Şimdi Ara

Lg G2 4.4 Kitkat 20 Nisan da!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG Türkiye cihazı kullandığım için, henüz 4.4 versiyonu gelmedi. Orjinal haliyle kullanıyorum. 3g sürekli açık, günlük 1 saat kesinlikle konusmam var, facebook vs... gün boyunca kullanıyorum, gece yatıcağım zaman %30 ile %40 arası kesinlikle şarjım kalıyor.

Ertesi gün bitmemesi için mecbur şarja takıyorum. Eğer takmazsamda, ertesi gün akşam 17:00 - 18:00 civarı %5 şarjım kalıyor 4.4 ile daha iyi olduğu söyleniyor.

Bu arada ekran ışığım sabit %70
  • Cihazimi bugun pc suit de guncelledim,cihaz gercekten daha stabil bir hal aldi,sormak istesiginiz varsa buyrun
     Lg G2 4.4 Kitkat 20 Nisan da!! Lg G2 4.4 Kitkat 20 Nisan da!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• görmek istenilen manzara
     Lg G2 4.4 Kitkat 20 Nisan da!!
  • Ben şimdi sorguladım, güncelleme flan yok. Yarın bakıcaz artık akşam üstü yine denerim
  • kimseye gelen var mı?....
  • Dun geceden beri nobetteyim guncelleme filan gelmedi

• benim merak ettiğim sarj süresinde değişme var mı, kimi arkadaşlar yüklediklerine pisman çabuk bitiyor diyorlar sizde durum nedir ?
  • bilgisayardan kontrol edin arkada?lar,lg suite den

• istifa etsin bütün LG türkiye çalışanları...kendi verdikleri tarihin arkasında değiller yada herhangi bir açıklamaları yok...avrupa da almayan ülke kalmadı...ayiptir
  • Şuanda Suite den Denedim Ama Güncellemenin Geldiği felan yok :)
  • Bugunde gelmezse yakında G3 cıkıcak ayıptır

• Cikmadi mi hala ?

Terbiyesizligin dik alasi bu yaptiklari, gece 12:00 de yayinlanacakti, ama adam degil LG Turkiye yetkilileri
  • g2 leri paralelden alanlar çoktan aldı güncelleme size sabırlar diliyorum.( not: eski bir LG kullanıcısı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 20 Nisan 2014; 13:23:22 >
  • Arkadaslar baska ulkeye nasil cevirebiliruz.herseyiyle orjinal turkiye cihazi kullaniyorum sikildim ingoltere cihazina cevirmekistiyorum

• Keske paralel ithalat alsaydım.

• Ben sabah LG update servisle guncelledim 1.6 gb lik bi dosya indirdi 1 saatte bitti. Telefon üzerinden guncelleyemeyenler pc den denesin birde

• Pc den de deniyorum ama hala güncelleme gelmiş değil
  • Şimdi Yaptım Pc suit Üzerinden Güncelleme Geldi ve Kurdum Herkese Hayırlı olsun şükür kavuşturana
  • Ayna. kullanıcısına yanıt
    ağa sen 16 mı kullanıyorsun 32 gb mı ? bana hala gelmedi
  • bize niye gelmiyor anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.