Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (5642. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
113.147
Cevap
482
Favori
3.851.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56405641564256435644
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buraya hala yazıldığına inanamıyorum ya. G2 benim için efsanedir. Hala vazgeçemedim. Mayıs ayında ne olduysa oldu telefona. Durduk yerde şebeke gidiyor, imei uçuyor falan. Bir çözüm bulamadım. Telefon bir çekiyor bir çekmiyor. Gidip birine uydum ve GM9 Pro aldım. Bir ara servise gidince bu cihaz birkaç gün G2 ile idare edeyim dedim. Stock rom yükledim, taktım simi. Gün içerisinde baktım yine şebeke gitmiş falan. Kıyamıyorum şu telefona büyük ihtimalle anakartla ilgili bir sorundur. İnsanın yaptırıp arada kullanası geliyor o derece yani.
  • Maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor ekranı bozuldu , 130 liraya sipariş ettim takacağım sonra devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.5 yıldır ailece, sırayla kullandığım bu telefonu şimdi eşim kullanıyor. Batarya, ekran, ses, fotoğraf ve video çekimi v.s hepsi çok iyi. Sadece son onbeş gündür tuhaf bir sorun var. En üstte sağda simkart simgesinin hemen yanında (kırmızı okla gösterdim) daire şeklinde bir şekil yanıp sönüyor, yanıp sönüyor. Simkart simgesinin çekim gücü sıfır oluyor. Telefon hiçbir şekilde arama yapmıyor, arayanlar ulaşamıyor, mobil veri çalışmıyor. Telefon sanki Vodafone baz istasyonu ile bağlantı kuramıyor gibi oluyor. Telefonu kapatıp açınca da sorun bitiyor. Bir ay öncesine kadar Türk telekomda (faturalı) iken bu tür sorun yoktu. Vodafone'ye (faturalı) geçtikten 15 gün sonra bu sorun çıktı. Her seferinde telefonu kapatıp açmak sorunu çözmüyor. Aranızda bu tür sorunu yaşayan var mı?
    Telefon herşeyiyle dört dörtlük çalışırken yeni bir telefon almak istemiyorum. Kendi Vodafone sim kartımı bu telefona takıp deneyeceğim. Acaba diyorum anteninde mi sorunu var? Bilsem değiştiririm. Başka önerisi olan varsa memnun olurum.

Edit:Telefonu sökmeden bakım yaptım. Sim kartı yuvasından çıkarıp kartın takılı olduğu parçayı başka bir parça ile değiştirdim. 3 gündür hiçbir sorun yok.

LG G2 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 6 Aralık 2019; 15:7:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

bendeki şanssızlıkta yani.. kullandığım en rezil telefondu G2 ve beni androidden soğutan modeldir, resmen çöp oldu. önce çok ısınmaya başladı, sonra ekranı sarardı ardından ekranın tam ortası büyük bir alan dokunmayı algılamıyordu zaten orda kullanılmaz hale geldi ve feci takılıyordu/donuyordu bildiğin çöp oldu tam 2 senede. ardından hemen ip 6s aldım hala kullanıyorum takılma ısınma falan yok 3-4 sene oldu galiba alalı.
    Biraz şanssızlık olmuş. Ben de g2den 6se geçtim ama 3,5 sene kullandım g2yi ve çok çok memnun kalmıştım. 6sden fazlasıyla memnunum ama g2 kadar güzel hissettirmiyor.
  • 4.5 senedir G2 kullanıyorum. 4 seneden fazladır da custom rom kullanıyorum. Pil iyice yıprandı bi de kamerayı açınca ilk bi titreşim sorunu var donra düzeliyor. Onun haricinde sorun yok. Patlayana, çatlayana kadar devam:))
  • Lg g2 batarya değişimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pqrst -- 25 Aralık 2019; 22:43:40 >
  • merhabalar.

2014 yılında satın aldığım bir adet lg g2 var. 2018 haziran'a kadar mükemmel bir şekilde kullandım fakat bazı uygulamalarda yavaş çalıştığı için samsung galax s7'ye geçiş yaptım. bu yaza kadar arada açıp eski dosyaları kontrol ediyor, bataryasını ayakta tutmak adına da arada sırada şarj ediyordum. 2019 yazında bir arkadaşa verdim telefonu bozuk diye. birkaç hafta sonra "abi senin telefon kapandı bir daha açılmadı" diye getirdi. servise vermiş ve servis "anakartı yanmış, değişim ücreti de 1100 tl" demiş. 4 sene problem çıkartmayan bir telefonun birden anakartının yanmış olması baya sinir bozucu. ben de yedek telefon olarak hayatta kalması adına tamir edeyim istiyorum fakat gerçekten anakartı mı yandı anlayamıyorum. bunun için bir önerisi olan var mıdır?

istanbul içinde anakart değişimi yerine anakart onarımı yapan bir yer önerisi yapabilecek olan var mıdır ?
  • sierraechozulu S kullanıcısına yanıt
    LG servisi dediyse doğrudur, kendiniz alıp değiştirin bence çok zor değil değiştirmesi.aliexpreste uygun fiyatlı anakartlar var. Anakart onarımı yapacaklarını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pqrst

LG servisi dediyse doğrudur, kendiniz alıp değiştirin bence çok zor değil değiştirmesi.aliexpreste uygun fiyatlı anakartlar var. Anakart onarımı yapacaklarını sanmıyorum.
    anakart değişince wifi düzelir mi? bir de imei işi nasıl olur? alıp değiştirmeyi düşünüyorum ben de
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    O artık başka bi telefon olur. Sağlamsa wifi da sağlamdır. IMEI haliyle başka olacak.
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen butun parcalar anakart ustunde,yukarda pil videosu cekmistim irda gorebilirsiniz. O nedenle duzelecektir diye dusunuyorum. Ayrica anakarti yurtdisindan alacaksaniz imei sorun olabilir, alacaginiz yere yazin sizin imeinizi o anakarta tanimlasinlar daha iyi olur

• bir telefon hiç mi performansindan odun vermez evet LG G2 ise vermez abi custom rom vardi caktim stok lolipop romu akiyor yav halen cami kirik ama knock on bile ilk gunki gibi calisiyor acayip bir cihaz 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: kul tigin

bir telefon hiç mi performansindan odun vermez evet LG G2 ise vermez abi custom rom vardi caktim stok lolipop romu akiyor yav halen cami kirik ama knock on bile ilk gunki gibi calisiyor acayip bir cihaz 😀
    Bilale anlatır gibi anlatsanda ,bizde çaksak

• Ota üzerinden android güncellemesi yapmadıysanız bu telefon kolay kolay sorun çıkarmaz.
    Custom veya stock romu flash programları ile kurup ilk günkü gibi akıcı ve keyifli kullanabilirsiniz.
    Gerçekten efsane telefon... 5 yılı geçti hala kullanıyorum. Sadece bataryası biraz zayıfladı.

• Vay be 5-6 sene önce almıştım G2'yi.Custom rom atıp şarj voltajı arttırınca pert olmuştu Sonra mi5 e geçtim.Şimdi tekrar LG V30+ aldım LG'nin tadı başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluxion -- 5 Şubat 2020; 20:29:13 >
  • Lg g2 yi yaklaşık 4 yıl kullandım.4 yılın sonunda ekranı kırılınca 2. El honor 7 almıştım.honoru kullanırken g2 nin ekranını da yaptırdım.ileri de telefonsuz kalırsam idareten kullanırım demiştim ve öyle de oldu.3 yıl'dan sonra honorun da ekranını yedik ve şu anda efsane lg g2 yi kullanıyorum.bi telefon kalitesinden hiç mi ödün vermez arkadaş.çift tıkla açma-kapatma hala sorunsuz çalışıyor.performans ilk günkü kadar olmasa da hala kullanılabilir düzeyde.kamera keza öyle.2-3 binlik telefonlarda olmayan ois bile var telefonda.hemen telefon alırım diyordum ama bi y ay daha kullanırım gibime geliyor.g2 serisinden sonra saçmalamasalardı g2 sayesinde çok ekmek yerlerdi ama o şansı teptiler.

Neyse fazla uzattım.tekrar efsaneye geçince konudaki anılarım canlandı birden,yazmadan edemedim.kalın sağlıcakla

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Youtube da cok guzel anlatimlar var. Ama android 10 anlatan yok sanirim onu da forum xda da yazili olarak bulabilrsin.

• Herkese merhaba, arka kapak ve ekranı orjinali ile değiştirilmiş LG G2 aldım. Cihaz gayet şık ve hoş duruyor ama arada sırada takilmalar ve yavaslamalar var. Onun haricinde bir sıkıntısı göremedim. Stabil ve hızlı bir rom arıyorum ve sizinde kullandığınız bir rom önerisi verir misiniz? Rom konularında tecrübelerim var detaylı anlatımlı rom olursa çok iyi olur

• Z2 işi ne oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babapars kullanıcısına yanıt
    Yakin çevremde güzel ve sağlam Z2 bulamadım bende G2 almaya karar verdim hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56405641564256435644
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.