Şimdi Ara

★★★ LG G FLEX 2 ANA KONU ★★★ (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.715
Cevap
28
Favori
113.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim telefon düşe düşe ne kapak kaldı ne çerçeve
    Yinede bu ekran kırılmadı
    Bu ekranı kırmayı beceren varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonum geldi anakart ve bataryası değişmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimki reset atmaya başladı. bugün 2 kere oldu :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mattiadestro

benimki reset atmaya başladı. bugün 2 kere oldu :/

benim telefonum da bir-iki hafta önce reset atıp duruyordu, çok önemsemedim. ( kaçınılmaz sona daha var sanıyordum :) )
    daha sonra arka arkaya iki-üç defa reset attı, biraz kurcalayayım derken hepten gitti.

size tavsiyem acilen yedek almanızdır. telefonunuz garantili ise servis muhtemelen anakartı değiştirecektir, bilgilerinizi kaybetmeyin ( benim gibi )
  • ixuss40 İ kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum cevap için :)

yedek konusunda sıkıntı yok aldım zaten geçen gün, telefon gidici diye.

işin enteresanı bu ikinci olacak. ilk seferinde hiç belirti göstermeden bir kerede komple gitmişti.

garantiden geleli de çok olmadı. ocakta vermiştim diye aklımda kalmış.

garanti bitene kadar mecbur böyle devam edeceğim, sonra xiaomiye zıplarım muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: mattiadestro

teşekkür ediyorum cevap için :)

yedek konusunda sıkıntı yok aldım zaten geçen gün, telefon gidici diye.

işin enteresanı bu ikinci olacak. ilk seferinde hiç belirti göstermeden bir kerede komple gitmişti.

garantiden geleli de çok olmadı. ocakta vermiştim diye aklımda kalmış.

garanti bitene kadar mecbur böyle devam edeceğim, sonra xiaomiye zıplarım muhtemelen.

garantideyken hadi değiştiriyorlar da, üretim problemli olduğu için garanti bitince de aynı arızayı verecek, o zaman telefonun yarı parasını isterler herhalde ???

bu arada xiaomi yi ben de düşünüyorum ama sar değerleri de bir hayli yüksek.
  • Benim reset sorunu pili değiştikten sonra geçti. Telefon bootloopa düşmüyor sadece reset atıyorsa pil değişimiyle çözülüyor. Garantisi bitenler için serviste pil 100 lira.

• Makify kullanıcısına yanıt
    Reset sorununun nedeni pil ise problem yok. Bootloop' a neden olan ne acaba ? ( her ne ise neredeyse G2 den sonraki her ürettiğinde var bu problem )
    Benim telefonumda öyle fazla uygulama filan da yoktu, programların güncellemelerini de mümkün en son noktaya kadar yapmıyorum.
    G4 konusunda muhabbetti geçmişti anakart arızasından kaynaklanıyor ama detay olarak bilmiyorum. O anakart değişmeden düzelmiyor biz yine resetle yırttık.

Perşembe günü servise verdik telefonu garantiden. Bugün aradım ne oldu diye, pili değiştirmişler kontrol ediyorlarmış telefonu. Dediğiniz gibi pil değişimi ile çözülecek gibi görünüyor. Umarım sonradan anakartla ilgili bir problem olmaz,
    İyi çabuk halletmişler benim çok uzun sürdü. Siz nereye verdiniz cihazı?

Daha teslim etmediler ama salı gününe kadar ararlar diye düşünüyorum. Antalya yıldırım elektronik benim verdiğim servis, zaten verirken de çok yoğun değiliz demişlerdi.
  • Telefonu teslim aldım biraz önce batarya, ekran ve anakart değişmiş. Değişim olacak dediler güya neyse sıkıntı yok kronik sararma yok👍🏻

• We sonunda rootladım :) Eywallah dostum çok sağ ol :)
  • düne kadar dediğim gibi reset atıyordu telefon. bu sabah okula giderken metrobüste bootloop'a girdi. verdim garantiye, bakalım ne zaman çıkacak.
  • servis telefonu tamir etmiş, fakat sistemde bir problem olduğundan dolayı çıkış yapamıyorlarmış.. ne müşteri hizmetleriyle ne de servis ile yaptığım görüşmelerden hiç bir sonuç çıkmadı.

en son müşteri hizmetlerini aradığımda hep aynı - standart cevapları duyunca, '' birkaç gün içerisinde telefonu alamazsam, polise telefonumu gasp ettiğiniz gerekçesiyle işlem yaptıracağım haberiniz olsun dedim ''

bakalım bir şeyler değişecek mi ?
    Değişir hocam bastırın bence sizi oyalıyorlar.

• bugün servisten aldım cihazı, batarya değişimi olmuş. yine akıyor snapdragon 810 maşallah :D
  • merhaba arkadaşlar g flex 2 yi unutmak mümkün olmadı xiaomi mi4c ile değişecek arkadaşlar arıyorum:)
  • recep288 kullanıcısına yanıt
    Valla öyle hocam mi5 alıcaktım servisteyken elim gitmedi resmen bırakamadım yamuk telefonumu

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.