Şimdi Ara

LG G2 acil yardım lütfen , (fastboot modda kaldı acil )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefona kitkat sürümünden lolipop sürümüne yükseltmek istedim fakata yükleme sırasında hata verdiği için şuan telefon download moda geçmiyor fastboot modda kalıyor. burda ve bir çok yerde olan konulardan, cmd yoluyla veya başka yollarla yapmaya çalıştım fakat sonuç alamadım bi ayrdım edebilir misiniz?

• arkadaşlar kimseden yardım yokmudur ???
  • kardeşim merhaba biraz geç gördüm mesajını fakat bende fastboot ekranında kalmıştım ne denediysem olmadı

https://www.youtube.com/watch?v=3Hk3YVVD7p0 şu adreste ki videoyu izle ve adımları tekrarlar isen download mod alabilirsin kdz yada tot yöntemiyle rom yükleyebilirsin gerekli dosyalar linkin açıklamasında vermiş arkadaş takıldığın bir nokta olursa tekrar yardımcı olabilirim kolay gelsin :)
  • cevap için teşekkürler hocam fakat o yolda işe yaramamıştı
  • Yanlis bootloader secili iken yukleme yaptiginiz icin cihaz kendini baslatamiyor eger recovery e girebiliyirsaniz telefonu pcye baglayip bootloader changer yukleyerek dogru bootloader secin cihaz duzelecektir.eger giremiyorsaniz tek care tot yontemiyle cihazi stok romla sifirlamak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DnyL kullanıcısına yanıt
    yok hocam recovery yüklü değil o yüzden giremiyorum. fastboot modda açılıyor direk başka bi yere giremiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.