Bildirim
LG G2?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: attilathehun15
Arkadaşlar LG G2 hala alınmaya değer bi telefon mudur 2 yıl aradan sonra?Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim
Ustam bence hala fiyat performans ürünü 1000 tl ye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala gideri var çok iyi telefon. -
Suan piyasadaki ust segment telefonlarla karsilastirdiginda hala iyi telefon.alinabilir ancak 32gb versiyonu
quote:
Orijinalden alıntı: Quesnay
Suan piyasadaki ust segment telefonlarla karsilastirdiginda hala iyi telefon.alinabilir ancak 32gb versiyonu
Aynen hocam 16 gb alma hafıza yetmez
Hocam telefonla ilgili yorumların büyük çoğunlugu olumlu fakat kamera konusundaki yorumlar kafada soru işaretleri bırakıyor bu konuda bir bilginiz var mı? -
On kamera tatmin etmez belki cop bile denilebilir arka kamera ise gece cekimlerinde basarisiz hatta cop bile denilebilir onun disinda iyi telefon
Anladım hocamda kamerasızda olmaz ki -
Valla hocam haklisiniz bu telefonu degistirsem kamerasi icin degistirirdim ben de ama android gelistiricilerinin cikardigi bazi modlarla yine de gideri var bence kurcalayin cihazi oyle alin vardir etrafinizda g2 kulalnicisi mutlaka
Ben 1 senedir g2 kullaniyorum memnunum. Ama suan bir telefon alacak olsam xiaomi 4 alirdim. Bu arada g2 nin kamerasida bence cok iyi segmentine gore. Tek sikintisi gece , karanlik ortamlarda kameranin gec fokuslamasi ve kasmasi. Ama zifiri karanlikta.
http://hizliresim.com/vRRGQD
http://hizliresim.com/qRR0l3
Doğrudur hocam telefon performansı vs olarak çok iyi yorum almış ama işte kamera konusu insanı düşündürüyor -
Yani kamerası yeterli diyorsunuz hocam -
Aynen oyle ben cok memnunum ,batarya performansi da ayri muthis,4,5 saat ve uzeri ekran suresi de alabilirsiniz. isterseniz daha fazla resim de atabilirim emin olmak istiyorsaniz.
Alınır hocam -
Hocam zaten bu telefonu almayı düşünme sebebim yerli yabancı okuduğum olumlu kullanıcı görüşleri ama kamerasına gelen kötü yorumlarda çok -
Doğrudur hocam -
Aklinizda hic bir suphe olmasin kamerasi superdir hocam. Bakin burda paylasilan fotograflari gorursunuz
https://m.facebook.com/LGG2TR/photos/a.604483219645683.1073741829.598943253533013/871572866270049/?type=3&source=48
quote:
Orijinalden alıntı: attilathehun15
Hocam telefonla ilgili yorumların büyük çoğunlugu olumlu fakat kamera konusundaki yorumlar kafada soru işaretleri bırakıyor bu konuda bir bilginiz var mı?
Arka kamera gündüz iyi gece berbat fokuslama sorunu var ön kamera eh işte
anladım hocam -
G2 tam bir performams canavarı cihaz uçuyor hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- internetsiz radyo dinle
- telefonla konuşurken internet kesiliyor
- mi kumanda vestel klima
- tr tools pro ücretsiz kullanıcı adı şifre
- sony xperia 1 vi
- samsung s24 fe renkleri
- poco f7 pro
- s24 ultra iphone 15 pro max karşılaştırma
- redmi 15 ultra
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X