Şimdi Ara

★★★ LG G FLEX 2 ANA KONU ★★★ (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.715
Cevap
28
Favori
113.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dun verdim hocam kargoya hayirlisi artik insallah adam gibi yaparlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokyak kullanıcısına yanıt
    mecbur yapacaklar geri adım atmayın yapmaz işi yokuşa sürerler ise uzun da sürse en kötü paranızı alırsınız thh ile

Eylül ayında telefon kapanıp tekrar açılmaması üzerine vermiştim. 1 ay sonra anakart değişimi gerçekleştirilip gönderildi. Mart ayında da bootloopda takılıp kalmıştı telefon. 10 gün içerisinde geri gönderdiler, telefon da sıfırlanmamıştı buna da çok sevindim açıkçası . Servis raporunda da mekanik tamiri gerçekleştirildi gibi bir ibare vardı sanırım.
  • Sıkörtıl kullanıcısına yanıt
    Simdi bir sorun kalmadi dimi

Sıkıntısız şekilde çalışıyor şuanda hocam ama ne kadar böyle gider bilmiyorum. Genel olarak hiç şikayetçi olmadığı cihazı 2 kere servise gönderince insanın hevesi kırılıyor açıkçası.
  • Sıkörtıl kullanıcısına yanıt
    Bende de lg g2 var 3.yilini dolduruyor bir kere bile servise gitmedi hala daha canavar gibi

Kardesimde flex2 var cogu kronik sorunluymus

• turkiye resmi garantili olup, sadece resmi türkiye romunu kullanıp bootloop yada ani kapanma gibi sorunlar ile karşılaşanlar var mı? sanki başka ülkelerin romlarını kullanınca sorunlar oluşmaya başlıyormuş gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokyak

Bende de lg g2 var 3.yilini dolduruyor bir kere bile servise gitmedi hala daha canavar gibi

Kardesimde flex2 var cogu kronik sorunluymus

G2 ile değil g3 yada g4 ile kıyasla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Kitaslama degil g2 den sonra cikanlar hep sorunlu

G2 tas gibi G6 da bu sorunlari cozmuslerdir insallah

• Bu konuya girene kadar sorunu olmayan telefonumun simdi ekrani gidip gelmeye basladi.

• Telefon izmir lg ayesten geldi 19.iş gününde. Ekranda sarilik, reset atma ve pilin hizli bosalmasi sorunlarindan servise vermistim. Sadece ekran degismis format bile atmamislar ve reset sorunu devam ediyor. Şikayet edicem bunlari. Telefonuda %0 sarjla verdiler kontrol etme sansimda olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: Makify

Telefon izmir lg ayesten geldi 19.iş gününde. Ekranda sarilik, reset atma ve pilin hizli bosalmasi sorunlarindan servise vermistim. Sadece ekran degismis format bile atmamislar ve reset sorunu devam ediyor. Şikayet edicem bunlari. Telefonuda %0 sarjla verdiler kontrol etme sansimda olmadi

pilin değişmesi gerekiyor sanırım.söylemediniz mi pili değişmesini istiyorum diye?
  • YediyuzYetmisYedi kullanıcısına yanıt
    Söylemez olur muyum önce aradım bi getirin bakalim dediler bende bekleyin geliyorum dedim gittim. Laubali konuşmaya başladılar bende onların anlayacağı dilden konuştum teknisyeni çağırttım. Dedim bu telefonu sen mi yaptın, evet dedi. Bende bu telefon olmuş mu sence dedim haklısınız dedi oda biliyor yaptıkları ayıbı. Elimizde parça yok yarin gelicek ben sizi arıcam getirin 5 dakika değiştirelim pilinizi dedi tamam diyip ayrıldım bakalım bugün arayacaklar mı.

• Arkadaşlar bugün aradılar gittim servise. Telefonu verdim yani 3 4 dakka geçti geçmedi telefonu verdiler %45 lerdeydi şarj %53 olarak açıldı. Teknisyen ya çok iyi yada şarja takıp verdiler beni keklediler. İnşallah ikincisi değildir

• Makify kullanıcısına yanıt
    pil performansını bekliyoruz tabi değişmişse
  • Anakartım ve pilim yeniden değişmiş. Eski imei numarasını kullanıma kapatılacagına dair sms geldi. Ben yeni takılan anakart için herhangi bir işlem yapacakmıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YediyuzYetmisYedi kullanıcısına yanıt
    biraz bekleyin, tekrar mesaj gelirse yaptırdığınız yere bilgi verin. aynısı bana olmuştu.
  • keremyan kullanıcısına yanıt
    Valla değişmişler galiba mesela gece 12 de sarjdan cektim sabah 7 den beri kullanıyorum 1 saat 55 dakika ekran süresi 50 dakika telefonla konusma 4g hep acik 10-15 fotograf çekimi ve ekran acik zamanlarda fb instagram ve tarayıcıdan haberlere baktim. Şarj %55 ve 5.1.1 tr romundayim suan. Bence gayet iyi gidiyor.

• Makify kullanıcısına yanıt
    Geceden değilde gündüz şarj olursa daha çok gidiyor.

Telefon daha da hızlı oldu değil mi.

Birde 2017 batarya bulunmuyor mu bu cihazların bakıyorum hep 2015 bataryaları piyasadakiler

• keremyan kullanıcısına yanıt
    3 hafta 6300 son 1 gün galaxy s2 kullandım. Bu telefon şuan her haliyle hızlı bana göre O konuda bir fikrim yok hocam serviste pil 100 lira onun bilgisini vereyim.

• 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.