Şimdi Ara

★★★ LG G FLEX 2 ANA KONU ★★★ (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.715
Cevap
28
Favori
113.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pardon sizin durumu bilmiyordum :) Dediginiz gibi burda iphone almak hatta telefona 3 4 milyar vermek çok saçma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makify kullanıcısına yanıt
    üstadım verdiğin linkten kdz dosyasını indirdim fakat lgupdate programını dan indirdim ikisinide kurdum.Bilgisayarım windows 10 yanlız LGE android devices kısmında birşey görünmüyor.Acaba download mode ye mi alamıyorum bilmiyorum.Ben download mode ye ses kısma tuşuna ve power tuşuna basıyorum.Karşıma Factory data reset ekranı geliyor.Erase all user data &restore default settings yazıyor birde no(Exit) Yes diye düğmeler çıkıyor bu modd da da bilgisayarın usb sine bağlıyorum ama aygıt göremiyorum yardımcı olurmusunuz ?
  • NitrOnur N kullanıcısına yanıt
    Dostum yanlış yapmışsın o ekran fabrika ayarlarına alıyor. Ses kısma tuşuna basılı tutarken telefonu usb ile bilgisayara bağlayıp bekleyeceksin ekranda download mode yazınca elini ses kısmadan çekiyosun olay bu
  • Bu intellicell e 2 .kez gonderisim telefon 1 gun bile dayanmiyor tekrar kendi kendine acilip kapaniyor hic bir islem yapmadan geri yolluyorlar heralde. Bayramdan sonra tekrar yollucam.

• Benim cihaz yeni pille 4 ay güzel çalıştı ve sonunda kapandı. Servise(intellicell) verdim 6.gün cihazınız tamir edildi diye sms geldi az önce. Anakart ve pil değişmeden yaptılarsa gene bozulur. Ne olacak bu işin sonu.

• keremyan kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar birşey keşfettim. Sorunumuz pilden değilde şarj aletinden olabilir ! Geçenlerde xiaomi 20.000 v2 powerbank aldım. Quick Charge 2.0 ve 3.0 destekli bir sürü de akım koruma kısa devre koruma vs vs. özellikli bişey. Benim şarj aletini powerbanki şarj etmek için takınca powerbankin ışıkları bi garip yanıp sönmeye başladı. Bi yanıyor bi yanmıyor falan. Şimdi powerbankin 2 usb çıkışı var kendi şarj olurken şarj da edebiliyor bilmeyenler için. Neyse bu ışıklar falan garip garip yanıp sönüyor bende o sıra telefonu taktım powerbanke. Powerbank elektriği verip kesiyor sürekli. Bi koruma devre giriyor anlaşılan telefona giden gücü kesiyor sürekli. Bende 4 farklı çeşit şarj aleti denedim. Xiaomi 2000 mah şarj aleti (hızlı şarj desteği yok), Samsung şarj aleti 1000 mah (hızlı şarj desteği yok), Xiaomi mi5 şarj aleti (quick charge 3.0), Samsung hızlı şarj aleti (quick charge 2.0). Hiçbirinde hiçbir sorun yokken benim şarj aleti sorunlu çıktı. Halbuki telefonu falan normal şarj ediyor. Benim telefonumdan başka telefona hiç takılmadı da o konuda titizimdir. Diyeceğim o ki piller değilde bizim şarj aleti sorunlu olduğu için pili bozuyor olabilir ben artık kullanmıyorum. 30 tl ye hepsiburadadan xiaomi 2000 mah hızlı şarj desteği olmayan aleti aldım onla powerbanki şarj ediyorum çok da hızlı şarj ediyor. Telefonuda sadece powerbankten şarj ediyorum.

• Arkadaşlar arka kamera çalışmıyor, ön kamera ters çekiyor
    Format attım yine düzelmedi, var mı başına gelen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makify kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler. Deneyelim bakalım. evde powerbank var xiaomi 2.0 ve 3.0 destekli.

Cihazım servisten geldi sadece bakım yapıldı diye not yazmışlar. Ne yaptıysam açamadığım telefonu onlar pil ve anakart değiştirmeden açtılar. uygulamalarım hepsi duruyor.

• keremyan kullanıcısına yanıt
    Detayları yazmaya üşenmiştirler :)
  • Merhaba, telefon ile sıkıntısız bir kullanımım varken sabah telefon açılmadı.Şengüller'e garanti için telefonu götürüp verdim.Anakart değişecekmiş tahmini ne kadar sürer?
  • Telefonu sıkıntısız kullanırken birden arka kamera çalışmamaya başladı.

Kapayıp açtım telefonu bi sonra açıldı biraz çalıştı sonra karardı kafası karıştı sanki gitti yine arka kamera. Şuan ön kamera çalışıyor arka kameraya döndürme butonu gitti sürükleyerekte dönmüyor.

Bi resetmi atsam ne yapsam donanımsal birşey olduğunu düşünmüyorum. Daha önce yaşayan varımıdır acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Şuan aynı sorunla karşı karşıyayım. Cihaz Fransa cihazı mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemiÇevik

Şuan aynı sorunla karşı karşıyayım. Cihaz Fransa cihazı mı?

Yok tr garantili 955
    Çok düşürdüm acaba Ondan mı diyecem ama
    Ön kamera neden ters çekiyor onu anlamadım.

Bende anlamadım hocam aynı sorunu yaşıyoruz daha çözemedim

• Android 6 yı yeniden yükleyebilirmiyiz acaba, belkide sorunu çözer. Flaş elfeneri çalışmıyor, başka bir program kullanıyor diyor.

Bu ara meşgulüm hocam ayın 6 sında denerim herşeyi yazarım buraya da.

• Dostlar güncel marshmallow kdz linki var mıdır?

Edit: telefonu unofficial update etmek garantide sıkıntı yaratır mı? Servise batarya değişimi için göndereceğim çünkü garanti dışı etmesinler de telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usame Bin Potter -- 6 Temmuz 2017; 14:19:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usame Bin Potter

Dostlar güncel marshmallow kdz linki var mıdır?

Edit: telefonu unofficial update etmek garantide sıkıntı yaratır mı? Servise batarya değişimi için göndereceğim çünkü garanti dışı etmesinler de telefonu.

garanti dışı edebilirler tabii ki. siz önce servise yollayın sonra yüklersiniz 6'yı.
  • evobt garantili cihazım bios gitti. servis 1 ay bekletti anakart değişti gua geri geldi 1 gün sonra yine aynı oldu. 1 ay daha bekletti yoğun bir telefon trafiğinden sonra servis ücret iadesine uygun gördü. sonra aldığım yer ile irtibata geçtim. firma biraz oyaladı ama sonunda kabul etti. haftaya param iade olcak bakalım. hesap bilgilerimi verdim. 5 aydır emanet telefon kullanıyorum.
  • Benzer bir sorun başıma gelmişti 3 4 ay önce kameranın önbelleğini ve verilerini silip reset atınca düzeldi.

• 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.