Şimdi Ara

LG G Flex: Kavisli ekrana sahip süper telefon ön inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ön yüzde lg logosunun yanındaki "LG" yazısını kaldırsınlar,sadece logo olsun,yeter ertık lg, logon ile tanıyalım seni!

• Kendi kendnini tamir edebilen derken tam olarak ne demek oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xaviherno

düşünsenize telefon yüz üstü yerde ve yanlışlıkla üstüne bastınız kahrolursunuz...

Rahat ol birşey olmaz telefon gerçekten flex
    Adam test etmiş:

http://m.youtube.com/watch?v=Z-W66HINFLg&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DZ-W66HINFLg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foz54 -- 7 Ocak 2014; 15:32:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz boydan tasarruf sağlıyor cebe sığdırmak açısından biraz işe yarar, ilginçliğiyle ilgi çekiyor, bakın benim de böyle bir teknolojim var diyor, ama onun dışında bir getirisi varsa ben çözebilmiş değilim. Kavisi enine olmadığı için ele oturmak açısından bir artısı yok. Yan çevirince zaten iki elle tutulacağından ele oturmak açısından yine bir avantajı yok.

Cebe boylamasına sığması açısından avantaj sağlarken, profilini kalınlaştırıyor. (Elde tutarken değil, cebin içinde.) Pantolonun yan cebinde ya da ceketin iç cebinde gerçekte olduğundan daha kabarık durur.

FHD yerine HD ekran hem performans, hem de pil ömrü açısından iyi. Normalde fiyat açısından da iyi olur, ama kavisli ekran yüzünden fiyatı düz FHD ekranlılardan daha pahalı olursa avantajdan ziyade dezavantaja dönüşür. 6 inçe HD olur, ama ekonomik bir telefonda olur. 245ppi ekranlı bir telefona 600$ civarı bir fiyatla gelirse ne derece ikna edici olur soru işareti.

4.5" HD ve kavisli bir ekran daha iyi olurdu sanki.

• G2 kullaniyorum ve teknolojiye karsi ilgiliyim ama su telefonu alsammi diye hic dusunmedim. Yamuk telefon nedir yahu. Tabi kullanmadan konusmamak lazim ama acaip itici geldi gozume. Ancak g2de olsa dedigim daha dusuk olmasina ragmen 720p ekran olsaydi keske. Birde su kendini tamir etme olayi cok guzel. Cizikler hemen siliniyor

Duzenleme: Bikac g flex videosu izledikten sonra elimdeki telefon bi garip gelmeye basladi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 7 Ocak 2014; 16:48:21 >
  • Merakla bekleniyor dediniz ama Türkiye ye gelecek mi fiyatı ne olur bahsetmediniz

• Boş boş konuşmanın anlamı yok. Almanıza gerek yok adamlar teknolojiyi geliştiriyor. Yeniliklere b.k atanları da anlamak zor valla.

• bu inceleme sayesinde telefonla ilgili merak ettiklerime cevap bulmuş oldum. bence G Flex kıvrımlı ekrana sahip akıllı cihazlar arasında bir öncü niteliği taşıyor. Note 3'ten büyük olması taşınması açısından düşündürse de sanırım özellikleriyle bunu fark ettirmeyecektir.

• Videolarda acikca gorulebiliyor. Telefonun arkasindaki ozel kaplamamidir nedir o cizildiginde hemen sonrasinda o cizik resmen siliniyor kendi kendine. Nano teknolojili bisey sanirim

• Abi telefon çok S**si beee çok hoşuma kaçtı al k*çına koy
  • sonunda! 720p çözünürlük ve s800 adreno330 ikilisi

• Genel anlamda guzel cihaz fiyat araligi ne olacak acaba

• G2 modeline çok benziyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g2 modelinin kore versiyonunda yaptığı gibi iki yüzlülük yapmazsa alınabilir. Zira kore versiyonunun arka kapağı açılıp hafıza kartı takılabiliyor ve yanında verdikleri 2 adet pili değişe değişe kullanabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: omryildirim

ön yüzde lg logosunun yanındaki "LG" yazısını kaldırsınlar,sadece logo olsun,yeter ertık lg, logon ile tanıyalım seni!

+1

• G2 gibi uygun fiyatlardımadan gelirse Note 3 yerine bunu alan çok olur.

• Lg yana yatırmış :))

• İlk üstüne oturulabilir telefon
    LG G flex.Sizden ilham aldık

• bi an mekkeden bildiriyoruz dicek sandım :D gömleği ve bulunduğu ortam
  • Lg sanal tuşlardan ve arka tuşlardan vazgeçsin artık.

Bu arada kendi kendini tamir etme gerçekten çok iyiymiş.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.