Şimdi Ara

LG G2? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Diğer kullancılarda sizin dediğiniz gibi söylüyor hocam da kamera konusu sıkıntılı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: attilathehun15

Diğer kullancılarda sizin dediğiniz gibi söylüyor hocam da kamera konusu sıkıntılı gibi

Hocam kamera eğer sizin için çok önemliyse farklı modellere bakabilirsiniz ama 1000 tlye bu fiyata bu cihaz çok iyi kamera gündüz gerçekten çok iyi harika fotolar alırsınız ama gece aynı şeyi söyleyemeyeceğim fokuslama sorunu net resimleri net çekemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ana kamera gayet guzel ama ön kamera kötü malesef, selfie icin uygun değil pek cihaz .
  • serseri441907 kullanıcısına yanıt
    Hocam kamera önemli benim için de diğer telefonların da başka türlü eksikleri oluyor ama dediğiniz gibi gündüz iyi çekiyorsa sorun yok
  • unpop kullanıcısına yanıt
    anladım hocam peki bu civarlarda kamerası iyi olan telefon var mı bildiğiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: attilathehun15

anladım hocam peki bu civarlarda kamerası iyi olan telefon var mı bildiğiniz

Hocam aslında internete güveneirseniz g3 çok uygun fiyattan satılıyor diğer teller hakkında bilgim yok ama kamera konusunda başarılı cihazları samsung yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri441907 -- 17 Ekim 2015; 17:53:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.