Şimdi Ara

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
32
Favori
45.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu fiyat devam ederse yarın gidip mağazadan almayı düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Teşekkürler...

Hocam magazlarda olmuyor kampanya diye biliyorum,geçen 299 olduğunda mağazalarda yoktu
  • Gittiğiniz mağazada olmasa bile sipariş verip satışı yapıyorlar, bir kaç gün içinde mevcut olan mağazadan getirtiyorlar ve siparişiniz gelince sizi telefonla arıyorlar..
    Bulamadığınız bir ürünü başka mağazadan getirtmek gibi bir hakkınız var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

quote:

Teşekkürler...

Hocam magazlarda olmuyor kampanya diye biliyorum,geçen 299 olduğunda mağazalarda yoktu

Az önce Adapazarı mağazasından aynı fiyata satın aldım...Webe özel bir durum değilmiş yani...Önce beyaz düşündüm, kılıfı alıp bakınca kumaş olduğunu görüp vaz geçtim, kirlenmeye çok müsait gibi duruyordu...Teşhire hiç ürün koymamışlar ama mağazad bolca vardı...
  • Bu sabah vatandan aldım arkadaşlar. Gerçekten fiyatını hak eden bir ürün . Asus alacaktım ama tasarımı hiç ama hiç beğenmedim. Düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

quote:

Teşekkürler...

Az önce Adapazarı mağazasından aynı fiyata satın aldım...Webe özel bir durum değilmiş yani...Önce beyaz düşündüm, kılıfı alıp bakınca kumaş olduğunu görüp vaz geçtim, kirlenmeye çok müsait gibi duruyordu...Teşhire hiç ürün koymamışlar ama mağazad bolca vardı...

Siyah olanın kılıfı da, siyah ve kumaş kaplama mı? Kılıfı da orijinal sanırım.

• Beyler bilisimport.com dan aldigim tablet gelmis. Ama daha eve gidip inceleme firsatim olmadi umarim sıkıntısız bir cihaz olur
    Bazi arkadaslar kamera vasat felan demis ama bakalim.

• Bu arada arkadaşlar bir kaç sitede android 5 alacağını söylemişler . Insallah alırda rahat ederiz

• Bende bursa vatandan satın aldım bugün gayet güzel bir ürün tasarımı şık ekran güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Bende bursa vatandan satın aldım bugün gayet güzel bir ürün tasarımı şık ekran güzel

Kılıfı nasıl, orjinal LG marka mı? Kılıfının fotoğrafını çekip, konuya ekleyecek bir arkadaş olursa, memnun oluruz..

• frux kullanıcısına yanıt
    Kore malı fena gözükmüyor muhtemelen orada bir firmaya yaptırmışlar bir firma ismi yazıyor yoldayım şu anda eve geçtiğimde fotoğraf yükleyeyim

• quote:

Kore malı fena gözükmüyor muhtemelen orada bir firmaya yaptırmışlar bir firma ismi yazıyor yoldayım şu anda eve geçtiğimde fotoğraf yükleyeyim

Konuda ki tek eksik, kılıfının detayını gösteren bir fotoğrafının olmamasıydı.. Teşekkürler..
    Benim iPad`im var ama, iyi performanslı bataryası olan bir android tablet olarak bu tableti düşünüyorum.

• frux kullanıcısına yanıt
    Evdeki internette sorun var mobilden yollayamıyorum yarın işyerinden atarım kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Konuda ki tek eksik, kılıfının detayını gösteren bir fotoğrafının olmamasıydı.. Teşekkürler..
    Benim iPad`im var ama, iyi performanslı bataryası olan bir android tablet olarak bu tableti düşünüyorum.

Kılıfın fotoları 2. sayfada mevcut.http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=100762901

• ayaz19 kullanıcısına yanıt
    Tamam, gözümden kaçmış.. teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, vatanın bir önceki kampanyasını kaçırmış ve cok üzülmüştüm. Kampanyayı kaçırdıktan sonra gidip tab s 8.4 almama ragmen bu tablet aklımın bir köşesinde kalmıştı ve tekrar indirime girerse bu tableti de almayı kafama koymuştum. Hatta eşimi de "arada bir degistirerek kullaniriz" diyerek duruma ikna etmistim. Bu karardan sonra tabiri caizse soteye yatip forumun bu basligini ve sıcak firsatlar basligini takip altina aldim ;) ve beklenen firsat bugün geldi :) şu an bu mesaji gpadden yaziyorum ;)) Bu arada beyaz tablete siyah kılıfın cok cok yakıştığını da belirtmeden geçemeyeceğim ;) Gelebilecek sorular için hemen söyleyim tableti ve kılıfı mağazadan aldım ve sağolsunlar kılıf olayında beni kırmayıp isteğimi geri çevirmediler ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80A -- 14 Ocak 2015; 23:10:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 80A

Merhabalar, vatanın bir önceki kampanyasını kaçırmış ve cok üzülmüştüm. Kampanyayı kaçırdıktan sonra gidip tab s 8.4 almama ragmen bu tablet aklımın bir köşesinde kalmıştı ve tekrar indirime girerse bu tableti de almayı kafama koymuştum. Hatta eşimi de "arada bir degistirerek kullaniriz" diyerek duruma ikna etmistim. Bu karardan sonra tabiri caizse soteye yatip forumun bu basligini ve sıcak firsatlar basligini takip altina aldim ;) ve beklenen firsat bugün geldi :) şu an bu mesaji gpadden yaziyorum ;)) Bu arada beyaz tablete siyah kılıfın cok cok yakıştığını da belirtmeden geçemeyeceğim ;) Gelebilecek sorular için hemen söyleyim tableti ve kılıfı mağazadan aldım ve sağolsunlar kılıf olayında beni kırmayıp isteğimi geri çevirmediler ;)

Beyaz tablete, siyah tabletin kılıfını mı verdiler? Kılıfın tablete uyumu ve kalitesini beğendiniz mi? Sanırım siz de batarya performansından memnun kalmışsınızdır.. Güle güle kullanın..

• Cihaz herşeyi güncelledi birtek Box uygulamasını güncelleyemiyor...Hata veriyor, kaldırdım tekrar yüklemeyi denedim yine aynı...Sizde sorun varmı?
  • 80A 8 kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf bekliyoruz hocam siyaha beyaz kombinasyonla
  • İlk fırsatta fotoğrafları yükleyeceğim arkadaşlar. Sonuçta bir tab s değil tabi ama bu tablet gerçekten hem çok şık hem de çok kullanışlı bir tablet. Bu fiyata alınabilecek en iyi tablet kanımca. Herkese keyifli kullanımlar dilerim ;)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.