Şimdi Ara

LG G2 Almalimiyim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 14 aydir kullaniorum,bu donem.icinde es dost komsu akraba benim vasitamla 8 kisi aldi hala hepsi kullaniyor memnunkar sikinti cikmadi.

Birinde ses boguklugu cikti sim.kart degisti sorun bitti.

14aydir yarim.saniye kasma donma yasamadim ki abarti yuklenirim,batarya cidden.iyi.

2k.sacmaligi yuzunden g3 bence dezavantajli ki bataryadan cogu serzenior cevremde sd kart avantaji var baskada yok bence g3un.

Isyerinin wifiden torrent indiriom saniyede 4mb kadar hiza ciktigim.oluyor.

Ekran sararma.muhabbeti g2 dusmanlarinin agzinda sakizdir ama ben forum harici bi Allahin kulunda rastlamadim gormedim,ki zaten servis ucretsiz degistio.

Android kasma hikayleri samsungta aldi aci ama gercek boyle arkadaslar g2 kasmadi bende,ayrica and5.0.1 guncellemsi olan g2 nin g3 ten daha seri oldugu video dhaber de yayinlandi gecenhafta.

Genel itibariyle.memnunum bugun olsa yine alirdim helede suanki cazip fiyati ile,servis iyi ozellikle mecidiyekoy lg herseyi kullanici hatasi yazan cakal servislerden.degil.

32lik siyah kullaniorum zevk.meselesi renk kisiye gore degisir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

1200 e g3 varken alinmaz. Maks 900 1000 eder.

G2 G3'den daha iyi bir telefon anlayın artık şunu

Yav he canim he

300 lira fazla vermişsin, çok üzülüyorsun ama belli etmek istemiyorsun...

Telefonun ne diye soranlara g3, g2'den daha iyi diyorsundur sen şimdi...

2k ekranı 2900mah batarya ile kullanmaya devam et, hllsprdvm

On yargili arkadasim..
    1. Lg telefon kullanmiyorum.
    2. G3 g2den pil performansi disinda her anlamda cok cok daha iyi bir telefondur. Cevrende inceleme imkanin yoksa saygin teknoloji kurumlarinin test ve performans sonuclarini, karsilastirmali testlerini okuyabilirsin. Imkan varsa zaten kiyasladigin an cihazindan tiksinirsin.
    Sen ayni paraya aldigin 2 senelik eski cihazinin daha iyi oldugunu dusun, sadece komik olmakla kaliyorsun. Zaten senin aldigin hersey en iyisi en birinci sen, tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 28 Ocak 2015; 5:08:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.