Şimdi Ara

LG G2 32gb ( Siyah ) Bekleyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayımız oldukça fazla gördüğüm kadarıyla arkadaşlar ana koyuya paralel buradan devam edelim daha temiz bilgi olur.

• LG'ye konuyla alakalı bir mail yollamıştım yeni cevap geldi aynen yazıyorum ''Mevcut cihazin satisi Ekim ayinin son haftasi TEKNOSA bayiilerinde baslayacaktir.''
  • Bende bekliyorum . Bayram ertesi satışa sunulacak dendi lg destek tarafından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Bende bekliyorum . Bayram ertesi satışa sunulacak dendi lg destek tarafından.
    Hem de deliler gibi bekliyorum

Ballistic mat kılıf ile beraber sağlam ikili olacakları kanısındayım

Ballistic Kılıf

• ben bekleyemeyecegim. yarın siyah 16 gb alıyorum. yurtdışından arka kılıf otg için dönüştürücü de sipariş verdim. toplam 5 dolar ikisi. bana yeteceğini düşünüyorum ancak yetmezse de otg ile çözeceğim.
  • Bayram sonrasi satisa cikacaksa harika. Bekledigimiz cihaz sinirli sayida mi getirilir yoksa normal parti olarak mi? Bu kadar beklettiklerine gore parti yapsalar iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

ben bekleyemeyecegim. yarın siyah 16 gb alıyorum. yurtdışından arka kılıf otg için dönüştürücü de sipariş verdim. toplam 5 dolar ikisi. bana yeteceğini düşünüyorum ancak yetmezse de otg ile çözeceğim.

bence beklemekte fayda vardı ama hayırlısı olsun yeteceğini düşünüyorsanız sorun olmaz zaten.

bayram sonrası büyük ihtimal. n11 de ''32 gb suanda sadece Teknosa da satılmaktadır. Kasim ayinda siteden satisa acacagiz.'' demiş anlayacağınız ortalama 2 haftaya stoklara girer.
  • 5s şarj yüzünden sattım..g2 32 gb siyah bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

5s şarj yüzünden sattım..g2 32 gb siyah bekliyorum
    Ben 32 gb olsun renk fark etmez diyorum :D Bayram sonrası alacak gibiyim :D
  • quote:

5s şarj yüzünden sattım..g2 32 gb siyah bekliyorum

sırf şarj için g2 4ever
  • Ben bekleyemeden Bu akşam hızlı al dan 16 gb siyah alacağım..fiyat farkı çok şu anda ..gerek yok..iPhone da 16 gb kullandım hep..ilk defa android kullanıyorum..baktım yetmedi Hanım'a verir 32 gb alırım..
  • quote:

Ben bekleyemeden Bu akşam hızlı al dan 16 gb siyah alacağım..fiyat farkı çok şu anda ..gerek yok..iPhone da 16 gb kullandım hep..ilk defa android kullanıyorum..baktım yetmedi Hanım'a verir 32 gb alırım..
    bir kaç yerde 1 kasımdan sonra stoklara gireceği belirtilmiş. stoklara girdiğinde nereden alınmalı tavsiye edermisiniz
    cihazı aldıktan sonra hemen test etmem gerek daha almadan dert oldu ölü pixel çıkmaz inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkeryildiz54

bir kaç yerde 1 kasımdan sonra stoklara gireceği belirtilmiş. stoklara girdiğinde nereden alınmalı tavsiye edermisiniz
    cihazı aldıktan sonra hemen test etmem gerek daha almadan dert oldu ölü pixel çıkmaz inşallah

nerde 1 kasımdan sonra satışa girecek yazıyor?
  • emiLL kullanıcısına yanıt
    forumda bir kaç arkadaş lg müşteri temsilcisinin bu bilgiyi verdiğini söylemiş.
  • quote:

forumda bir kaç arkadaş lg müşteri temsilcisinin bu bilgiyi verdiğini söylemiş.
    Beyaz 32 gb gelmiş
    http://www.teknosa.com/urunler/125071103/lg-802-g2-32gb-white-akilli-telefon?term=lg%20g2
  • Hani gelmemiş
  • quote:

Hani gelmemiş

geldi ve bitti malesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker23

quote:

Hani gelmemiş

geldi ve bitti malesef..

Alıntıları Göster
    teknosa da 32 gb internet stoklarına girdi ama beyaz . siyah ne zaman gelir acaba.
  • quote:

teknosa da 32 gb internet stoklarına girdi ama beyaz . siyah ne zaman gelir acaba.

Alıntıları Göster
    uzun zamandır bende beklemedeyim.of ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibur666

uzun zamandır bende beklemedeyim.of ya..

Alıntıları Göster
    Varmı hiç ne zaman stoğa giriceği ile ilgili herhangi biryerden güncel bilgi alan ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.