Şimdi Ara

LG G2 32gb ( Siyah ) Bekleyenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG' ye bi mail daha attım bakalım bunda ne diyecekler güya ekim sonunda gelecekti, gerçi başarı garantili satış yapan birine de sormuştum aralığı bile bulabilir dedi ama ne kadar doğru tartışılır. bekle bekle bi hal olduk millet çatır çatır kullanıyo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralerx -- 4 Kasım 2013; 6:53:57 >
  • Yani zorla paralel ithalat 16 lık siyah aldıracaklar.

LG bunu hep yapıyor ve sonuçta kaybediyor. Talebe yatişecek arz olmayınca tarih tekerrürden ibaret olacak.
  • Haftaya Turkcell mağazalarına gelecekmiş galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgürkan911 -- 4 Kasım 2013; 16:43:33 >
  • LG den son dakika ''Kasım ayı içerisinde cihaz satışı Teknosa mağazalarında olacaktır.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralerx

LG den son dakika ''Kasım ayı içerisinde cihaz satışı Teknosa mağazalarında olacaktır.''

kaynak? 16 gb dahil mi
  • Bugün LG yi aradım, turkcell 'lerde satışı başladı dedi. Turkcell Tim 'e gittim bikaç gün içinde bekliyoruz dedi. Hadi hayırlısı
  • Lg ye mail atmıştım kaynak sağlam ama 32 gb' lık için 16' lığı bilmiyorum. Turkcell'e erken gelecek anlaşılan hadi bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralerx

Lg ye mail atmıştım kaynak sağlam ama 32 gb' lık için 16' lığı bilmiyorum. Turkcell'e erken gelecek anlaşılan hadi bakalım.

o zaman yarın uygun bir zamanda bende ariyimda soruyum. teknosaya 16 gb siyah gelecek mi diye inşallah gelir
  • 16gb siyah zaten mevcut teknosalarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

16gb siyah zaten mevcut teknosalarda.

siyahı yok ama
  • müjdeli haberi ben vereyim beyler bugun teknosa mağazasına gittim g2 almak için beyaz aldım ama siyah ı sordum bugun gebze şubesine 349 tane stok girişi yapılmış isterseniz getirtebilirim dedi ben beyazı aldım bilginiz olsun herhangi bir teknosa mağazasına gidip getirtebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkeryildiz54

müjdeli haberi ben vereyim beyler bugun teknosa mağazasına gittim g2 almak için beyaz aldım ama siyah ı sordum bugun gebze şubesine 349 tane stok girişi yapılmış isterseniz getirtebilirim dedi ben beyazı aldım bilginiz olsun herhangi bir teknosa mağazasına gidip getirtebilirsiniz.

çok pardon 32GB olduğunu belirtmemişim :D
  • ilkeryildiz54 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Stok sadece Gebze şubesinde mi varmış ? Bugün bende teknosa.com'dan 32 Gb beyaz aldım, siyahı daha fazla bekleyemedim. Siyah dağıtılmaya başlandıysa İzmir'deki tüm teknosaları gezip kutuyu açmadan değişim talep edebilirim.
  • teşekkürler hocam sanada hayırlı olsun güle güle kullan , eleman bugun gebze şubesine 349 tane giriş yapılmış dedi hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkeryildiz54

teşekkürler hocam sanada hayırlı olsun güle güle kullan , eleman bugun gebze şubesine 349 tane giriş yapılmış dedi hocam :D

Telefonum kargoya verilmiş. Artık yarın bir gün teknosa mağazasına gidip bir stok sorayım.

Eğer oluyorsa beyazı mağazaya verip siyahı alayım.
  • 32 GB siyah lg g2 artık satıştamı yani?
  • kliksa.com ve teknosa'da 32gb siyah bulunuyormuş deniyor diğer başlıklarda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenn

kliksa.com ve teknosa'da 32gb siyah bulunuyormuş deniyor diğer başlıklarda..

aynen bulunuyor artık, biraz önce sipariş geçtim kardeşim için...100 tl puan + 40 tl paramı geriver ile aldım..

bu arada BKM express çalışmaya başlamış Kliksa da , parçalı ödeme olsaydı keşke 100 kaat ta enparadan cukka ederdik

http://www.kliksa.com/urun/lg-g2-32gb-black-akilli-telefon/901912234

• Az önce denk geldim araştırırken doğrumu acaba mağaza falan güvenilir diyor..

http://www.n11.com/lg-g2-cep-telefonu-32-gb-lg-turkiye-garantili-P16607757

Kliksa'da da var arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa.Coskun -- 7 Kasım 2013; 21:58:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frequentflier

quote:

Orijinalden alıntı: zenn

kliksa.com ve teknosa'da 32gb siyah bulunuyormuş deniyor diğer başlıklarda..

aynen bulunuyor artık, biraz önce sipariş geçtim kardeşim için...100 tl puan + 40 tl paramı geriver ile aldım..

bu arada BKM express çalışmaya başlamış Kliksa da , parçalı ödeme olsaydı keşke 100 kaat ta enparadan cukka ederdik

Merhaba hocam, bugün bende kliksa üzerinden almayı düşünüyorum ancak bahsettiğiniz 100 tl puan ve 40 tl olayından tam olarak nası yararlanabilirim acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.