Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (5638. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113.147
Cevap
482
Favori
3.851.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56365637563856395640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Camı kendin alıp telefoncu takmaz uğraşmaz sanırım camdan da kâr edeceği için direkt ona yaptırmanız daha makul olur. Bı görüşün telefoncu ile camı ben alsam kaça takarsanız diye, camlarında kalite farkı var buda bilginiz dahilinde olsun ben taktırdım bir sorun yaşamadım orijinal sağlam sorunsuz kullanıyorum. Android 9 pie rom yüklü gayet iyi bir şekilde kullanıyorum sevdiğim için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahool

Camı kendin alıp telefoncu takmaz uğraşmaz sanırım camdan da kâr edeceği için direkt ona yaptırmanız daha makul olur. Bı görüşün telefoncu ile camı ben alsam kaça takarsanız diye, camlarında kalite farkı var buda bilginiz dahilinde olsun ben taktırdım bir sorun yaşamadım orijinal sağlam sorunsuz kullanıyorum. Android 9 pie rom yüklü gayet iyi bir şekilde kullanıyorum sevdiğim için
    Tomdan bahsedince aklıma geldi. Dokunmatik sorununu yeni tom atarak çözemem değilmi? Yani yazılımsal bir sorun değil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • necii kullanıcısına yanıt
    Rom dan değil atsan düzelmez. Ama rom yüklü olmuş olsa hatalar olabilir dokunmatik hatasıda olabilir. Ama seninki orijinal LG G2 romu olduğu için sorun dokunmatik de. Değişmesi lazım. Sorun kalmaz.

• Arkadaşlar elimdeki G2 nin wifi calismiyor, açılıyor diyor ve takılıyor bunu servise vermek istiyorum İzmir'de hangi servis bakıyor bilen varmı?

• Lg g2 telefonu 5 yila yakindir kullaniyorum..5,,6 ay once wifisi takilip kaldi kullanamadim aciliyor diyor acilmiyordu..iki gun oncede telefonu kullanirken bir anda dondu ve bootloop oldu kapandi birdahada acilmadi..sarji 100 iken kapandi..daha sonra elimde profesyonel sicak hava lehim istasyonu var.telefonun islemcisini ve wifi entegresini uygun yontemlerle isitip tekrar topladim telefonu acmaya calistigimda acilmadi..sarjinin 100 oldugunu dusunerek acmaya calismistim..daha sonra olmadi bu diye umidimi yitirmisken aklima tekrar sarja takayim belki acilir derken sarj alma ekrani geldi ve sarji 0 di..buna cok sasirmistim..kullanilmayan telefon nasil 100.iken sarji 0 olur dedim..muhtemelen kapali olmasina ragmen islemci kisadevrede kaldiysa sarji aninda somurmus kanisina vardim..sarj ettikten sonra telefonu actim ve calisti..su an telefonumun hem wifisi calisiyor hemde network sorunu vardi oda hallolmus gibi bir durumu var..evet yasanan bu olay kronik bir olay..ozellikle g3 ve g4 te bootloop olayi daha fazla..şuda bir gercek, cozumu olmayan sey degil..iyi bir teknik usta uygun bir ucretle tamiri yapabilir ve cihazinizi kurtarabilir..
    Su an g2 telefonum cok stabil calismakta kitkati hic guncellemedim,,ne isinma ne kasilma..oyle telefonuma cop programlari yuklemem.5 10 isime yarayan program vardir hepsi o..eger wifi veya bootloop sorunu yasayan varsa yardimci olurum.

• Geçen gün işim düştü emektara. Sınav vardı hattımı takıp gittim okul kantininde emanete bırakırım başına bişey gelse de eski alet nasılsa dedim G2 yi ötekileştirmiş, küçük görmüş gibi hissediyorum affetsin beni
  • Benim de Wi-Fi açılmıyordu. Söktüm cihazı wi-fi entegresinin üzerinde minik koruma demiri var söktüm arasına kağıt sıkıştırdım tekrar taktım demiri sorun haloldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

Geçen gün işim düştü emektara. Sınav vardı hattımı takıp gittim okul kantininde emanete bırakırım başına bişey gelse de eski alet nasılsa dedim G2 yi ötekileştirmiş, küçük görmüş gibi hissediyorum affetsin beni
    Bende g2 den g6 geçmiştim. G2 wifi sorunu vardı. Yeğenin de ekranı bozuk g2si vardı. Akşam anakartı değiştim. G2 gerçekten bambaşka. Stabil. Özlemişim keretayı.

LineageOS 9.0 pie kullanan var mı stabil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 6 Temmuz 2019; 5:47:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isnuerog İ kullanıcısına yanıt
    ısıtma ile çözüm 2~3 ay maksimum. anakartı değişmeden düzelmiyor.
    dediğin gibi kısadevre falan oluyor sanırım pil bu süreçte anormal düşüyor.
    anakartı bulursunda pili yok artık. g2 nin sonunu pil bitirecek. bitirdi hatta.

• codred kullanıcısına yanıt
    Isitma isi durumu kurtarmak icin bu bir gercek.fakat cpu ya yapilacak ikinci bir operasyon telefonun duzelmesine olanak sagliyor..ama bu is tecrube isi usta isi..su an sorunsuz kulaniyorum.yedeklerimi aliyorum surekli..pil durumu 4 saat ekran suresi aliyorum 3 g surekli acik olagan sosyal medya baskada yaptigim bir sey yok..4 saat 2. Bataryasi degsimis tle gore fena degil..pil isi evet bitti yok orjin pil..esimin teline deji batarya aldim mukemmel gidiyor..olmadi bir dejide biz aliriz..ben elimdeki telefon icin bu konu basligi altinda hep belirtmisimdir,, tel elimde can cekisene kadar kullanacagim..su an devam devam devam..

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    kullanıyorum yaklaşık 1 ay olacak, şarj olurken açamıyorsunuz tek sorun bu.
    gerisi bayağı iyi.
  • Şarj olurken nasıl açılmıyor. Çağrı geldiğinde de durum aynımı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12B15DEEB

kullanıyorum yaklaşık 1 ay olacak, şarj olurken açamıyorsunuz tek sorun bu.
    gerisi bayağı iyi.
    Bende kamera çalışmıyor Android 9 da değiştirdim kamerayı aynı yani yazılımsal gibi duruyor bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, bazende bozuk gösteriyor görüntüyü arka kamera olarak günlük güncellemesini yapıyorum düzelmiyor bilgisi olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 8 Temmuz 2019; 8:2:11 >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    telefon kapalı iken şarjda ise, açamıyorsunuz.
    loop a giriyor.
    çağrı v.s. sorun yok.
  • dahool kullanıcısına yanıt
    devamlı kamera kullanan birisi değilim ama gece hariç bence yeterli.
    stok 4.x.x ve 5.x.x serilerinden daha iyi kamerası.
    (google kameradan bahsetmiyorum o rezalet)
  • Arkadaşlar anakart arıyorum. Satan var mı acaba? Bende ki g2 açılıp kapanma sorunu sonrasında tamamen kapandı.

• burinyo35 B kullanıcısına yanıt
    Isıtma işlemi ile kendine gelir cihaz servise ver yaptır. Kullanırsın.

• aosp ext 6.6 kurmayı düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar

• Ben kurdum ses çalışmadı tekrar LG G2 Lineage 16 Pie rom a döndüm en günlükte güncelleme geliyor

• 5 yıla yakın G2 telefonumu kullandım. Yılbaşında emekli ettim. Gerçekten efsaneydi. Konuyu görünce gözümde canlandı mazi
  • 
Sayfa: önceki 56365637563856395640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.