Şimdi Ara

LG G2 almaya değer mi? '2 yıl aradan sonra tekrar inceleme videosu' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
3
Favori
7.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G2 bu zamana benim kullandığım ve etrafımda kullandıkları telefonlar arasında 1 numaradadır
  • lg g2 2 sene kulandım hakikaten verdiğim paraya bir kere bile üzülmedim.beni hiç üzmedi.1000 tl olan cihaz hala ve uzun zaman da alınabirlir.bir cihaz olma özelliğini muhafaza ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Garantili, paralel ithalat Xiaomi Mi4 1000 TLye alınabiliyorken hiçbir telefon şu anki parası verilmez.

Mi4 un o modelinde 4g yok.
    Lg g2 de 4g var!

63 liraya 4G ile tanışma paketi başlayacak, ne yapayım ben 4G'yi o fiyata.
    Metal kasa, 3080 mah batarya, 3 GB RAM, S801 işlemci daha ne olsun?

63 lirami? Olmayan hizmete kafanizdan fiyat bicmeyin. 4g paketleri 3g den ucuz olacak.

Vodafonenin başlangıç için duyurduğu paketler bunlar, 4G çıktığında fiyatları görürsünüz.

Nerde o 63 liralik paket?

En ucuz 4g paketinin 63 liradan baslamayacagini bilmek icin ceo olmaya muneccim olmaya gerek yok.

Sazan olmayin her duydugunuza inanmayin.

İhalenin yapıldığı gün 4G ile tanışma paketleri adında vodafone sitesine paketler eklendi, daha sonra geri kaldırıldı. Milyonlarca dolarlık yatırımlar yapıldı, başlarda yüksek fiyattan satmak isteyeceklerdir. Yurt dışı fiyatlarına baktığımızda da 2 GB 4G, kota dolduğunda ise sınırsız edge bağlantısınız 25-30 euro seviyelerinde olduğunu görürsünüz. Ordaki altyapıysa yıllardır kullanmakta olmasına rağmen fiyatlar böyle. Bahsettiğim ülke fransadır.

Fransa fiyatiyla burayi neden kiyasliyorsun? Oranin milli geliri buranin 4-5 kati. Birakta mobil internetten kazansinlar.

Ortada hata sonucu girilen ve kaldirilan bir pakete dayanarak boyundan buyuk bir iddia atiyorsun ortaya.

4g paketleri 63 liradan baslayacak dersen koca dh forumu sana guler.

Fanboyluk yapmayin.

Oraya bir paket fiyatı konduysa insanların verdiği tepkileri görebilmek için konmuştur. Zira bakarsanız ne zaman yeni bir note ve ya S serisi telefon tanıtılsa vatan, teknosa gibi sitelerde kısa süreli gösterilip hemen geri kaldırılırlar. Çıkış fiyatlarıda genelde aynı veya çok yakın olurlar.
    Günümüz fiyatlarında 4 GB internet 39 TL'den satılırken 4G hızına sahip 4 GBlik internet fiyatının 59 TL veya yakın fiyatlara satılması absürt kaçmayacaktır. Sanırım siz 4G internetinde 39 TL veya daha aşağı fiyatlara satılmasını bekliyorsunuz. Öyle bir beklentiniz varsa daha çok beklersiniz.

• Yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum g2 yi. Gerçekten çok iyi bir telefon. Telefon değiştirme ihtiyacı kesinlikle hissetmiyorum. Bayağı bir süre daha da kullanacağım kısmetse. Umarım böyle devam eder hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an 600TL seviyesinde olsa F/P derdim ama maalesef hiç de F/P değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bir g2 kullanıcısıyım güzel bir cihaz benim işimi fazlasıyla görüyor samsung kullandım daha önce memmun kalmadım sony kullandı abim o memmundu ama sony de şimdi lg ye kıyasla daha pahalıydı benim aldığım dönemde apple zate yaklaşılmıyor güzel telefon ama fiyatı çok pahalı o yüzden lg güzel benim beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor memmunum cihazdan videodaki inceleme de güzel olmuş

• önermiyorum arkadaş.

anakartı bozuldu.
    ekran sarardı. yeni ekran taktılar bildiğiniz yan sanayii iğrenç bir şey.
    flex kablosu değişti.
    ekran gene sarardı.

şuan serviste 15gün oldu bekliyorum.deli gibide ısınıyor değişim isteğimide kabul etmediler. lg vintek servise götürüyorum telefonu sürekli. almayın acık net diyorum. Bakalım tamamen bozulana kadar kullanacağım. Önümüz deki ocakta garantisi bitiyor. Ondan sonra en fazla 1.5 yıl daha götürür sonra bozulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 4 Ekim 2015; 16:21:52 >
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    Senin mantigina gore 1gb veya daha dusuk 4g paketi bile 63 liradan baslayacak. Daha cok kaziklanirsiniz bu kafayla.
    Bu saatten sonra 4g siz telefon alinmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir Discovery Elite kullanıcısı olarak S800 platformunun performans olarak hala çok çok iyi bir noktada olduğunu ve daha uzun süre de kullanılabilirliğini devam ettireceğini düşünüyorum. Hem günlük kullanımda, hem de her türlü oyunda üst düzey performans sunmaya devam ediyor.

Ancak Elite'in G2'den üstün olduğu noktalar çok.

Kasa yapısından dolayı olsa gerek ki Elite'de thermal throttling sorunu G2'ye göre yok gibi bir şey. Çok daha uzun süre performans kaybı olmadan yüksek grafik kalitesine sahip oyunlar oynayabiliyorsunuz.

Gerek ön, gerekse de arka kamera performansı olarak G2'ye fark atıyor. Ön tarafta 1/3.2" sensör boyutuna sahip 8 mp otomatik odaklamalı kamera, G2'nin ön kamerasına fark atıyor. Arka taraftaki 1/2.3" sensör boyutundaki 16 mp omnivision sensör, g2'nin gece yaşadığı ışık patlaması, videoda frame atlama gibi hiçbir sorun yaşatmıyor. Gündüz ve özellikle gece çekimleri G2'den çok iyi.

Aynı fiyata 32 gb rom ve 3 gb ramli Elite alınabiliyor ki bu da çok büyük bir avantaj.

G2'de gorilla glass 2 varken Elite'de 3 var. 3'ün bence en büyük avantajı çok daha az parmak izi tutması ve daha kolay temizlenmesi.

Video kaydı sırasında G2'de yüksek sesler patlama yaparken Elite'de bu sorun daha az hissedilir durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 4 Ekim 2015; 17:00:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

önermiyorum arkadaş.

anakartı bozuldu.
    ekran sarardı. yeni ekran taktılar bildiğiniz yan sanayii iğrenç bir şey.
    flex kablosu değişti.
    ekran gene sarardı.

şuan serviste 15gün oldu bekliyorum.deli gibide ısınıyor değişim isteğimide kabul etmediler. lg vintek servise götürüyorum telefonu sürekli. almayın acık net diyorum. Bakalım tamamen bozulana kadar kullanacağım. Önümüz deki ocakta garantisi bitiyor. Ondan sonra en fazla 1.5 yıl daha götürür sonra bozulur.

Değişim istediniz mi hocam

• lg g3 en iyisi tasarim ve ekran olarak

• 2014 agustosdan beri g2 kullaniyorum. Tek kelimeyle muhteşem bir telefon. Bir telefon ancak bu kadar mükemmel olabilirdi...

• Utku kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum zaten hatalı bir şeyde söylememişsiniz ama fanboylar eksilemiş. Ama şunu da belirteyim yazılım olarak g2 elite göre çok daha kararlı.

• Quaresma_o3 kullanıcısına yanıt
    Hepsi test ederek ulaştığım sonuçlar zaten. Somut veriler de ortada zaten. G2'deki launcher oldukça sorunsuz ve hızlı çalışan bir Launcher. Daha az hata barındırmasının yanında Elite'e göre daha fazla fonksiyon da sunuyor. Elite'de 4.4'te Launcher için düzeltmeler mevcut ama şarj süresi hissedilir ölçüde azaldı.

• 2013 yılı cihazlarından; Samsung S4, Sony Xperia Z1, Htc One M7, Note 3, İphone 5-5s vs...

Şu an bu cihazların hangisinin esamesi okunuyor? Bu bile Lg g2 nin başarısının en büyük kanıtı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

1 seneden fazladır kullanıyorum..gps performansı hariç efsane telefon

Bırı daha vardı gps performansından memnun olmayan ama bende nokta atışı en sevdiğim yönü de gps özelliği. GPS Bridge + Sygic ile vazgeçilmezim. Neredeyse bulunduğum odaya kadar gösterecek o derece memnunum. Seri ile ilgili bir sıkıntı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaysigara

quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

Orijinalden alıntı: çaysigara

Note serisine parası yetmeyen züğürtlerin avunduğu telefon:D

O Züğürt dediğin adam illa Note serisi istese Note 3 Neo alırdı boş beleş yorum yapmayalım.
    İstememiş ki G2 ye bakmış.

Herkesin imkanı S6,G4,Note 5 e yetmeyebilir veya gerekli görmeyebilir

Züğürt tesellesi yani:D

7000 küsür gelirim var g2 kullanıyorum. Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

G3 kullanıyorum, bu saatten sonra G2 alınmaz bence. Ancak 900 Lira civarında bulunuyorsa alınır. Bende G3 var dayımda G2 var ve yan yana koyunca aralarında bariz fark görülmüyor. G2 bugün sokaktan geçen çoğu insanın ihtiyaçlarına cevap verir cinsten bir telefon. İphone 6 ya da diğerlerine saçma paralar dökmek tamamen popüler kültür üzerine odaklı bir şey.

Ben alınmaması için herhangi bir sebep göremiyorum açıkcası. Bir telefon neden alınmaz? İsteklerine karşılık vermez, oyun performansı kötüdür, arayüzü stabil değildir yada şarjı az gidiyordur. E bunların hepsini yapıyorken ha elimde iphone 6s plus olsun ister G2 her istediğimi sorunsuz yapabiliyorken G2 alınır. 2 sene önce donanım canavarı, performans telefonu diye lanse edilen donanım hangi uygulamalar çıktı da yavaşladı ve eskidi? 2 sene önceki telefon incelemelerinde de şimdiki incelemelerde de aynı oyunları oynuyorlar. Madem market gelişmiyor telefonunda gelişmesinin ihtiyacı olmuyor ve donanım uzun seneler yeterli seviyede oluyor.

Bu telefon 5 sene sonra çıkacak oyunlarıda sorunsuz açar ancak kullanan kalır mı bilemem. O da tüketim çılgınlığının bir sonucu.

Bu telefon artık güncelleme almayacak, bana göre güncelleme almayacak olan telefonun bir ayağı çukurda demektir. Kaldı ki şu an G3 1300 TL civarında alınabiliniyor, bu saatten sonra G2 900 TL ve aşağısına satılmalı ki alınsın. Çoğu yerde de hala 1100 TL civarında.

Kukuları da gönderiyorum bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Şu an 600TL seviyesinde olsa F/P derdim ama maalesef hiç de F/P değil.

O fiyata zor bulursunuz, aslında daha düşük olması lazım ama mevcut dolar kuru ile çok zor. Gerçekçi olun derim.
  • Halen öneriliyor zaten fiyatı çok uygun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.