Şimdi Ara

★★★ LG G FLEX 2 ANA KONU ★★★ (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.715
Cevap
28
Favori
113.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sırf pili çıkıyor diye G4 aldım. İnanabiliyor musunuz?

Birde Kamerası için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam inşallah g4 un kronik ghost screen ve bootloop sorununa denk gelmezsiniz

• Makify kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Biraz zor gibi.

• f/p diye aldık 2 bootlooptan 2 kere servise gitti. Allahtan serviste mağduriyet olmadı
  • AC-130 kullanıcısına yanıt
    parça mı değiştirdiler yoksa ürün mü değiştirdiler hocam
  • mythralioz kullanıcısına yanıt
    İlkinde batarya ikincisinde de anakart değişti
  • Gunde 10-15 kez reset atmaya basladi. Yolun sonuna geldi galiba benimkide. Pil sismesinden dolayi servise gondermistim degisip geri gelmisti. 15 falan oldu alali telefonu. Android 6 yuklu 5.1.1 e donup oyle kullanmayi denicem. Telefondaki butun uygulamalari sildim. Yukledigim bir uygulamadanmi kaynakli bu reset atmalar hala cozemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YediyuzYetmisYedi kullanıcısına yanıt
    Geçen bir kaç ay boyunca ayda bir defa kendi kendine reset atıyordu, şu 2 haftada 3 defa oldu g4lerdeki bootloopdan korkmaya başlamıştım ki bugün şarj %3 iken bootloopa girdi. Şarj bitene kadar reset atıp durdu ardı ardına. Şimdi şarja taktım sorun yok. Maalesef hor kullanımdan kaynaklı pil yeter ulan artık dedi. Zaten şarjda ufak oynamalarda olmaya başladı kalibrasyonu kaydı iyice. Servise vericem yakında. Siz hangi servise verdiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makify

Geçen bir kaç ay boyunca ayda bir defa kendi kendine reset atıyordu, şu 2 haftada 3 defa oldu g4lerdeki bootloopdan korkmaya başlamıştım ki bugün şarj %3 iken bootloopa girdi. Şarj bitene kadar reset atıp durdu ardı ardına. Şimdi şarja taktım sorun yok. Maalesef hor kullanımdan kaynaklı pil yeter ulan artık dedi. Zaten şarjda ufak oynamalarda olmaya başladı kalibrasyonu kaydı iyice. Servise vericem yakında. Siz hangi servise verdiniz ?

istanbul lg merkez servisine gondermistim pil degisimi icin.aynen benimkide suan seninki gibi oluyor sarji %3-%5 kala kapanip bootlopa giriyor sarjin hepsi bitene kadar.ondan sonra bende sarj farketmeksiniz reset atmaya basladi suan.uygulama kaynakli olup olmadigina bakiyorum simdi.bisey bulamazsam 5.1.1 e donup ayni seyleri orda deneyecegim. olmadi tekrar servise veririm

• YediyuzYetmisYedi kullanıcısına yanıt
    Hee görünüşe göre benimki de aynı yolda ilerliyor. Uygulama kaynaklı olduğunu düşünmüyorum bende whatsapp facebook intagram spotify ve banka uygulamaları dışında hiçbirşey yok. Hattan dün sabah 5 gibi temiz format atmıştım akşamına oldu işte.

• servis 1 ay bizde kalacak deyince kalktım kendim pil aldım değiştirdim sorun yok şimdilik
  • Sonunda arka kamerası da gidince Flex 2 telefonu İzmir ayes elk verdim. Sarı ekran sorunu falan da vardı. Takip için lg sitesine girdim de bu formda takip kodu karışık çözemedim. RNE 12 rakam diyor yok o kadar rakam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sascha35 -- 3 Nisan 2017; 0:21:52 >
  • sascha35 kullanıcısına yanıt
    Bugün benimki de 3 kere reset attı kullanırken temiz format atılmış haliyle. Yani yazılımsal sıkıntı yok. Yarın bende izmir ayes e vericem gelişmeleri burdan aktarırım. Bu arada 10 iş günü geçince( cumartesiler dahil ) geçici cihaz isteyin. Vermeseler bile telefonun tamir işlemini hızlandırıyorlar.

• Kardesimin telefonu surekli acilip kapaniyor aciliyor lg logusu geliyor hemen reset atiyor 5 saniyelik bir dongu taki sarji bitene kadar

Telefonun sarj cihazi takili iken aciliyor sarj cihazini cikardigin zaman yine aynisi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yokyak

Kardesimin telefonu surekli acilip kapaniyor aciliyor lg logusu geliyor hemen reset atiyor 5 saniyelik bir dongu taki sarji bitene kadar

Telefonun sarj cihazi takili iken aciliyor sarj cihazini cikardigin zaman yine aynisi oluyor

Cogu kiside sonradan sonraya cikan kronik bir sorun sanirim. Bendede var o sorun.

• Tamamen bataryada eskime sorunu
    Batarya ların yamuk olmasının nedeni olabilir

• Garantisi intellicel garantiye mi versem daha iyi disardami yaptiriyim

Yer:Kocaeli

Bide bu garanti intellicel kargo islemlerini kendisimi karsiliyor

• sascha35 kullanıcısına yanıt
    Hocam dün bende ayes e verdim telefonu. İnternetten sorgulayabilecegimiz bi yer var mı dedim. Yok, bizi arayıp telefon numaranızla telefonun durumunu öğrenebilirsiniz dediler.
  • Son gunlerde intellicell e veren varmi telefonunu

Cok sikayet var garanti disinda yaptirmayi dusunuyorum

• yokyak kullanıcısına yanıt
    garanti dışında yaptırmanın kaç tl ye mal olacağını düşünüyorsun az tutacağını dusunuyorsan yanılıyorsun, ana kart + pil değişimi yapılması lazım kesin çözüm için bu ikisi için dünyanın parasını isterler, niçin o kadar para vereceksin bu senin hakkın. idare edecek bir telefon bulup garantiye gönder bence sonuç çıkmazsa tuketici mahkemesine kadar yolu var.

• 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.