Şimdi Ara

LG V30+ Plus - vs - LG G7 ThinQ ??? LG Kulüp içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG v30+ (2017) ve LG G7 Thinq (2018) kullanan arkadaşlara soruyorum.

1- V30+'ın 2017 olmasına rağmen G7'den daha iyi olan yönleri var mı?

2- G7'nin ön kamera, işlemci hızı ve 2018 olması dışında ne gibi ''önemli sayılabilecek'' artıları var?

3- V30+ 'daki ses çıkışları ve donanımının tamamı G7'de var mı?
    Mesela G7'de DTS:X Surround Sound var, V30+'da B&O Play certified var. (Ses konusunda uzman arkadaşların yorumları önemli)

4- G7 3000mah batarya V30+ 3300mah büyük bir fark mı? (Ekran yapılarından dolayı dengelenmiş midir?)
    Sanırım G7'nin gün ışığında sunduğu parlaklık vs daha iyi ama şarjı çok mu yer?

5- V30+ 4G frekanslarında daha çok bant destekliyor. Bunların Türkiye şartlarında bir artısı olur mu?

6- Ve son olarak 500 TL fark vermeye değer mi?

EPEY karşılaştırma linki: https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/89390-109274/lg-v30-plus_lg-g7-thinq/farklari/

Önemli olduğunu düşündüğüm farklılıkların resimleri de aşağıda:

LG V30+ Plus - vs - LG G7 ThinQ ??? LG Kulüp içeri
    LG V30+ Plus - vs - LG G7 ThinQ ??? LG Kulüp içeriLG V30+ Plus - vs - LG G7 ThinQ ??? LG Kulüp içeri

• 1.batarya 300mah fazla
    +/- göreceli ama oled ekran var
    benim için çentiksiz ekran olması ayrıca 18:9 oranında olması avantaj

2.g7 oreo ile geldiğinden android Q (10) da alacak
    hoparlör olarak g7 daha güçlü

3. ikisinde de ess sabre dac var.fark yok yani
    dtx v30 da da var ama root ile açmanız lazım (xda anlatım mevcut)
    b&o olanların tek farkı içinden b&o kulaklık çıkması, ses kalitesi farkı yok ve tr deki v30 lar da bu yok. lg kulaklık çıkar kutudan.

4.oled ekranın güç tüketimi tarayıcı ile gezinti dışında genel olarak daha az. 300mah farkın dışında bunun da etkisi olacak. özellikle koyu tema kullanımı ile avantajı artıyor.
    güneş altında g7 1000nit v30plus ise 640nit civarına çıkıyor. (max auto) oledin güneş altındaki görünürlüğü lcd ye göre daha iyi. bu yüzden arada parlaklık farkı olsada güneş altında görünürlükte yakın puanları var gsmarena dan bakabilirsin.

5.frekans bilgisi yanlış olabilir g7 gibi daha güncel bir telefonun v30 dan eksiği olacağını düşünmüyorum.

6. eğer pil konusu en önemli tercih sebebiniz değilse bence 500 tl ye değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence LG bir telefona para veriimez.

• bende uzunca bir süre 2si arasında kalmıştım fakat o sıralarda aralarında ki fark 200-300tl civarı idi.bende daha güncel ve fotograf kalitesinin daha iyi olmasından dolayı g7 tercih etmiştim. 500 tl farkta olsa yine g7 alırdım.son android 9 güncellemesinden sonra bariz şekilde hem hızlandı hemde foto video kalitesi acayip arttı(özellikle video)
  • Bi ara aralarındaki rakam 700 lere kadar çıktı ve v30 alacaktım o sıralar durumumu ayarlasa idim. Ancak sonra fark 250 ye düşünce tereddütsüz g7 aldım.

Oled daha iyi bir ekran ve verimli +300 ma lik batarya ile 2 saati aşkın ekran süresi farkı oluşturabilir... Eğer uzun ve yoğun bir gün geçiriyorsan şarja takamazsan v30 burada çok avantajlı...

Ama...
    Selfi kamerasının v30 da çok kötü oluşu, geniş açılı arka kamerasının çöz. düşük oluşu, geçe çekimindeki çekim özelliklerinin eksikliği de ciddi fark oluşturuyor g7 yönünde

Ses özelliklerini yazmış arkadaş ve güncellemelerle ilgili artıyıda...

Son yorumum şu, Eğer şarj idare ederse her zaman amiral gemisi almalısın....
  • hellomoto H kullanıcısına yanıt
    G7 'nin fotoğraf performansı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofamof

G7 'nin fotoğraf performansı nasıl?
    GM9 pro ve samsung note fe(note 7) ile karşılaştırma şansım oldu. kalite olarak ikisinden de iyi, hızlı netleme ve doğru netleme konusunda note fe 1 tık önde, gece çekimi süper parlak kamera ile note fe aynı gibi, bazı durumlarda lg geçiyor gibi. Ama çözünürlüğü düşürdüğünü unutmamak lazım ama gece bence görebilmek önemli... GM9 un övülen kamerası son sırada lg genel manada 1 tık önde note fe ye göre... Üst seviye amiral gemilerinden bir tık da aşağıdadır çekim kalitesi ama üzmez... Gcam kullanırısan işler acaip değişiyor ama onu belirteyim... Mükemmel fotolar çekmeye başlıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hellomoto H kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf çekimi benim için önemli. Geniş açı kamera da önemli.

1750-2750 tl aralığındaki F/P telefonlara göre nasıl acaba?

Genelde youtube da kıyaslamalar amiral gemilerle yapılmış.
  • Lg onceki telefonlarindaki hatalarindan dolayi malesef ulkemizde ragbet gormuyor. Fakat bu durum butce sıkıntısı yasayan kisiler icin avantaja donusmus durumda. Lg g7 amiral gemisi bir telefon ve bu fiyata benzer bir telefon daha yok. Ben 4 ay once 2700 tl aldim. O gunden beri beni hicbir konuda uzmedi. Bugun android pie guncellemesi gerceklestirdim. Guncelleme sonrasinda telefonda bariz bir hizlanma gerceklesti. (Zaten hizliydi 😁)

Lg v30+ kullanmadim. O yuzden ikisi arasinda direkt olarak bir karsilastirma yapmam mumkun degil. Ancak lg g7 bir cok konuda v30+ dan daha iyi durumda.

Ses cikisi oldukca guclu. Kulaklik veya aux kablo taktiginda hi-fi quad dac ve dts:x 3d surround aktif edebilirsin. Bunlarda ciddi oranda sesi guclendiriyor.

İki telefon arasindaki en buyuk fark kamera performanslarinda ortaya cikiyor. Bunlar icinde incelemelere bakabilirsin.

• Batarya dışında g7 daha iyidir. Özet olarak bu

• DAHA önce de g4 kullanmıştım şimdi g7 kullanıyorum v30 la kıyaslamak haksızlık olur günümüz amiral gemileri ile aynı özelliklerde fiyat olarak nerdeyse %35 ucuz gerçekten fiyat olarak sınıfın lideri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofamof

Fotoğraf çekimi benim için önemli. Geniş açı kamera da önemli.

1750-2750 tl aralığındaki F/P telefonlara göre nasıl acaba?

Genelde youtube da kıyaslamalar amiral gemilerle yapılmış.
    Ben biraz farklı yaklaşayım olaya....
    Kablosuz şarj, nfc, 2 k ekran, oyunları full çözünürlük istemiyorsan, ses kalitesi ve hatta kulaklık bile istemiyorsan, daha büyük ekranlı ve ekran gövde oranı iyi olup bataryası iyi olan bir sürü tel var...hatta nerede ise optik imaj sabitleyici hariç kameraları da g7 ile yarışır...
    Ama ben günün sonunda amiral gemisi kullanıyorum diyorum, herşeyim tam pil de beni idare ediyor...
  • V30 kullanıcısı olarak G7 tavsiye ederim. Güncel kalma bakımından, kamera ve ses konusunda daha iyi. Aralarındaki fiyat farkına değer.
  • G7 şu an 3000e çıktı. 2700e düşünce alınır. Bende almayı düşünüyorum. En az 3-4 sene idare eder herhalde.
  • Fiyat zorlamazsa g7 alinmali. Yazilimi da donanimi da 1 yil daha guncel.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.