Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (5637. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
113.147
Cevap
482
Favori
3.851.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56355636563756385639
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Uzun bir sure sonra G2 yi elime alip hasret gideriyorum ve misralari G2'm ile yaziyorum. Hala sorunsuz bir sekilde calisiyor 6 seneyi devirmesine ragmen. Tek sikinti pil bulma derdi. Pili ölürse yandik.

Hali hazirda kullandigim 7 Plus'la kiyaslarsam klavyesi degisik geldi ve dokunmatigi baya zayif. Yani iphone ekran tepkiselligi daha iyi. Onun harici senelerce iş gorur telefon PUBG filan oynamayacaksaniz

@mikailc78hocam sizde durumlar nasil simdiki telefonla kiyaslarsaniz G2'yi:)
    P20 ile kiyaslarsak kamera ciddi anlamda güzel. İşlemci farkı farkettiriyor. Isınmıyor telefon. Klavye bunda da SwiftKey olduğu için sorun yok. G2 daha hafif, ele alınca farkediliyor.

Pil daha ölmedi benim, zaten 1 kere ekran + pil değiştirmiştim. Durum bu yönde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg g2 32 gb telefondan (turkcell faturalı)başka bir telefona geçtim, ekran kırık fakat dokunmatik çalışıyor, yani sim kart tak çalıştır, sadece ekran çatlak bazende wifi bazen aktif olmuyor. bu şekilde almak isteyen varsa bana pm ile ulaşabilir
  • Arkadaşlar pc suitden firmware güncelleme sırasında (5)32 den 16 ya düşmüştü telefon o şekilde kullanılıyordu.
    Şimdi hem bu sorunu çözüp hemde and Android versiyonunu güncellemeler istiyorum 8 9 olsun diye takıntım yok. Telefonun özellikleri kaybolmadan, play store düzgün çalışan şekilde hangi romu önerirsiniz?
    Telefonda bankacılık uygulamalarıda kullanıldığı için güvenlikte önemli.

• aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    Lineageos Android 9 pie rom kullanıyorum güzel bir rom fazla bir sıkıntı yok günlük güncelleme desteği olduğu için hatalar gideriliyor. tavsiye ederim. Hafıza sorunu için internette arastirsan tekrar eski haline getirebilirsin. Sadece sırasıyla ve sabırlı olmanız gerekli biraz uğraştırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 10 Mayıs 2019; 3:31:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler arka kamera çalışmıyor yere de düşmedi sebebi nedir tahminimiz var mıdır?

• Sebeke mobil verisi 3g de sikintili..esimin s5 telefonuyla yan yana koyup ayni siteyi actigimda esimin telefonu hemen giriyorken benim sebeke gidiyor, siteyi acmiyor bazen sebeke yok diyor felan..mobil veriyi uzun tiklayip yalnizca wcdma ile gsm ve wcdma tıklari arasinda ac kapat yaparak gecis yapilinca yalnizca wcdma sectigimde 3g roket gibi cekiyor sitelere giriyor..aradan 5 dakika gecip telefonlun 1 mt bile konumu degisse gene sacmalayip mobil verisi sikintisi yasaniyor ve sebeke 1 tirnak veya 2 tirnaga dusuyor..sanirim sebekeye baglanma problemi cekiyorum..kafasi cok karisiyor sanirim.

• Özel mesaj gönderemiyorum
    Android 9 pie rom Yüklemek için gerekli bilgiler

https://forum.xda-developers.com/lg-g2/orig-development/rom-lineageos-16-0-unofficial-d800-d801-t3837570

https://www.lgdestek.net/d802-lg-g2-android-9-0-pie-rom-yukleme-rehberi-40551/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 22 Mayıs 2019; 1:9:57 >
  • telefon yedek alınız telefonu sıfırlayın. bu şekilde çözüm yolu olmuyorsa donanımsal sorunu vardır

• dahool kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam çok sağolun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahool

telefon yedek alınız telefonu sıfırlayın. bu şekilde çözüm yolu olmuyorsa donanımsal sorunu vardır
    Sağolun hocam inşallah yazılımsaldır. Kolay gelsin.

• gerek kalmadı ekrandaki ışıldama sebebiyle
    2.el lg g2 yi iade ettim, arkadaş sağolsun
    anlayış gösterdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avci26 -- 30 Mayıs 2019; 20:15:38 >
  • dahool kullanıcısına yanıt
    android 5.x ten itibaren "dayatılan" göz-pil
    düşmanı beyaz temadan şikayet edenler için
    android 9.x te koyu tema eklenmiş diyorlar
    denedinizmi ? sırf beyaz temayı sevemdiğim
    için pek 5.x ve yukarısı rom yüklememiştim...
  • alicanveliy A kullanıcısına yanıt
    kesinlikle hakılısın...

g3 ve sonraki modellerde aşırı ısınma ghost screen,
    az giden şarj süresi vs gibi çok şikayetler var,

ilginçtir samsung note 2 den sonra çıkan 3-4-5 lerde
    bile kronik sorunların varlığı forumlarda tartışılıyor...
  • Lg g2 dokunmatik sorununu nasıl çözebilirim. Tom değişikliği fayda edermi? Ekranda kırılma düşme olmadı ancak bazı bölümde dokunmatik çalışmıyor

• necii kullanıcısına yanıt
    Dokunmatik camı değişmesi gerekiyor, başka türlü düzelme imkanı yok.

• quote:

Dokunmatik camı değişmesi gerekiyor, başka türlü düzelme imkanı yok.
    Yani ekranmı almam lazım dokunmatikmi hocam? Bu ikisi ayrı satılıyor da.

• Ben değiştirebilirmiyim acaba. Anakartı felan değiştirebiliyorum.

• Sorunsuz işlem görmemiş anakart arıyorum arkadaşlar ar mi satan?

• necii kullanıcısına yanıt
    Dokunmatik camı değiştirmeniz zor kendiniz yapamazsınız muhtemelem. 6-7 ay önce 100₺ yaptırmıştım. Videoları olabilir gözünüz kesiyorsa elinizde alet vb. varsa bı araştırın. Sorununuz dokunmatik cam olduğu için orijinal ekranınız duracak sadece cam değişecek. Ekran alıp komple takarsanız orijinal ekran kalitesinde asla olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 9 Haziran 2019; 12:36:30 >
  • quote:

Dokunmatik camı değiştirmeniz zor kendiniz yapamazsınız muhtemelem. 6-7 ay önce 100₺ yaptırmıştım. Videoları olabilir gözünüz kesiyorsa elinizde alet vb. varsa bı araştırın. Sorununuz dokunmatik cam olduğu için orijinal ekranınız duracak sadece cam değişecek. Ekran alıp komple takarsanız orijinal ekran kalitesinde asla olmaz.
    O zaman dokunmatiği internetten sipariş edip telefoncuda taktırmam gerekiyor sanırım. Siz dokunmatik tamirinden sonra sağlıklı bir şekilde şuanda kullanabildinizmi? Telefonu çok seviyorum, yoksa bu kadar uğraşmazdım ama yeni telefonlarda bu özellikli telefon yok.

• 
Sayfa: önceki 56355636563756385639
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.