisli ekrandan kopamıyorum

@SemiÇevik Hocam dün formatladıktan bi 15 dakika sonra benimde kamera gitti. Verilerini sildim durdurdum vs işe yaramadı. Bi yarım saat ellemedim telefonu, kameraya bi tıkladım cayır cayır hiç sıkıntı yok. Zaten format atmadan öncede sıkıntı yoktu. İlk format attığım sıralarda oluyor hep henüz çözemedim ben.
  • Merhaba , Lg G Flex 2 için değişim kararını bekliyordum en kötü para iadesi alırım derken, sıfır Lg G Flex 2 ile değişim yaptılar.Telefonu teslim alamadım, bu değişim kararına rağmen para iadesi isteyebilir miyim?Lg markasından soğudum.
  • Hocam olayı çözdüm. Kamerayla çekilen resimlerin kaydedildiği DCIM klasörüne .nomedia dosyası attım. (Galeride görünmemesini telefonun o klasörü pas geçmesini sağlıyor) Sorun çözüldü. Daha sonra o dosyayı silip tekrar kamerayı açtım hala çalışıyor sıkıntı yok şu an.
  • Makify kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun senden telefonu kıracaktım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: SemiÇevik

Allah razı olsun senden telefonu kıracaktım artık

No media dosyasını nerden buldunuz nasıl yaptınız

• @SemiÇevik Rica ederim ne demek

@MertMeteAlp Dostum root explorer ile dosya oluştura basıp boş bir dosyaya .nomedia adı verip bahsettiğim klasöre atabilirsin yada telefonun herhangi bir yerinde varsa kopyalayabilirsinde
  • Telefon 4.kez servisten geldi. Bu sefer, telefon 10 saniyelik donmalar yaşıyorum. Sizde bu olaylara rastlıyor musunuz?

Yeniden rom atıyorum şimdi. Refurbish olarak rom attım. Inşallah devam etmez. Devam ederse, içerisindeki disk veya işlemci arızalı olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.