Sayımız oldukça fazla gördüğüm kadarıyla arkadaşlar ana koyuya paralel buradan devam edelim daha temiz bilgi olur.
LG'ye konuyla alakalı bir mail yollamıştım yeni cevap geldi aynen yazıyorum ''Mevcut cihazin satisi Ekim ayinin son haftasi TEKNOSA bayiilerinde baslayacaktir.''
Bende bekliyorum . Bayram ertesi satışa sunulacak dendi lg destek tarafından.
quote:
Orijinalden alıntı: emiLL
Bende bekliyorum . Bayram ertesi satışa sunulacak dendi lg destek tarafından.
Hem de deliler gibi bekliyorum
Ballistic mat kılıf ile beraber sağlam ikili olacakları kanısındayım
ben bekleyemeyecegim. yarın siyah 16 gb alıyorum. yurtdışından arka kılıf otg için dönüştürücü de sipariş verdim. toplam 5 dolar ikisi. bana yeteceğini düşünüyorum ancak yetmezse de otg ile çözeceğim.
Bayram sonrasi satisa cikacaksa harika. Bekledigimiz cihaz sinirli sayida mi getirilir yoksa normal parti olarak mi? Bu kadar beklettiklerine gore parti yapsalar iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: hakaniko
ben bekleyemeyecegim. yarın siyah 16 gb alıyorum. yurtdışından arka kılıf otg için dönüştürücü de sipariş verdim. toplam 5 dolar ikisi. bana yeteceğini düşünüyorum ancak yetmezse de otg ile çözeceğim.
bence beklemekte fayda vardı ama hayırlısı olsun yeteceğini düşünüyorsanız sorun olmaz zaten.
bayram sonrası büyük ihtimal. n11 de ''32 gb suanda sadece Teknosa da satılmaktadır. Kasim ayinda siteden satisa acacagiz.'' demiş anlayacağınız ortalama 2 haftaya stoklara girer.
5s şarj yüzünden sattım..g2 32 gb siyah bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: teknologs
Ben 32 gb olsun renk fark etmez diyorum :D Bayram sonrası alacak gibiyim :D
quote:
sırf şarj için g2 4ever
Ben bekleyemeden Bu akşam hızlı al dan 16 gb siyah alacağım..fiyat farkı çok şu anda ..gerek yok..iPhone da 16 gb kullandım hep..ilk defa android kullanıyorum..baktım yetmedi Hanım'a verir 32 gb alırım..
quote:
Ben bekleyemeden Bu akşam hızlı al dan 16 gb siyah alacağım..fiyat farkı çok şu anda ..gerek yok..iPhone da 16 gb kullandım hep..ilk defa android kullanıyorum..baktım yetmedi Hanım'a verir 32 gb alırım..
bir kaç yerde 1 kasımdan sonra stoklara gireceği belirtilmiş. stoklara girdiğinde nereden alınmalı tavsiye edermisiniz cihazı aldıktan sonra hemen test etmem gerek daha almadan dert oldu ölü pixel çıkmaz inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: ilkeryildiz54
bir kaç yerde 1 kasımdan sonra stoklara gireceği belirtilmiş. stoklara girdiğinde nereden alınmalı tavsiye edermisiniz cihazı aldıktan sonra hemen test etmem gerek daha almadan dert oldu ölü pixel çıkmaz inşallah
nerde 1 kasımdan sonra satışa girecek yazıyor?
emiLL
kullanıcısına yanıt
forumda bir kaç arkadaş lg müşteri temsilcisinin bu bilgiyi verdiğini söylemiş.
quote:
Orijinalden alıntı: ilkeryildiz54
forumda bir kaç arkadaş lg müşteri temsilcisinin bu bilgiyi verdiğini söylemiş.