Şimdi Ara

LG G2 32 gb aldım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
27.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Ah teknosa şu 32GB ne zaman gelecek ben de onu bekliyorum

Hangi ildesiniz bilmiyorum, ancak Teknosa'nın sitesinden kontrol ettiğimde İstanbul'da birçok Teknosa Şubesi'nde 32 GB LG G2 stoklarda var görünüyor.

İstanbul'da stokta görünen mağazalar.

İSTANBUL İÇERENKÖY CARREFOURSA
    İSTANBUL BAHÇEŞEHİR AKBATI EXXTRA
    İSTANBUL ŞİŞLİ CEVAHİR EXXTRA
    İSTANBUL BEYOĞLU İSTİKLAL CADDESİ
    İSTANBUL HARAMİDERE TORİUM EXXTRA
    İSTANBUL HALKALI ARENAPARK EXXTRA
    İSTANBUL MARMARA PARK
    İSTANBUL ATAŞEHİR BRANDIUM EXXTRA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 27 Ekim 2013; 16:28:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Ah teknosa şu 32GB ne zaman gelecek ben de onu bekliyorum

Hangi ildesiniz bilmiyorum, ancak Teknosa'nın sitesinden kontrol ettiğimde İstanbul'da birçok Teknosa Şubesi'nde 32 GB LG G2 stoklarda var görünüyor.

İstanbul'da stokta görünen mağazalar.

İSTANBUL İÇERENKÖY CARREFOURSA
    İSTANBUL BAHÇEŞEHİR AKBATI EXXTRA
    İSTANBUL ŞİŞLİ CEVAHİR EXXTRA
    İSTANBUL BEYOĞLU İSTİKLAL CADDESİ
    İSTANBUL HARAMİDERE TORİUM EXXTRA
    İSTANBUL HALKALI ARENAPARK EXXTRA
    İSTANBUL MARMARA PARK
    İSTANBUL ATAŞEHİR BRANDIUM EXXTRA

hocam nerden buldunuz onuburada tükendi olarak gözüküyor teknosa yı da aradım iki gün önce stoklarda yok dedi eğer dediğiniz doğruysa hemen gidip alacağım

• iDenis kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linke girin. Sayfanın en aşağısına gelin, "Bu Ürünü Bulabileceğiniz Teknosa Mağazaları" bölümünü bulun, İl İstanbul, İlçe hepsi seçin. Nerelerde stokta olduğu görünüyor, görünen mağazalarda yukarıdaki şekilde.

Mesela ben İzmir olarak sorguladığımda ürün stoklarda yok yazıyor. Ama İstanbul'da 8 Mağazada var görünüyor.

http://www.teknosa.com/urunler/125071103/lg-g2-32gb-white-akilli-telefon?term=lg%20g2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 27 Ekim 2013; 17:02:24 >
  • hocam niye tükendi yazıyor peki şimdi boşu boşuna gitmeyeyim telefonu da açmıyorlar

@kemalboran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 27 Ekim 2013; 17:03:21 >
    Tükendi yazan kısım internet stokları, mağazalardaki stoklar ayrı. İnternetten şu an satışı yok. Ancak mağazalarda var görünüyor.
    Mağazadan aldığınızda 100 TL hediye çeki alamazsınız tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 27 Ekim 2013; 17:04:51 >
  • hocam o zaman ben cevahir teknosayı arayıp soruyorum hemen gidip alırım öyleyse çok teşekkürler @kemalboran
    Evet belirtilen mağazaları arayıp tek tek sorarsanız daha sağlıklı bilgi alırsınız stok açısından. Mağazalar bazen stok bilgilerini güncel tutmuyor.

Mesele geçen hafta baktığımda İzmir'de hiçbir mağazada görünmüyordu, ancak İZMİR BALÇOVA EGE PARK EXXTRA'ya bizzat gidip sorduğumda elimizde 32 GB var isterseniz çıkartalım dediler. Ben daha uygun fiyata kampanyalı beklediğim için almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 27 Ekim 2013; 17:18:16 >
  • ƒ®ét Ƒ kullanıcısına yanıt
    artık hafıza kartlı cihazların devri kapanıyor arkadaşlar şunu bi idrak edin artık adamlar içine mini hd koyacaklar siz hala artırılabilir hafıza derdindesiniz harici hafıza kartı android cihazlara yaramıyor stabil değil çoğu taşınan proogram sıkıntı çıkarıyor artık bir kriter değil hafıza kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 27 Ekim 2013; 22:17:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumur

artık hafıza kartlı cihazların devri kapanıyor arkadaşlar şunu bi idrak edin artık adamlar içine mini hd koyacaklar siz hala artırılabilir hafıza derdindesiniz harici hafıza kartı android cihazlara yaramıyor stabil değil çoğu taşınan proogram sıkıntı çıkarıyor artık bir kriter değil hafıza kartı

Ah bir de 16 gb fazla alan için 200 lira istemeseler.

http://www.meenova.com/st/p/m3r.html böyle bir şey alınabilir aslında fakat yan kullanımda sorun çıkartabilir en azından oyun oynarken onun dışında çok pratik. $15 fiyatı kargo dahil. Alışveriş yapan var mı buradan ?

• Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePro66

Hayırlı olsun

Saolun hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx-7

quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Özellikle son cümle benim için önemliydi, teşekkürler

Kardeşim, aldığın zaman düşüncelerimde yanlış olmadığımı göreceksin, bu ilk akıllı telefonum değil, Htc One alacaktım, g2 söylentileri çıktıktan sonra bu telefonun her şeyini araştırdım, Htc ye tercih edilebilecek bir model olmasaydı, şu an htc one almış olurdum ;)

ben de arada kaldım çünkü günde en az 1 buçuk saat müzik dinlerim
    one snapdragon s800 olsaydı düşünmeden alırdım ama f/P ve hız kralı varken one alınmaz şu an
    ses performansı da arkadaşın dediğine göre yeterliymiş %90 alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

quote:

Orijinalden alıntı: crz14

quote:

quote:

Bunca sorunun olup yapamadığına sevindim :) Olmadı amazon'da siyah kapak var ondan alırım arka tarafına ayın 26 sından sonra alacam inşallah sen ingiltere romu yükledin mi ? Rom yükleyince lg ye ait vbazı özellikler çalışıyo mu 3 parmakla kaydırma , çift tıkla açma felan ?

Rom yüklemedim kardeş, çünkü ben radyo pek dinlemem :) ama orjinal ingiltere romu yükleyen arkadaşlar mevcut, onlarda her türlü uygulama çalışıyor ve radyo apksı da geliyor :)

ingiltere romu yüklenirse garanti dışı kalıyor demi ? .Bu forumda ana koyunu okuduysan altta da rom yüklemeyi tavsiye ediyo herkes hız artısı olmuş millette ona da bi bak istersen:Bu arada güle güle kullan elinde eskisin :))

İngiltere romu yüklenirse ve telefonda bir sorun olduğunda bu rom kurulu olduğu halde servise verilirse servisin inisiyatifine kalmakla birlikte büyük ihtimalle garantiden çıkartacaklardır. Zira Türkiye'de servislerin her türlü sorunu kullanıcı hatasına sokabilmek için en küçük açığı kovaladığını hepimiz biliyoruz.

FM Radyo kullanabilmek sizin için çok önem arzetmiyorsa İngiltere romu yüklemeyin, diğer yönlerden Türkiye romu ile arasında hiçbir fark yok.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için :)) Amerikadan getirebilirim telefonu bir tanıdık sıklıkla gelip gitmekte garantisi orada olacak peki orada garanti nasıl hitmet kalitesi felan bilginiz var mı

• crz14 kullanıcısına yanıt
    Amerika'dan aldığınız telefonun garantisi Amerika'da geçerlidir. Türkiye'de garanti konusunda herhangi bir hak iddia edemezsiniz. Bir sorun olursa Amerika'daki yetkili servis bakacaktır. Prosedürler de buradan farklı olmaz herhalde telefonun faturasını kaybetmeyin yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Özellikle son cümle benim için önemliydi, teşekkürler

Kardeşim, aldığın zaman düşüncelerimde yanlış olmadığımı göreceksin, bu ilk akıllı telefonum değil, Htc One alacaktım, g2 söylentileri çıktıktan sonra bu telefonun her şeyini araştırdım, Htc ye tercih edilebilecek bir model olmasaydı, şu an htc one almış olurdum ;)

ben de arada kaldım çünkü günde en az 1 buçuk saat müzik dinlerim
    one snapdragon s800 olsaydı düşünmeden alırdım ama f/P ve hız kralı varken one alınmaz şu an
    ses performansı da arkadaşın dediğine göre yeterliymiş %90 alıyorum

bende sdr 800 gorilla glass 3 ddr 3 bellekler ayrıca böyle devasa bir ekranı küçücük kasada sunmasına fena tav oldum, telefon Htc One boyutunda neredeyse, ama 0.4 inch daha büyük ekrana sahip, çerçeve yok gibi :)

• Bende almayı düşünüyorum g2 de bir sorum olacak
    tuş kilidinin ve ses açma kapama düğmesinin arkada olması işe yarıyor mu kullanışlımı ?
  • Arkadaşlar beni bi yönledirin lütfen !! Herşeyim hazır telefon alcam 32 gb siyah istiyorum yok bulamadım ?? Şuarada var deyin direk alayım varmı öyle bulduğunuz bir yer ? Yoksa da ülkemize ne zaman gelecek 32 gb siyah bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Arkadaşlar beni bi yönledirin lütfen !! Herşeyim hazır telefon alcam 32 gb siyah istiyorum yok bulamadım ?? Şuarada var deyin direk alayım varmı öyle bulduğunuz bir yer ? Yoksa da ülkemize ne zaman gelecek 32 gb siyah bilgisi olan var mı ?

32 siyah ? ben hiç görmedim kardeş :) 32 beyaz teknosa da, 16 gb siyah ise türkcell de mevcut.
  • freemanx F kullanıcısına yanıt
    Cihaz otg destekliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.