Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
113.147
Cevap
481
Favori
3.852.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caneryendi

Bu cihaz bu fiyatan girdiğine göre alacaklar beklemesin 1 yıl fiyat düşmez...

Çıksın 5 ay sonra 1200'e satılır..Lg ve Htc modellerinin hangisi fiyatlarını koruyabiliyor..yine en iyi dayanan samsung S3 bugün real marketlerde 1000tl :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli
    quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi
    Bu cihaz bu fiyatan girdiğine göre alacaklar beklemesin 1 yıl fiyat düşmez...

Çıksın 5 ay sonra 1200'e satılır..Lg ve Htc modellerinin hangisi fiyatlarını koruyabiliyor..yine en iyi dayanan samsung S3 bugün real marketlerde 1000tl :)

İyi de zaten fiyatının düşmesi mantıklı olan, bahsettiğiniz 5 ayda zaten yeni bir model tanıtılmış oluyor.(Doğruluğunu savunmuyorum ama neredeyse her marka için durum bu şekilde.)
    Dayanan firma dediğiniz Samsung'un fiyatının düşmemesi zaten yazınızdaki gibi düşünenlerin varlığı ve Samsung'un buna dayandırdığı fırsatçılığı ki fiyatların düşmediğine katılmıyorum.
    Gerçi bir de fiyatı yükselenler var Discovery gibi, buna fırsatçılık bile demeye dilim varmıyor, dilimin vardığını da yazmaya forum adabı izin vermiyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 14 Eylül 2013; 17:20:38 >
  • Tabiki de fiyatın düşmesi biz kullanıcılar için iyi ama bir zamanlar dünyanın parasını veripde 3-5 ay sonra su sabun parasına düşmesi insanın zoruna gidiyor.bu bağlamda en iyi iphone,fiyat itibarını koruyabilen tek cihaz..

• Beyler renk tercihimiz nedir? Siyah parmak izini belli ediyor gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: darkside.tr

Beyler renk tercihimiz nedir? Siyah parmak izini belli ediyor gibi

Pek istemesem de beyaz dediğiniz gibi parmak izini fazla belli etmemesi açısından kişisel tercih sebebim olur. Quik Window kılıfı ise istenilen renkte alınabilir tabii hediye olarak verildiği için renk seçeneği sunacaklar mı bilemem. Bu arada ses tuşları ve güç tuşunun arka yüzeye konumlandırılması hem normal kullanım açısından kolay gibi görünüyor (Yine de pratikte nasıl olur bilmiyorum) ama kesin olan bir şey varsa o da Quick Window kılıfı kullanırken bu konumlandırma çok işe yarayacak çünkü telefonun sol yanında tuşlar konumlandırılmış olsaydı eğer o tuşların kullanımı biraz sıkıntılı olabilirdi. S3'te flip cover kullandım o yüzden biliyorum. Bu ay Android ekosisteminde bana göre çok güzel cihazlar tanıtıldı. Ne Note 3, Ne G2, Ne de Z1,... alacaklar pek pişman olmayacaklar gibi.
  • Kılıf herkese hediye mi yoksa ön siparişlere mi veriliyor sadece ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

Kılıf herkese hediye mi yoksa ön siparişlere mi veriliyor sadece ?

Ön sipariş içinmiş sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

Tabiki de fiyatın düşmesi biz kullanıcılar için iyi ama bir zamanlar dünyanın parasını veripde 3-5 ay sonra su sabun parasına düşmesi insanın zoruna gidiyor.bu bağlamda en iyi iphone,fiyat itibarını koruyabilen tek cihaz..

Cihazları ilk çıktığı zaman almak istediğinizde evet haklısınız. Fakat bu yıl bir ilk olarak Apple bir yıl öncesinin üretimini tamamen durduracağını açıklaması iPhone 5 kullanıcılarını üzdü. Şirket kârı olarak baktığımızda ise aylar sonra anlaşılacak ki 5'in, 4'ün üretimden kaldırılması ve plastik, üretimi kolay olan 5C'nin 5S'e yakın bir fiyatla piyasaya sürülmesi 5S'in yani iPhone'un amiral gemisinin ve 4S'in eskisinden çok daha fazla satması için güçlü bir tampon oluşturuyor. Yani asıl amaç bol bol pahalı 5S ve ucuz 4S 8GB satmaktır. Renkleri seven kullanıcıları ise rengarenk 5C'ler karşılayacak ekstra bir gelir daha elde edeceklerdir.
  • arkadaslar g2 de kablosuz sarj destegi varmı

• Ön sipariş verecek/vermiş olan var mı ? En uygunu telefonun çıkmasını beklemek gibi geliyor ama hediyeyi kaçırmak da olmaz ne önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

Ön sipariş verecek/vermiş olan var mı ? En uygunu telefonun çıkmasını beklemek gibi geliyor ama hediyeyi kaçırmak da olmaz ne önerirsiniz ?

hocam internette elim gidip gidip geliyor.ama lg'ye guncelleme konusunda guvenemiyorum.lg kullanipta memnun olan sayisida epey bir fazla.o yuzden icime hic sinmiyor.
  • 2-3 ay bekleyebilecekler bence kesin beklesin 2-3 ay sonra bunun 32 gb.lık modeli 1599 liraya iner. hele ki note 3 1899 liradan girerse kesin düşer. ve 32. gb.lıktan aşağısını almayın derim. 16 gb mümkün değil yetmez.
  • Acaba ön sipariş özel fiyatı mı yoksa aynı fiyat mı olacak? Sony, diyodu hani indirimleri tanıtım bütçemizden karşılıyoruz diye. LG'de tanıtım bütçesini ön siparişlere vermiş olabilir mi?
  • Bu teknomarketlerdeki bazi gorevliler insani sinir ediyor yav.
    Bir satis gorevlisi bir kadina htc one i anlatiyordu. En iyisi bu su anda falan diyordu. Ben de kendimi tutamayip LG G2 den bahsettim. Donanim ve fiyat olarak vs. Daha iyi dedim. Neyse biraz tartistik. Kadin gittikten sonra tartistiklarimdan biri gelip normalde sirket prosedurune gore guvenligi cagirmam gerekiyordu vs. dedi. Neyse belki benim de maydanoz olmamam lazimdi ama LG G2 yi de savunmadan edemedim. Begenenlere almak nasip olur INSAALLAH

• Benimde sizi müşteriyi kandırma yüzünden tüketici haklarına sikayet etmem lazım deseydiniz. Htc onelar elde kaldı kakalıyorlar millete.

Tek beğenmedigim yanı 8.9 mm kalınlık günümüz telefonlarına biraz kalın kaçıyor. Bir de LGnin güncelleme desteği ne alemde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 14 Eylül 2013; 20:10:18 >
  • Fiyat olarak gayet alinasi bi telefon olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Benimde sizi müşteriyi kandırma yüzünden tüketici haklarına sikayet etmem lazım deseydiniz. Htc onelar elde kaldı kakalıyorlar millete.

Tek beğenmedigim yanı 8.9 mm kalınlık günümüz telefonlarına biraz kalın kaçıyor. Bir de LGnin güncelleme desteği ne alemde ?

LG'nin değişim politikası var. HTChange falan kadar gündemde değil ama bundan bir sene önce falan bayaa iddialı konuşmuşlardı. Onun yansımalarını bugün görüyoruz zaten. Bu fiyat olayları falan da ondandır. Hızlı veya yavaş Android 5.0 Kitkat'ı alacaktır o kesin zaten. Sonrasında 1-2 güncelleme daha alır, zaten o zaman 1.5 yıl geçmiş olur.
    Fakat ben Android'de bunun bu kadar sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü Apple minor updateler halinde güncelliyor fakat Android'de çıkan her güncelleme major update nerdeyse.
  • römercan kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonun arka tarafı kenarlara doğru kavisli, oval bir yapıya sahip. Bu sayede ele daha iyi oturuyor ve daha iyi bir his veriyor. Kenarlara doğru gidildikçe kalınlık biraz azalıyor.
    Tabi bu konu sizin için çok önemliyse telefonu kendiniz incelemeniz yararlı olacaktır.
    Öte yandan forumda birçok arkadaş LG nin güncelleme desteğinin iyi olmadığını yazmış. G2 desteği nasıl olacak bunu zamanla göreceğiz.
    Çoğu kişi için çok önemli olabilir ama benim için stabil bir yazılım var ve tüm ihtiyaçlarım karşılanıyorsa yazılım güncellemesi çok da önemli değil. En kötü ihtimalle custom romla işimi hallederim diye düşünüyorum.
    İzlediğim birçok inceleme videosunda LG nin yazılım olarak çok iyi bir iş çıkardığını gördüm. Takılmaya vs. rastlayamadım. Tabi kendimiz kullanınca daha iyi anlayacağız ama LG G2 nin iyi bir yazılıma sahip olduğunu söyleyebiliriz.
    Ama güncelleme benim için çok önemli ve biraz daha beklerim diyorsanız NEXUS 5 beklenebilir.
  • ben bu konuya acemiyim bu güncellem ne oluyordu.lg diğer firmalar gibi bunu cıkarmıyormu güncellemeyi
  • Evet bende alacam,inşallah

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.