Şimdi Ara

Lg G2 4.4 Kitkat 20 Nisan da!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lg Türkiye facebook sayfasında açıkladılar arkadaslar haberiniz olsun.

buna da şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinarli -- 9 Nisan 2014; 19:56:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dinarli

Lg Türkiye facebook sayfasında açıkladılar arkadaslar haberiniz olsun.

buna da şükür

bende deün lg destek sayfasında sordum tarih verilememektir diyor nisanda diyor.gelsede kurtulsak dert aldu anasını satıyım.

• Bir yandan paralel ithalat aldigima seviniyorum insaallah bir sikinti olmaz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesin tarih verdiklerine göre gelir bu sefer, 20 nisanı da geçerse artık diyecek bir şey kalmıyor
  • inşallah kardeşim kazasız belasız kullanırsın :)
  • quote:

inşallah kardeşim kazasız belasız kullanırsın :)
    gecte olsa gelsın artık :)
  • hsmcbr kullanıcısına yanıt
    aynen :) forumlarda bir çok arkadaş isyan modundaydı söve söve bir hal olmuştu :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankal

quote:

Lg Türkiye facebook sayfasında açıkladılar arkadaslar haberiniz olsun.

buna da şükür

bende deün lg destek sayfasında sordum tarih verilememektir diyor nisanda diyor.gelsede kurtulsak dert aldu anasını satıyım.

Şunun şurasında ne kaldı 20 Nisan'a....

• star63 S kullanıcısına yanıt
    aynen şükür yine mayıs 20 demediler :)

• quote:

aynen şükür yine mayıs 20 demediler :)
    gelsin bakalım ne değişecek, gelecek diye tel de temizlik yaptım herşey hazır
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairboy

gelsin bakalım ne değişecek, gelecek diye tel de temizlik yaptım herşey hazır

Alıntıları Göster
    eşşeğin gözüne suyu kacırdılar artık
  • Sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renault Sport

Sonunda
    4.4 geldiğinde pişman olacaksınız.
  • Hadi 20 nisanida gecirin

• Lg guncelleme verdi ama türkiye icin daha gelmedi . Benim paralel ith telefon 4.4 e gectim ama tavsiye etmiyorum arkadaslar acele etmeyin kullanici yorumlarini gormeden kurmayin gerci bu ame versiyonlar icinde gecerli olabilir ama yinede yorumlari bekleyin suan batarya omru rezalet durumda telefonu 1 ay boyunca zevkle kullaniyordum sarj bitmek bilmiyordu suan ise cok hizli bitiyo.

• Ben memnunum yeni guncellemeden,arkadaslar size tavsiyem guncelleme yapmadan once yedekleme alip,hard format attiktan sonra pc suit uzerinden guncelleme yapin,masaallah cillop gibi oluyor,bilginize...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edimcace

Ben memnunum yeni guncellemeden,arkadaslar size tavsiyem guncelleme yapmadan once yedekleme alip,hard format attiktan sonra pc suit uzerinden guncelleme yapin,masaallah cillop gibi oluyor,bilginize...
    yeni lg g2 sahini olduğumdan soruyorum, baya kitkat muhabbeti dönüyor. tam olarak nedir kısaca anlatabilecek var mı?
  • Hey Jude. kullanıcısına yanıt
    Android 4.4 versiyoru. Birkaç kamera iyileştirmesi yapılmış vs... sabırsızlanıp bağırıp çağıranlara bakmayın. Olamsada olur bence 4.4 Abartıyor herkes
  • Dangerousx kullanıcısına yanıt
    Siz 4.4 mü kullanıyorsunuz? Eğer öyle ise bir sorum olacaktı, Batarya konusunda sızlanan arkadaşlar çok, keşke kurmasaydık çabuk bitiyor vesaire gibi cümleler kuruyorlar sizde batarya performansı ne durumda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dangerousx

Android 4.4 versiyoru. Birkaç kamera iyileştirmesi yapılmış vs... sabırsızlanıp bağırıp çağıranlara bakmayın. Olamsada olur bence 4.4 Abartıyor herkes

ekşide okuduğum kadarıyla bataryada da iyileşmeler oluyormuş. kamerayı falan geçtim de batarya işi gayet güzelmiş. lg g2'yi alırken batarya ömrünü baya övmüşlerdi, beklediğim gibi çıkmadı. belki güncellemeden sonra düzelir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.