Şimdi Ara

LG G2 Almalimiyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki arkadaşlar Z2 hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

G2 hakkında ne kadar olumlu görüşlerim olsa da bi o kadar da olumsuz görüşlerim var. Yine de alınacak bir kaç telefondan biri. Telefon satınalmak şans işi. Bu konuda şansınız varsa G2 alın, benim şansım olmadığı için ben G2 almadım.

benimde şansım yok, ne aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodisin

bence var ki antutu sonuçlarındada bu sorun ortaya çıkıyor

boyle sacma sapan programlara inanirsaniz daha cok teefon degistirir ve doyumsuz hale gelirsiniz. 1200 tlye g3 32 gb piyasanin en iyi telefonu. ne note ne s ne z nede baska bir telefon g3 un onune gecemez. 2000 tlye olan bu modeller ile aralarinda saliselik farklar var ama fiyata bakinca ucurum var. 1200 tlye en iyi donanima en iyi performansa sahip olan tek telefon g3 32 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukselg -- 27 Ocak 2015; 17:10:20 >
  • yukselg Y kullanıcısına yanıt
    Ahahhahahhaahah

Bu adama kanma gördüğün gibi kendisi fan

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Ahahhahahhaahah

Bu adama kanma gördüğün gibi kendisi fan

cok komiksin baban sakıp sabanci galiba . kac tane fabrikan var . hahahahahahahahahaha ha ha
    1200 tlye g3 32 gb donaniminda veya daha iyi bir dananimda baska bir telefon soylesene. soyleyemezsin cunku yok. soyleyemiyorsan beni de fan olarak gosteremezsin. akil var mantik var . 1200 tlye g3 32 gb dan daha iyi bir donanimli telefon yoksa o zaman konusmucaksin. g3 e de camur atmicaksin. sen 1200 tlye daha iyi donanimda bir telefon soyle o zaman tartisiriz ama soyleyemiyorsan da susacaksin. camur atmicaksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

quote:

G2 hakkında ne kadar olumlu görüşlerim olsa da bi o kadar da olumsuz görüşlerim var. Yine de alınacak bir kaç telefondan biri. Telefon satınalmak şans işi. Bu konuda şansınız varsa G2 alın, benim şansım olmadığı için ben G2 almadım.

Huawei g7, siyah inci

• Fan değil psikopat

• quote:

quote:

quote:

Huawei g7, siyah inci

G7 de daha çok şansa ihtiyaç var bence, zira her telefonun paneli farklıymış. Çinliler işte, ne buldularsa onu takmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: EphiaLteS.

Arkadaslar lg kullanicisi olarak onceki telefonum olan Lg Optimus Black P970 miyadini doldurdu.LG den gayet memnun kaldim.Yeni bir telefon almak istiyorum.Aklimda G2 var ve butcemede uygun.

G2 nin avantajlari ve dezavantajlari neler?
    Ileriki donemlerde kasma vb.problemler yapiyor mu?
    Pil suresi bakimindan nasil?
    Siz olsaydiniz hangi rengini alirdiniz? Neden?
    Pek oyun oynayan biri degilim fakat oyun performansi nasil telefonun?
    Servis agi kuvvetli mi ? Direk cozum odaklimi calisiyorlar?
    Wi-fi ve mobil verideki hizi nedir?Genelde bazi cihazlarin modem yakininda olsa bile wifi cekip kapasitesinde sıkıntılar olabiliyor.G2 deki durum nasil?
    Kolay aksesuar bulunabiliyor mu? Ekran jelatini ve kilif olarak neleri onerirsiniz?
    Telefonu LG Turkiye garantili mi yoksa ithalatci firma garantilimi olmasina dikkat etmeliyiz?Ithalatci firmalarin anlasmali oldugu servisler guvenilir mi?
    Peki G2 mi G3 mu Z2 Mi?

Android ne kadar güçlü olursa olsun ilerleyen zamanlarda illaki kasıcaktır, çözümü hard reset.

hard reset + batarya değişimi ile telefonunuz ilk günki gibi olur.

Pil süresi'ni merak etmeyin 1 günü çok rahat çıkarıyor normal kullanımda

Servis olarak, nerden aldığınıza bağlı, ben istanbul bilişimden aldım, servisi çok ilgili. Hızlı ve düzgün yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

1200 e g3 varken alinmaz. Maks 900 1000 eder.

G2 G3'den daha iyi bir telefon anlayın artık şunu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Huawei g7, siyah inci

G7 de daha çok şansa ihtiyaç var bence, zira her telefonun paneli farklıymış. Çinliler işte, ne buldularsa onu takmışlar

LG kendi panelini üretiyor da ne oluyor? Paneldeki sarı lekelerle boğuşan kaç tane talihsiz G2 kullanıcısı var bi git G2 konusuna bak gel bekliyorum burada.

G2 konusuna bakarsan hangisinde daha çok şansının olması gerektiğini anlarsın.
    G2 konusunda kaç kişinin görüşme esnasında sorun yaşadığını, kaç kişinin sarı lekelerle boğuştuğunu, kaç kişinin telefonun cayır cayır yanmasından, yetersiz ışıkta çamur gibi çeken kamerasından yakındığını görürsün.

G7 konusuna da bak lütfen, ne ısınma, ne çamur gibi çeken kamera, ne sarı leke gibi telefonlarda kronikleşen hiçbir sorun göremezsin.

Merak etme ben 1,5 senedir telefon araştırdım, wp'den girdim, g2, g3 den devam ettim, moto g'den çıktım. Benim kadar hiçkimse kullanıcı yorumu okumadığına da kalıbımı basarım.
    G7 den önce moto g alacaktım fakat piyasada bulamadım.

G2 donanımsal olarak güzel telefon, kötü diyen yok fakat ben olası sorunları yüzünden tercihimi yine de G2 den yana kullanmadım. Kullanana da hayırlı olsun güle güle kullansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Arkadaslar lg kullanicisi olarak onceki telefonum olan Lg Optimus Black P970 miyadini doldurdu.LG den gayet memnun kaldim.Yeni bir telefon almak istiyorum.Aklimda G2 var ve butcemede uygun.

Wi-fi ve mobil verideki hizi nedir?Genelde bazi cihazlarin modem yakininda olsa bile wifi cekip kapasitesinde sıkıntılar olabiliyor.G2 deki durum nasil?
    Kolay aksesuar bulunabiliyor mu? Ekran jelatini ve kilif olarak neleri onerirsiniz?
    Telefonu LG Turkiye garantili mi yoksa ithalatci firma garantilimi olmasina dikkat etmeliyiz?Ithalatci firmalarin anlasmali oldugu servisler guvenilir mi?
    Peki G2 mi G3 mu Z2 Mi?

Android ne kadar güçlü olursa olsun ilerleyen zamanlarda illaki kasıcaktır, çözümü hard reset.

Servis olarak, nerden aldığınıza bağlı, ben istanbul bilişimden aldım, servisi çok ilgili. Hızlı ve düzgün yapıyorlar.

İStanbul bilişimden memnun musunuz cidden? Yoksa oranın sahibini falan mı tanıyorsunuz? Ben hiç alışveriş yapamdım oradan ama şikayetvar.com a bakıyorum vasat gibi duruyor hele o şikayetlere verdikleri cevaplar, çocuk gibi. 4 ay önce oraada çalışan biri konu açmıştı dolandırıyorlar milleti diye. G2 32gb 1150 orada, her yerde 1300 ken güvenip alamıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Huawei g7, siyah inci

LG kendi panelini üretiyor da ne oluyor? Paneldeki sarı lekelerle boğuşan kaç tane talihsiz G2 kullanıcısı var bi git G2 konusuna bak gel bekliyorum burada.

G2 konusuna bakarsan hangisinde daha çok şansının olması gerektiğini anlarsın.
    G2 konusunda kaç kişinin görüşme esnasında sorun yaşadığını, kaç kişinin sarı lekelerle boğuştuğunu, kaç kişinin telefonun cayır cayır yanmasından, yetersiz ışıkta çamur gibi çeken kamerasından yakındığını görürsün.

G7 konusuna da bak lütfen, ne ısınma, ne çamur gibi çeken kamera, ne sarı leke gibi telefonlarda kronikleşen hiçbir sorun göremezsin.

Merak etme ben 1,5 senedir telefon araştırdım, wp'den girdim, g2, g3 den devam ettim, moto g'den çıktım. Benim kadar hiçkimse kullanıcı yorumu okumadığına da kalıbımı basarım.
    G7 den önce moto g alacaktım fakat piyasada bulamadım.

G2 donanımsal olarak güzel telefon, kötü diyen yok fakat ben olası sorunları yüzünden tercihimi yine de G2 den yana kullanmadım. Kullanana da hayırlı olsun güle güle kullansın.

Çok saçma sapan konuşmuşsunuz, merak etme falan? Geberiyordum sizi meraktan zaten. Blok. İyi günler.

• su dayısı bakan olan arabayla telefon ezıp telefonu 0 ı ıle degıstırten arkadas lg den tıksındırttı benı yemınle.

g2 kullanıyorum 1.5 senedır bır sıkıntısı yok.

kamerası gece bıraz kotu baskada bır sıkıntım yok
  • Keşke cevap verip de öyle bloklasaydın
    Mesela G7 yi kendi panellerini üretmiyor diye aklınca dalga geçmeye çabalarken, kendi paneli ile kullanıcılarını sarı lekelerle boğuşturan LG'nin, G2 kullanıcılarına bir geçmiş olsun deseydin.
    Sana bu kadar cevap bile yeter de artar, hadi şimdi blokla çok da fifi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high speed dirt -- 27 Ocak 2015; 20:16:02 >
  • quote:

quote:

Yav he canim he

• quote:

Keşke cevap verip de öyle bloklasaydın
    Mesela G7 yi kendi panellerini üretmiyor diye aklınca dalga geçmeye çabalarken, kendi paneli ile kullanıcılarını sarı lekelerle boğuşturan LG'nin, G2 kullanıcılarına bir geçmiş olsun deseydin.
    Sana bu kadar cevap bile yeter de artar, hadi şimdi blokla çok da fifi.

+1

• quote:

quote:

quote:

Peki G2 mi G3 mu Z2 Mi?

İStanbul bilişimden memnun musunuz cidden? Yoksa oranın sahibini falan mı tanıyorsunuz? Ben hiç alışveriş yapamdım oradan ama şikayetvar.com a bakıyorum vasat gibi duruyor hele o şikayetlere verdikleri cevaplar, çocuk gibi. 4 ay önce oraada çalışan biri konu açmıştı dolandırıyorlar milleti diye. G2 32gb 1150 orada, her yerde 1300 ken güvenip alamıyorum

Hayır tanımıyorum, kimdir nedir bilmiyorum, ona sorarsan o da beni tanımıyor, ben Lg g2'mi oradan aldım, 7 ay oluyor bir sorun yaşaamadım. Garantiye de yolum düşmedi. Ekranı kırılıp istanbul bilişime götürenler var, ertesi gün teslim ve sağlam yapıyorlar. En azından bekletmiyorlar. Cihaz kırılsa tabiki garanti dışı kalır ama bunu yapabilmek de önemli.

Ben istanbul bilişime tarafsız biçimde güveniyorum

• quote:

quote:

quote:

Yav he canim he

300 lira fazla vermişsin, çok üzülüyorsun ama belli etmek istemiyorsun...

Telefonun ne diye soranlara g3, g2'den daha iyi diyorsundur sen şimdi...

2k ekranı 2900mah batarya ile kullanmaya devam et, hllsprdvm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.