Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (5640. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113.147
Cevap
482
Favori
3.851.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56385639564056415642
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lg flash tool ile aynı romu iki türlü yükleyebilirsiniz. Birincisinde tüm veriler silinir ikincisinde sadece sistem dosyaları yenilenir diğer verilere dokunulmaz. Eğer telefonun brick olmadıysa deneyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XDA Developers
    [ROM][ANDROID 10] LineageOS 17.0 UNOFFICIAL [G2] d80x,ls980,vs980
    https://forum.xda-developers.com/lg-g2/orig-development/rom-lineageos-17-0-unofficial-d800-d801-t3967345
    android 10 lg g2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom0476 -- 6 Ekim 2019; 21:31:50 >
  • 2 sene önce ekranı kırıldı öylece yatıyor telefon. Yedek telefon olarak yaptırmayı düşünüyorum. Tavsiyesi olan var mı? tamircilerde takılan ekranların çok iyi olmadığını duymuştum, orijinal takan ya da çıkma ekran bulunabilir mi?
  • bianca B kullanıcısına yanıt
    Orijinal ekran daha iyidir ankara isen yardımcı olurum çıkma ekran daha iyi olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianca

2 sene önce ekranı kırıldı öylece yatıyor telefon. Yedek telefon olarak yaptırmayı düşünüyorum. Tavsiyesi olan var mı? tamircilerde takılan ekranların çok iyi olmadığını duymuştum, orijinal takan ya da çıkma ekran bulunabilir mi?
    Letgo dan ekran sağlam ağlam tamirciye taktdır

• Malesef g2 g3 g4 v10 telefonlarin ortak sorunu.boot loop emmc islemci ve ram çikmazi..hepsi ayni sorundan dolayi tipki sinsi sinsi yaklasan dusman gibi islemci sicakligi bu telefonlari bitirdi..cekirdek ic isisi asiri yukseldikce direnc arttirdi..direnc arttikca cekilen akim ve sicaklik artti..eyy lg mobil mubendisleri okyanusu asip derede bogulmak diye buna denir..super telefon uretmissin iki tane bakir levha ile birtane termal pedi cok gormussun su canavarlara..simdi iyi bir haltmi yedin..kimse lgye bakmaz oldu. Ne guzeldi cift tiklama. Ne guzeldi islemcin.kumandan.ele avuca sigip tek elle kullanimin..simdi kim kaybetti..piyasadan cekildin 3..4 model satmaya calisiyorsun eyvalahta alan cok az..5 yil g2 yi kullandim bir umut bunun yerine q7 ye bakiyim dedim begendim ama esnaf sen manyakmisin lg alinirmi diye beni dukkandan kovaladi desem yeridir..bende madem oyle dedim gittim xiomi redmi note 6 pro aldim.ucuz ve bereketli telefon..benim g2 me ne mi oldu malesef gitti..youtubeden ufuk beyle emre beyin ram onarmlarindan yola cikarak birde ben deneyim dedim basaramadim..kurtaramadim wifisi zaten 5.6 ay once gittiydi..isittik felan duzeldi gitti derken ram ve islemci bu isinma ve sogumada zarar gormus olacakki boot loop arizasina girmisti..isit kullan isit kullan derken artik iyice siklasti ve calistiramadim..mudahale ettim basaramadim..son bir kozum kaldi oda olmazsa artik lg benim icin tarihin tozlu raflarina kalkacak..elinizdeki g2 calisiyorsa acilen islemci ve emmc taraflarina 0.5 mm termal pede ilave olarak kisa devre olmayacak sekilde aliminyum yada bakir folyo ile sogutma duzenegi uydurun..cihazi root yapip islemci frekansini 2.2 den 1.8 lere cekin cihaz hem daha serin calisir hemde yorulmadan calisir..lg nin G serisiyle sukse yapmasinin sebebinin basinda basarili guclu islemcilerle piyasaya baliklama atlamasi oldu..tek unuttuklari sogutma mekanigi cikti..simdi ust duzey telefonlara koyuyorlar bu islemcileri..olan oldu ama cozumunu cok gec ogrendim..geri kazanim konusunda basarili olan tamir sirketleri var bu konuda iddalarida var..risk alip G lere bir sans vermek isteyen olurmu olmazmi bilinmez..bundan sonra xiomi ile devam edecegim..burayida takip edecegim..elime faydali bir onarim bilgisi olursa paylasirim..saglicakla kalin.

• herkese merhaba.lg g2 telefonumun bataryasını ve huawei g7 telefonumun da ekranını kendim değiştirdim.değişiklik sonrasında her iki telefonun da hoparlöründe medya ve zil sesi gitti. kulaklıkta ses var, normal görüşmelerde hiç bir sorun yok ama iki telefonun da çağrı zili çalmıyor ve iki telefonda da video veya müzik dinlerken hoparlörden ses gelmiyor. neden olabilir ve servis harici kendim ne yapabilirim?

• isnuerog İ kullanıcısına yanıt
    bende bootloop la uğraştım.paylaştım. tamamen gitti. anakartı değiştirdim çalışıyor. aliexpress de var yada satan varsa sağlam letgo da falan. gerçi bende note 5 pro ya geçtim o süreçte. yinede yedek kullanıyorum kenarda elimin altında lazım oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • codred kullanıcısına yanıt
    Aliexpreste satilan kartlar nasil oluyor.yani imei islemleri kayit islemleri felan...bu konuda bilgi verirmisiniz..su an yeni telefonuma alisma surecindeyim..kalvyeden yazmayi bir turlu oturtamadim..buyuk telefon..hala ozluyorum g2 yi..anakartin eger imei islemi kolaysa alirim alidayidan.

imei ni yazarsın kaydedip gönderirler.
  • codred kullanıcısına yanıt
    Evet dogru oyle yapilmasi en dogrusu..tesekkurler.

• 26$ iyi fiyat kaçırma

To view 【US $26.10 10%OFF | For LG G2 D802 Motherboard 32GB Unlocked Mainboard With Full Chips Original Android OS Installed Full Function Logic Board】 on AliExpress with code #CqyD1dQg#, copy the whole sentence and open the app.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codred -- 31 Ekim 2019; 13:44:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 Haziran da aldığım G2 maaşallahı var ilk günkü gibi çalışıyordu. Bataryası bile ilk orjinal batarya. Ancak dün ilk sorununu göstermeye basladi ve wifi baglanmamaya başladı. Naxar değdi sanirim. Cozebilirsek kullanmaya devam. Aksi halde g2 yi rafa kaldiracagim gibi. Buna ragmen 5.5 yil stabil çalışması takdir edilesi bur durum...

• merhabalar.

2014 yılında satın aldığım bir adet lg g2 var. 2018 haziran'a kadar mükemmel bir şekilde kullandım fakat bazı uygulamalarda yavaş çalıştığı için samsung galax s7'ye geçiş yaptım. bu yaza kadar arada açıp eski dosyaları kontrol ediyor, bataryasını ayakta tutmak adına da arada sırada şarj ediyordum. 2019 yazında bir arkadaşa verdim telefonu bozuk diye. birkaç hafta sonra "abi senin telefon kapandı bir daha açılmadı" diye getirdi. servise vermiş ve servis "anakartı yanmış, değişim ücreti de 1100 tl" demiş. 4 sene problem çıkartmayan bir telefonun birden anakartının yanmış olması baya sinir bozucu. ben de yedek telefon olarak hayatta kalması adına tamir edeyim istiyorum fakat gerçekten anakartı mı yandı anlayamıyorum. bunun için bir önerisi olan var mıdır?
  • Batarya degisiminl yapacagim, kullanip memnun kaldiginiz urun var ise link paylasabilir misiniz

• sierraechozulu S kullanıcısına yanıt
    Letgoda ikinci el al 150 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 17 Kasım 2019; 22:27:44 >
  • lg g2 telefonumun bu sabah birden telefonda oyun oynarken oyuna 11mblık kücük bir güncelleme gelmiş,oyun o güncellemeyi indirirken telefonun wi-fisi kapandı, sonra tekrar bağlandı. 2dk sonra tekrar kesildi bağlantı. wifi butonu yanıp sönmeye baslıyor 2-3 dk boyunca sonra açılıyor bir şekilde internete bağlanıyor ve kafasına göre 1-10dk arası sürelerde tekrar kapanıp tekrar süreç baştan başlıyor.

telefon tamircisi yapamam,wifisiz kullanacaksın dedi. yarın başka bir tamirciye götüreceğim. olmazsa ya ikinci el anakartı sorunsuz lg g2 alacağım ya da çinden sıfır 32gb anakart sipariş vereceğim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 20 Kasım 2019; 20:37:38 >
  • G2 android 9 pie
  • pqrst P kullanıcısına yanıt
    Nasil yapabiliriz.

Burada adım adım anlatımı var.
    .
    https://forum.xda-developers.com/lg-g2/orig-development/rom-lineageos-16-0-unofficial-d800-d801-t3837570/amp/

• 
Sayfa: önceki 56385639564056415642
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.