Merhaba arkadaşlar. 2.ekran olarak kullanacağım bir monitör lazım.Kullanım amacı oyun olmayacak.1.monitör olarak kullanılmayacağından çok üstün özelliklere gerek yok.Akıllı monitör ,kumanda ,Airplay şart olduğundan bu 2 seriye göz diktim.M7-M8 fiyat olarak avantajlı ama piyasada açılmış kutular dolaşmış durmuş.Alanların yarısı iade etmiş çeşitli nedenler ile.Zaman zaman gölgelenme sorunları yine yaşanmış.Oyun oynanmayacak ama zaman zaman film,maç açıldığında pek fazla sırıtmasın istiyorum.Youtube ve diğer medya uygulamaları açık duracak zaman zaman bilgisayardan görüntü yansıtıp kullanabileceğim bir ekran yeter. Tabi Nb North Bayou monitör aparatı ile uyumlu olması lazım.M serisi öyle ama G serisini bilemedim.Belki bilen vardır diye not düşmüş olayım. |
Samsung M7/M8 - G6/G7 Seçimi Destek.
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Samsung m7 önerebilirim fiyat avantajıyla uzun zamandır araştıran kullanıcıların ilgisini çeken bir model ekran va parlama yapıyor .
satıcısını düzgün seçtikten sonra sorun yaşamazsınız amazoon veya samsung türkiye satıcısından satın alınabilir.
İşletim sistemi tizen dışardan uygulama yüklenmiyor bildiğim kadarıyla kumandada iarplay yok ama mikrofon var
browser sorunsuz çalışıyor ve browser video oynatma konusunda iyi touchpadli bir mini klavye ile kullanılırsa browser kullanımı çok rahat.yotube netflix prime fln iyi 4k60hzx bu fiyata daha ne olsun
dediğim gibi en büyük eksisi ekranın yansıma yapması birde hafif bir monitör malzeme kalitesi fiyatına göre.
-
M7 Airplay yok mu ? İşletim sistemini biliyorum,zaten Samsung tv var.Amazon resmi satıcı olsa dahi iadeli ürünlerin gönderildiğini okumuştum çokca yerde.Zaten Amazon kolay iade alan yer.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X