Şimdi Ara

LG G2 Alırken 5 Defa daha Düşünün Kronik Sarı Leke sorunu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
2.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Başlıktaki yorumları okudum da, bu LG kullananlar, gacırt gucurt sesler çıkartan 1000 küsür liralık takoz telefonlarını sabit batarya ve arttırılabilir hafıza yok diye Iphone sanmışlar galiba, kendi çaplarında fan club kurmuşlar eğleniyorlar. Akıl var mantık var 1100 liraya telefon alıyorsun içinde güçlü bir donanım var.. Adam kalitesi düşük olmasa sana bu telefonu o fiyata verir mi? Önce bunu bir düşün tabii ki ekranı sararacak, kasası gacırdayacak, yere düşürünce dağılacak... Sen sarı ekran değil komple simsiyah ekran problemi yaşamadığına dua et. 1100 liraya telefon alırsan öyle olur. Yinede hatanı anlamış, imana gelmişsin... Bir daha LG mi desem tövbe dersin...
  • Bir defa lg çankaya izmir servisi birakin servisi sanayide dökümcü olmazlar birde elektronik tamir edicekler onlari geçin, telefonda sorun olur 1 yil icinde boyasi atan soyulan telefefonlar ekranda kararti olanlar bunlar samsung sony vs markalarda bile çok, illa yorum yazicam diye komikleşen arkadaslar var canim sıkıldıkça acip yorumlarini okuyorum hangi firma asina burdalar acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 23 Aralık 2014; 21:02:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bilmem ama bence lg firmasının çalışanları buralarda.. Ben iphone'a bile bu lg kadar kıl olmuyorum. 90 ların çöp kalitesinde araba teybi üreten firması goldstar değil mi bunun aslı? Böyle bir firmanın apple gibi köklü fanboyları olamaz.. O yüzden bunların yüzde yetmişi firma çalışanı bence.

• arkadaşlar telefonu 1 yıldır kullanıp lg türkiye garantili aldığı zaman 0 hiçbir problemi olmayan telefon alıpta 6 ay ile 1 yıl sonrasında sarı ekran vs problemi oluyormu ve telefonda bi problem hasar birşey olsa garantide problem çıkmaz değilmi lg g2 32 gb almayı düşünüyorum ithalatçı almayı düşünüyordumda riskli hiç uğraşmıcam distribütör garantili yani lg türkiye garantili alacağım dediğiniz gibi gerçekten almak problem olucaksa herkes herşeyi yazsın fanboyluk yapmadan tarafsız bir şekilde telefonu uzun süre kullananlar bana durumlarını yazsın baya araştırdım olumlu yorumda çok olumsuzda napıcam bilmiyorum lg g2 telefonunun özelliklerini gördükten sonra hele birde android 5.0 L güncellemesi gelecekmiş ocak ayında, diğer telefonlar gözümde küçük görünüyor ne yazıkki. Uzun bir yazı oldu okuyanlara teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan3302 -- 24 Aralık 2014; 6:03:48 >
  • Ya arkadaş alsam sorun cikarmi diyorsun git diger urun forumlarina orda durum farklimi adam iphone almis kasasi acilmaya baslamis biri note 4 almis takilip donuyormus bir kac kisinin yasadigi sorunu genele baglarsan isin var ozaman diger forumlarada bakarsak alacak telefon yok üstündeki gibi bazi yorumlara bakinca beyin bedava ne dicen...

• Ben 1 yıldır kullaniyorum herhangi bir sorun yasamadim Isinma problemi var evet ama her telefonda oldugu gibi lg g2 de var cok yordugunuz zaman oluyor o da normal bence.

• ben telefonu aldığımda oyun falan pek oynamayı düşünmüyorum belkide hiç oynamam internet için film dizi gibi şeyler için kullanıcam yani oyuna çok abanınca ısınma oluyormuş , ısınma oluncada ekran sararıyormuş benim tek korkum ilk telefonum olucak ailemi telefonu almaya ikna edicem bi problem birşey çıksın istemiyorum çıksada garantide bi problem çıkmaz değilmi sarardıktan sonra garanti kapsamı dışında kalmaz değilmi veya başka problemler yaşasam garanti dışında kalmazsa iyidir o zaman , haklısınız bu arada bu fiyata böyle düzgün bir telefon buunmaz yani ama insan merak ediyor işte alayım yani problem çıkmaz değilmi cevapları bekliyorum
    tabi diğer özellikleride lazımda oyuna fazla abanmam o ayrı :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan3302 -- 25 Aralık 2014; 0:24:41 >
  • Konu fena halde troll e bağlamış durumda.
    Kısaca tecrübemi paylaşayım arkadaşlar, on yılı aşkın bilişim sektöründeyim yine yıllardır sistem uzmanlığı yapıyorum
    Zamanında bb adminlik yapmışlığım vardır. Çok sevdiğim bb cihazları multimedia konusunda artık vasat durumda kalması nedeniyle değiştirmek istediğimde bir kaç eski basit android cihaz denedim. Örneğin xperia ray htc cha cha galaxy s2 htc leo bir çok cihazı çeşitli rom lar ile inceledim iphone 4 aldım sıfır bir kaç hafta ancak sabredebildim ve ardından kardeşime verdim. Çok telefonla uğraşmayan kardeşim bile bu salak alete fazla tahammül edemedi.

Bu background u yazma nedenime gelirsek.
    03-2014 te her ne kadar büyük ekranlı at kadar cihazlardan hoşlanmadamda. Bu konuda o güne kadar en başarılı cihaz olduğunu şündüğüm g2 aldım. 5.2 olmasına rağmen 5" cihazlarla aynı boydaki bu telefon batarya sayesinde gönlümü çelmişti. 10 ay oldu hayatımda ilk defa bir akıllı telefonu bu kadar üzün süre kullanıyorum. (G3 cloudy rom) yakın gelecekte devrimsel bir değişiklik olmadığı sürece telefon değiştirme planım yok. Telefonu benimki kadar ısınan az kişi vardır.
    Clash of clans ve sim city gibi oyunlar oynuyorum. Sarı leke bir kaç haftadır bendede mevcut ve çok rahatsız edici değil. Açıkçası garantinin son günlerine kadar bekleyeceğim.

G2 yi kötüleyen arkadaşları anlayamıyorum. Gidip 2000 tl ye sd801 bir makine alın hiç bir fark anlamayacağınızı garanti ederim. Elbette g2 dünyanın en başarılı cihazı değil. Ama Global bir üreticinin en iyi fiyat performans cihazı olduğunu tartışmaya gerek var mı?
    O para çinli bilmem ne alırım diyenler oluyor. Al kardeşim al.
    Üstüne bilmem kaç koy şunu al diyenler var. Sen öyle yap kardeşim. Ben parasına göre en iyi cihazı kullandığımı düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.