Şimdi Ara

LG G2 16 GB vs DİSCOVERY ELİTE 16 GB Sizce Hangisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görüşleriniz benim için çok öneml,çünkü yarın alıyorum 1239 tl g2 16 gb 1000 tl discovery elite 16 gb hangisini almalıyım nedenleriyle açıklarsanız sevinirim fikri olanlar lütfen yazsın şimdiden teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: antiapple

Görüşleriniz benim için çok öneml,çünkü yarın alıyorum 1239 tl g2 16 gb 1000 tl discovery elite 16 gb hangisini almalıyım nedenleriyle açıklarsanız sevinirim fikri olanlar lütfen yazsın şimdiden teşekkürler :)

G2...

kapagına marka basıp burada satılan fason cın telefonu degıl..

fp olarak cok uygun..

bataryası cok daha ıyı ve kamera ses kalıtesıde oyle...

adam gıbı servısı var,ne goruyorsan onu alıyorsun abuk sabuk numaralar yok...

elıte 800 lıra bıle olsa para kaptırma hem cıhaz hemde servıs guvenılır degıl..

LG G2 16 GB vs DİSCOVERY ELİTE 16 GB Sizce Hangisi LG G2 16 GB vs DİSCOVERY ELİTE 16 GB Sizce Hangisi LG G2 16 GB vs DİSCOVERY ELİTE 16 GB Sizce Hangisi LG G2 16 GB vs DİSCOVERY ELİTE 16 GB Sizce Hangisi LG G2 16 GB vs DİSCOVERY ELİTE 16 GB Sizce Hangisi

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: antiapple

Görüşleriniz benim için çok öneml,çünkü yarın alıyorum 1239 tl g2 16 gb 1000 tl discovery elite 16 gb hangisini almalıyım nedenleriyle açıklarsanız sevinirim fikri olanlar lütfen yazsın şimdiden teşekkürler :)

G2...

kapagına marka basıp burada satılan fason cın telefonu degıl..

fp olarak cok uygun..

bataryası cok daha ıyı ve kamera ses kalıtesıde oyle...

adam gıbı servısı var,ne goruyorsan onu alıyorsun abuk sabuk numaralar yok...

elıte 800 lıra bıle olsa para kaptırma hem cıhaz hemde servıs guvenılır degıl..

LG G2 16 GB vs DİSCOVERY ELİTE 16 GB Sizce Hangisi LG G2 16 GB vs DİSCOVERY ELİTE 16 GB Sizce Hangisi LG G2 16 GB vs DİSCOVERY ELİTE 16 GB Sizce Hangisi LG G2 16 GB vs DİSCOVERY ELİTE 16 GB Sizce Hangisi LG G2 16 GB vs DİSCOVERY ELİTE 16 GB Sizce Hangisi

+1.G2 tabiki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.