Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113.147
Cevap
481
Favori
3.852.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kılıfı takılı haldeyken arka tarafı nasıl gözüküyor merak ettim.
    teknosa 32gb siyah modelini ön siparişe koysaymış iyiymiş.
  • Otg desteği ile ilgili bir sorum daha var.Usb belleği telefona bağladığımızda diziyi,filmi vs.direk izleyebiliyor muyuz yani telefona taşımadan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gios

kılıfı takılı haldeyken arka tarafı nasıl gözüküyor merak ettim.
    teknosa 32gb siyah modelini ön siparişe koysaymış iyiymiş.

dostum teknosaya telefon acın sorun siyah gelecekmi diye ben sordum telefon acılırsa devamlı olur diyor beyaz almayın cok gıcık duruyor beyaz rengi söylemesi benden
  • primeval46 beyaz rengi gördünüzmü yoksa resimlerden mi söylüyosun

• PhoneArenanın iP5 ile kıyaslamasında görülüyor ki batarya hakikaten şahane. 30 saat bataryada kullanım (Telefon kıyaslaması yapılıyor muhtemelen baya aktif bir kullanım esnasında) kalan güç %45.
  • assasin34 A kullanıcısına yanıt
    Bir Forumda 4.3 çıktıktan Kısa bir süre sonra alacağını görmüştüm Resmi Açıklamada
  • Müthiş bir telefon bu fiyata gerçekten alette yok yok. Android dünyasının kralı bu telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g2 gercekten harika bi cihaz note 3 ile bu cihaz arasında kaldım. arkadaşlar merak ettiğim bi şey var özelliklerde göremedim g2de bildirim ışığı var mı?

• dostumm ben bu kanıya su sekilde vardım siyahta arkadaki dügmeler pek belli olmuyor gizlemiş siyah ama beyazda ortda mal sırıtmıs
  • Arkadaşlar Erdi abiye sordum o nasil olsa gordu inceledi cihazı. Cevabi beyazi tercihimdir dedi o yuzden gormeden etmeden yorum yapmayalim. G Pro beyaz renkli cihazi kisa bir surede tukendi ve kliksada siyahina gore daha pahaliydi.

• Arkadaşlar ben baya araştırdim G Pro super bir cihaz sadece boyutundan dolayi ve G2 cikmasiyla vazgectim G2 yoneldim. Androidte şu an G serisi en stabil cihazalardir. Donanim haber editorleri olsun shifte Delete hespi tek agizdan G2'nin Z1 ve diger cihazlara daha agir basacagi.

• Fiyatlandırma konusunda çok doğru bir karar vermişler.LG yürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekleGeliyorum -- 15 Eylül 2013; 2:08:36 >
  • şeytan diyor ver önsiparişi. sonra diyorum bekle nexus5'i de gör öyle ne alacaksan al.
  • Bende takipteyim ama nex5 i görmek ve htc nasıl bir cihaz çıkaracak onu da değerlendirip öyle karar vermek istiyorum.

• Yardımcı olabilir misin sizce Z1 mi G2 mi ?
  • ilk zamanlarda hatirliyorumda nexus 4 ciktiginda cok spekulasyon yaratildi.
    cihazin artisi kadar eskisi belirtilerek kullanicilara farkli lanse edildi.
    lg g2 de nexus 5 e yaklasilir mi bilemem ama google nedense hep cihazlarini beklenti altinda piyasaya sunuyor.
    nexus 5 gelse bile eminim lg g2 ye kafa tutamayacak.
    sonucta nex 4 orta segment fiyatli cihaz olarak cikti.
    nex 5 te ayni sekilde cikacaktir.
    belki tek avantaji kitkatli olarak gelmesi olacak ama lg g2 nin onunu tikayacak sekilde nex 5i rakip gormeyecek.
    ama nexus 5 mi g2 mi denilse yinede nex 5 diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: labio

Yardımcı olabilir misin sizce Z1 mi G2 mi ?

arkadasim lg dogru tercih olur su anda.
    kuskun olmasin.

• İnceleyen editörler G2'nin z1 göre daha alınası bir telefon olduğunu belirtiyorlar. Nexus cihazları her zaman bazı donanım eksileriyle çıkıyorlar yani Nexus5 özellikleri G2 çok daha düşük olacak. Buda Google politikası galiba başka ureticileri üzememek.

• Arkadaşlar G2 canlı canlı görebileceğimiz bir yer varmı ben teli elime almadan tutuşunu hissetmeden almak istemiyorum?

• Şimdi Rus sitesinde okudum gerçi şimdilik sadece iddaa Nexus 5 bataryası 2300 mah olacakmış işlemci Snapdragon800

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.