Bildirim
Lg G2 4.4 Kitkat 20 Nisan da!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Bir yandan paralel ithalat aldigima seviniyorum insaallah bir sikinti olmaz :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kesin tarih verdiklerine göre gelir bu sefer, 20 nisanı da geçerse artık diyecek bir şey kalmıyor -
inşallah kardeşim kazasız belasız kullanırsın :) -
gecte olsa gelsın artık :)quote:
Orijinalden alıntı: dinarli
inşallah kardeşim kazasız belasız kullanırsın :) -
aynen :) forumlarda bir çok arkadaş isyan modundaydı söve söve bir hal olmuştu :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
aynen şükür yine mayıs 20 demediler :)
gelsin bakalım ne değişecek, gelecek diye tel de temizlik yaptım herşey hazırquote:
Orijinalden alıntı: dinarli
aynen şükür yine mayıs 20 demediler :) -
eşşeğin gözüne suyu kacırdılar artıkquote:
Orijinalden alıntı: fairboy
gelsin bakalım ne değişecek, gelecek diye tel de temizlik yaptım herşey hazır
Alıntıları Göster -
Sonunda -
4.4 geldiğinde pişman olacaksınız.quote:
Orijinalden alıntı: Renault Sport
Sonunda -
Hadi 20 nisanida gecirin
Lg guncelleme verdi ama türkiye icin daha gelmedi . Benim paralel ith telefon 4.4 e gectim ama tavsiye etmiyorum arkadaslar acele etmeyin kullanici yorumlarini gormeden kurmayin gerci bu ame versiyonlar icinde gecerli olabilir ama yinede yorumlari bekleyin suan batarya omru rezalet durumda telefonu 1 ay boyunca zevkle kullaniyordum sarj bitmek bilmiyordu suan ise cok hizli bitiyo.
Ben memnunum yeni guncellemeden,arkadaslar size tavsiyem guncelleme yapmadan once yedekleme alip,hard format attiktan sonra pc suit uzerinden guncelleme yapin,masaallah cillop gibi oluyor,bilginize...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni lg g2 sahini olduğumdan soruyorum, baya kitkat muhabbeti dönüyor. tam olarak nedir kısaca anlatabilecek var mı?quote:
Orijinalden alıntı: edimcace
Ben memnunum yeni guncellemeden,arkadaslar size tavsiyem guncelleme yapmadan once yedekleme alip,hard format attiktan sonra pc suit uzerinden guncelleme yapin,masaallah cillop gibi oluyor,bilginize... -
Android 4.4 versiyoru. Birkaç kamera iyileştirmesi yapılmış vs... sabırsızlanıp bağırıp çağıranlara bakmayın. Olamsada olur bence 4.4 Abartıyor herkes -
Siz 4.4 mü kullanıyorsunuz? Eğer öyle ise bir sorum olacaktı, Batarya konusunda sızlanan arkadaşlar çok, keşke kurmasaydık çabuk bitiyor vesaire gibi cümleler kuruyorlar sizde batarya performansı ne durumda ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Dangerousx
Android 4.4 versiyoru. Birkaç kamera iyileştirmesi yapılmış vs... sabırsızlanıp bağırıp çağıranlara bakmayın. Olamsada olur bence 4.4 Abartıyor herkes
ekşide okuduğum kadarıyla bataryada da iyileşmeler oluyormuş. kamerayı falan geçtim de batarya işi gayet güzelmiş. lg g2'yi alırken batarya ömrünü baya övmüşlerdi, beklediğim gibi çıkmadı. belki güncellemeden sonra düzelir.
Benzer içerikler
- lg garanti sorgulama
- whatsapp rehber senkronizasyonu
- sim araç kiti nedir
- şeffaf kılıf beyazlatma
- samsung galaxy s serisi
- türk telekom numara değiştirme
- firmware nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X