Şimdi Ara

LG G2 32 gb aldım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
27.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 32 gb siyah beklicem de ne zaman gelir acaba.Bide bu rom felan yüklüyolar rom yüklenince çift tıklayıp açma 3 parmakla kaydırma gibi lg ye has özellikler romla beraber kullanılabiliyomu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crz14 -- 18 Ekim 2013; 0:02:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crz14

Arkadaşlar 32 gb siyah beklicem de ne zaman gelir acaba.Bide bu rom felan yüklüyolar rom yüklenince çift tıklayıp açma 3 parmakla kaydırma gibi lg ye has özellikler romla beraber kullanılabiliyomu?

Ben de 32 gb siyah bekliyorum. Ne zaman geleceği meçhul valla hiçbir bilgi yok. Beklemedeyim bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitriyol -- 21 Ekim 2013; 0:23:54 >
  • Hocam hayırlı olsun,güle güle kullanın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ƒ®ét

Arkadaş ben anlamıyorum.Koyun şu cihaza hafıza kartı slotunu ne yani çokmu zor bunu yapmak?Htc'de aynı şekilde.Cihazın ne kadar incelemesi varsa alayını izledim.Yakın zamanda bende bir tane almayı düşünüyorum.Ancak 16 gb'nin yeteceğini hiç sanmıyorum heleki 6 sını cihaz yerken.bu nedenle 32 nin siyahını bekleyeceğim sanırım.

hocam stabilite ve kompakt tasarım için bu dediğin şeylerin artık cihazda olmaması gerek, şirketlerden daha fazlasını istemeliyiz, sen hafıza kartı girişi istersen adam 64 gb lik sürüm çıkartmak yerine 16 gb ama hafıza kartı destekleyen telefon çıkarır, ve bunun - leri saymakla bitmez, bir kere hiç bir hafıza kartı, telefonun içindeki nand flash rom kadar hızlı olamaz...

Batarya konusu ise li-polarda çıkmaması sıkıntı değil, çünkü çıkartılabilenler genelde li-on oluyor ve ömürleri oldukça kısa :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fx-7

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar sayfa gayet güzel olmuş ellerinize sağlık herkes bildiği şeyleri yazmış bende birşey yazmak istiyorum bir arkadaş 4.3 güncellemesi demiş fakat bu cihaz 4.3 almayacak teknosaya gittiğimde g2 nin başında duran eleman direk olarak 4.4 yani kitkat güncellemesi alacak dedi :) Bilmiyorum siz neler duydunuz güncelleme hakkında bide lg artık akıllandı güncelleme sözü verdi :)

Olabilir, ama 4.4 kitkat olayı biraz muallakta, nexus cihaz çıkacak, 4.3 iyidir şimdilik :) 4.4 vericez diyip bizi 1 sene bekletmesinler :D

Arkadaşım bne olanı söyledm yani öyle duydum adamdan.Bide 32 gb siyah renk ne zaman gelecek yani hangi rengini almamı önerirsiniz.

Kardeşim ben beyazını aldım, hoşuma gitti dikkat çekici bir cihaz, siyah parmak izi bırakıyormuş, cildin yağlı ise hiç tavsiye etmem, ama siyah da eğer istersen karizmatik bir şey :)

Ayrıca, şu an ne tür güncelleme geleceği hala muallakta ve sadece dedikodu :)

Ama Erdi Özuağ ın dediğine göre cihaz çıktıktan kısa bir süre sonra 4.3 güncellemesini alacak demişti, bu konuyu LG yetkilileri ile konuşmuş.

Siyah biraz daha premium durmuyor mu arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz.?Bide Quallcomm dar alanlarda ısınıyo ama o kadar ısıncagını sanmıyom .Lg de müzik geçişleri nasıl cover geçişleri özellikle bana geçişlerde biraz donuyo gibi geldi.Gerçi doınma değilde hızlı geçmiyo önce müziği tanıyo sonra geçiyo buda takılma gibi gözüküyo :??? Siyah bulamadım 32 gb bide bulabilşen varsa bu ay sonunda almayı düşünüyom

Siyah 32 gb :) çok zor hocam :) beklersen gelme ihtimali var, ama bu ay sonuna kadar yok diyebiliriz :)

Peki arkadaşım beyaz alsam kirlenir mi hani en azından beyaz için kapak lazım kapak bulabilir miyim kılıf felan ?

kardeşim bence sıkıntın olmasın, yağlı bir cilt tipim var, ayrıca elimde terler, yine de rahatsız edici bir kirliliğe asla ulaşamadım :)

• Hocam memnun musun? S4den iyi diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm yazdıklarınıza katılıyorum ancak kulaklık ve hoparlör konusu dışında kulaklıklar vasat bile değil çok kötü sanırım bizimki bozukmu bilmiyorum teknosadan aldık 32gb beyaz bazı frekanstaki sesleri veremiyor bile parçaları eksik dinliyorsunuz elektro veya dubstep dinleyenler ne dediğimi anlamıştır basit 20-30 liralık bir kulaklıkla bile karşılaştırılamaz. Hoparlör benim ideos x5 ime göre hem kalitesi olsun -evet kalite diyorum- hemde ses yüksekliği olarak olsun kötü sadece ideos x5 deil s4 ile de karşılaştırdık ama onun dışında muhteşem telefon ciddi anlamda bu cihazı kullanmaya başladıktan sonra ilerde gerçekten mühendislik grafikerlik(hatta bunlar tablette yapılır belki) işleri dışında bilgisayarları kullanmayacağız gibi geldi her istediğinizi gerçekleştirebiliyorsunuz fiyatına göre muhteşem 1000tl nız varsa ya biriktirin biraz g2 alın yada gidin discovery alın 400tl yı yiyin başka telefon bence kesinlikle alınmaz

• Fx-7 F kullanıcısına yanıt
    Bunca sorunun olup yapamadığına sevindim :) Olmadı amazon'da siyah kapak var ondan alırım arka tarafına ayın 26 sından sonra alacam inşallah sen ingiltere romu yükledin mi ? Rom yükleyince lg ye ait vbazı özellikler çalışıyo mu 3 parmakla kaydırma , çift tıkla açma felan ?
  • ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    GEÇEN AYIN 28 İNDEN BU YANA TEKNOSADAN ÖN SİPARİŞ LE ALDIĞIM 32 BEYAZ LG G2 Yİ KULLANIYORUM.TELEFONDA TAKILMA KASILMA YAVAŞLAMA VS KESİNLİKLE YOK ..SARZI DA 2 HAFTADAN SONRA 2 GUNE YAKIN GİTMEYE BAŞLADI SIKI KULLANIMDA ...GICIRTI TIKIRTI FALAN YOK RAHAT OLABILIRSIN.32 GB MALESEF ON SİPARİŞLERDEN SONRA PİYASADA YOK DAHA GÖRMEDİM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrahankarabulut

Hocam memnun musun? S4den iyi diyorlar.

fena memnunum :)
  • quote:

Bunca sorunun olup yapamadığına sevindim :) Olmadı amazon'da siyah kapak var ondan alırım arka tarafına ayın 26 sından sonra alacam inşallah sen ingiltere romu yükledin mi ? Rom yükleyince lg ye ait vbazı özellikler çalışıyo mu 3 parmakla kaydırma , çift tıkla açma felan ?

Rom yüklemedim kardeş, çünkü ben radyo pek dinlemem :) ama orjinal ingiltere romu yükleyen arkadaşlar mevcut, onlarda her türlü uygulama çalışıyor ve radyo apksı da geliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shalesh

Tüm yazdıklarınıza katılıyorum ancak kulaklık ve hoparlör konusu dışında kulaklıklar vasat bile değil çok kötü sanırım bizimki bozukmu bilmiyorum teknosadan aldık 32gb beyaz bazı frekanstaki sesleri veremiyor bile parçaları eksik dinliyorsunuz elektro veya dubstep dinleyenler ne dediğimi anlamıştır basit 20-30 liralık bir kulaklıkla bile karşılaştırılamaz. Hoparlör benim ideos x5 ime göre hem kalitesi olsun -evet kalite diyorum- hemde ses yüksekliği olarak olsun kötü sadece ideos x5 deil s4 ile de karşılaştırdık ama onun dışında muhteşem telefon ciddi anlamda bu cihazı kullanmaya başladıktan sonra ilerde gerçekten mühendislik grafikerlik(hatta bunlar tablette yapılır belki) işleri dışında bilgisayarları kullanmayacağız gibi geldi her istediğinizi gerçekleştirebiliyorsunuz fiyatına göre muhteşem 1000tl nız varsa ya biriktirin biraz g2 alın yada gidin discovery alın 400tl yı yiyin başka telefon bence kesinlikle alınmaz

hocam kulaklığımı iphone 5 kullanan bir arkadaşıma verdim, sesinden çok memnun kaldı, belki yazılımsal bir ses çıkışı problemidir, telefon beni şaşırtıyor bazen çok mükemmel bazen vasat ses veriyor şarkıdan şarkıya bile değişiyor O.o tuhaf :)

• quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

Öncelikle hayırlı olsun. Dün teknosadaydım gıcırdama var kronik ses tuşuna yakın bölgede doğaldır ki kasa plastik yapısından dolayı metal kasaya göre rijit bir his vermiyor.ses konusunda yüksek sesle müzik dinleyen ve üst düzey kalite arayanlar için kesinliikle yanlış bir tercih olur. Şahsım adına g2 ye geçecek olsaydım mutlaka birde ipod almam gerekirdi. Hoparlör sesi yüksek veya kaliteli değil malesef. Birde fiyat sanki uygunmuş gibi aksettiriliyor bende bunu anlamış değilim 32gb model 1800tl malzeme kalitesi ve tasarıma göre bence yüksek bir fiyat.

dün arkadaşımla konuştum ingilterede d802 nin 32 gb lik versiyounu 1000 tl ye rahat alınabiliyor burada üzerine +800 lira fark koyuyorlar yazıklar olsun fırsatçı lg türkiyeye

• quote:

Orijinalden alıntı: bonjour_matmazel

quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

Öncelikle hayırlı olsun. Dün teknosadaydım gıcırdama var kronik ses tuşuna yakın bölgede doğaldır ki kasa plastik yapısından dolayı metal kasaya göre rijit bir his vermiyor.ses konusunda yüksek sesle müzik dinleyen ve üst düzey kalite arayanlar için kesinliikle yanlış bir tercih olur. Şahsım adına g2 ye geçecek olsaydım mutlaka birde ipod almam gerekirdi. Hoparlör sesi yüksek veya kaliteli değil malesef. Birde fiyat sanki uygunmuş gibi aksettiriliyor bende bunu anlamış değilim 32gb model 1800tl malzeme kalitesi ve tasarıma göre bence yüksek bir fiyat.

dün arkadaşımla konuştum ingilterede d802 nin 32 gb lik versiyounu 1000 tl ye rahat alınabiliyor burada üzerine +800 lira fark koyuyorlar yazıklar olsun fırsatçı lg türkiyeye

o durumda tr de uygulanan vergilerle en fazla 1300tl olması lazımdı demekki 500tl gibi ciddi bir fazlalık var...

• quote:

quote:

Rom yüklemedim kardeş, çünkü ben radyo pek dinlemem :) ama orjinal ingiltere romu yükleyen arkadaşlar mevcut, onlarda her türlü uygulama çalışıyor ve radyo apksı da geliyor :)

ingiltere romu yüklenirse garanti dışı kalıyor demi ? .Bu forumda ana koyunu okuduysan altta da rom yüklemeyi tavsiye ediyo herkes hız artısı olmuş millette ona da bi bak istersen:Bu arada güle güle kullan elinde eskisin :))

• quote:

quote:

quote:

ingiltere romu yüklenirse garanti dışı kalıyor demi ? .Bu forumda ana koyunu okuduysan altta da rom yüklemeyi tavsiye ediyo herkes hız artısı olmuş millette ona da bi bak istersen:Bu arada güle güle kullan elinde eskisin :))

Eyvallah kardeşim saolasın :)

• htc one dan daha iyi diyebilirmisiniz ikisinin arasında kaldımda
  • quote:

quote:

quote:

İngiltere romu yüklenirse ve telefonda bir sorun olduğunda bu rom kurulu olduğu halde servise verilirse servisin inisiyatifine kalmakla birlikte büyük ihtimalle garantiden çıkartacaklardır. Zira Türkiye'de servislerin her türlü sorunu kullanıcı hatasına sokabilmek için en küçük açığı kovaladığını hepimiz biliyoruz.

FM Radyo kullanabilmek sizin için çok önem arzetmiyorsa İngiltere romu yüklemeyin, diğer yönlerden Türkiye romu ile arasında hiçbir fark yok.

• Ah teknosa şu 32GB ne zaman gelecek ben de onu bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.