Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (5639. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
113.147
Cevap
482
Favori
3.851.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56375638563956405641
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar orijinal batarya bulabilir miyim veya orijinale yakın performans veren?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deji bataryayi bi arastir eyer orjinal bulamassaniz deji iyidir orjinale yakindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Orijinalde bulsan artık batarya beklemekten pil değeri düşmüştür yani 3000 lik batarya 2200 mah. Değerine düşer sıfır orijinal bile olsa ancak yeni tarihli batarya bulabilirsen deji batarya bile alsan bununda en yeni tarihli sini bulman lazım Google storede pil değerini gösteren uygulama var üç beş gün kullanım sonrası pil değerini doğru olarak gösteriyor Accubattery
    Pil alıp bununa dene 3000mah. Olmadığı sürece pil isteren 2019 tarihli olsun yinede kendi içindeki bataryadan daha kötüdür. Bilginiz olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2015 yılbaşı gecesi almıştım 3 ay sonra 5 sene olmuş olacak hala taş gibi çalışıyor vallahi.Ama artık yavaşlamaları hissetmeye başladım sanırım emekli etme vakti geliyor.Siz lg g2 den hangi telefona geçtiniz ?
  • 4/64 redmi note5 pro bana fazlasıyla yetiyor. 1100tl cıvarı facede satanlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance

2015 yılbaşı gecesi almıştım 3 ay sonra 5 sene olmuş olacak hala taş gibi çalışıyor vallahi.Ama artık yavaşlamaları hissetmeye başladım sanırım emekli etme vakti geliyor.Siz lg g2 den hangi telefona geçtiniz ?
    2013-2019 arası kullandım,şimdi hanım kullanıyor.Bundan lg v30+ a geçtim memnunum.
  • 4 buçuk yıldır kullandığımız Lg g2 iki gün önce cortladı. Telefon cebimde kapanmış ve eve geldiğimde çalışmıyordu şarja takınca tepki vermiyor, açmaya zorlayınca birkaç defa uzun basınca açılıyor görünüyor ama kapanıyor. Şarja takılı olunca açılmıyor. Tamirciye götürdüm bu telefon yapılmaz yenisini al dedi. İşin kötü tarafı içindeki dosyalar gitti. Size tavsiyem telefonunuzda hafıza kartı yoksa ayda bir yedekleyin bilgisayara. O kadar bozulan telefon gördüm dosyaları kurtardık ama böylesine hiç şahit olmadım aniden gitti bitkisel hayata girdi.
  • GetSomeRest kullanıcısına yanıt
    Tamirci cortlamış bence

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Sizin bir öneriniz varmı dosyalar silinmeden cihazı açabilirmiyiz. Benim için önemli olan veriler. Bugün biraz kurcaladım download moda girmek için, bütün verilerin silinip sıfırlanmasını istermisiniz anlamında bir uyarı çıktı bende hayır dedim yine kapandı. Eğer pc bağlanıp çözülecek bir durumsa halledebilirim. Cihazda original 5.0 android var 2 senedir böyle kullanıyordum.
  • GetSomeRest kullanıcısına yanıt
    Bu konularda pek bilgim yok, işinin erbabı çok tamirci var, İstanbul'da olmama rağmen ,telefonumu ,tamir için Zonguldak taki firmaya yolladım.
    İnternette bunlarla ilgili çok bilgi var

• quote:

Orijinalden alıntı: GetSomeRest

4 buçuk yıldır kullandığımız Lg g2 iki gün önce cortladı. Telefon cebimde kapanmış ve eve geldiğimde çalışmıyordu şarja takınca tepki vermiyor, açmaya zorlayınca birkaç defa uzun basınca açılıyor görünüyor ama kapanıyor. Şarja takılı olunca açılmıyor. Tamirciye götürdüm bu telefon yapılmaz yenisini al dedi. İşin kötü tarafı içindeki dosyalar gitti. Size tavsiyem telefonunuzda hafıza kartı yoksa ayda bir yedekleyin bilgisayara. O kadar bozulan telefon gördüm dosyaları kurtardık ama böylesine hiç şahit olmadım aniden gitti bitkisel hayata girdi.
    Dostum para karşılığı telefon pc den bilgileri kurtaran kişiler var, telefon içinde yapanı bulursun. Araştır bence.

• Vay be ne telefondu, ne konuydu.

Haftalarca belki aylarca popüler konuda kaldı, deli gibi satıyordu mağazada, adamlar g2 yetiştiremiyorlardı.

Ve halen daha arada açıp youtube videosu, müzik filan takılıyorum. Donanımsal hiç bir sorunu yok. Bir de ilk aydan almıştım sorunlu denilen donanımsal yönden radyo bulunduran versiyonundan.

Dün call of duty mobile yükledim onu bile çatır çatır oynattı.

İsteyen 5 sene daha kullanabilir bu telefonu:)) (tabi custom rom desteğiyle)

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar onlarca cihaz kullandım. En çok zevk veren telefon istisnasız G2'di. 3 kere G2 aldım zamanında. iPhone kullanıyordum G2 çıktığında.6 ay olmuştu alalı. G2'yi Teknosa'da görmüştüm. Direk satıp almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

Bugüne kadar onlarca cihaz kullandım. En çok zevk veren telefon istisnasız G2'di. 3 kere G2 aldım zamanında. iPhone kullanıyordum G2 çıktığında.6 ay olmuştu alalı. G2'yi Teknosa'da görmüştüm. Direk satıp almıştım.
    Herşeyiyle fark yaratıyordu. Ekrana 2 kere vurarak ekranı açması, ilk snapdragon 800’lü telefon olması, 5.2 inc ekranlı telefona 3000 mah pil konulması, ekran kasa oranı, içindeki ses kartının kaliteli müzik desteklemesi, kumanda özelliği, radyo özelliği.

Efsaneydi efsane...

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Herşeyiyle fark yaratıyordu. Ekrana 2 kere vurarak ekranı açması, ilk snapdragon 800’lü telefon olması, 5.2 inc ekranlı telefona 3000 mah pil konulması, ekran kasa oranı, içindeki ses kartının kaliteli müzik desteklemesi, kumanda özelliği, radyo özelliği.

Efsaneydi efsane...

Alıntıları Göster
    eskilerden kim kaldı? Biz kaldık. Unutulur mu g2 efsanesi? Custom rom sayfası. Ne günlerdi. Kamerası günümüze ayak uyduramasa da hala taş gibi cihaz. [:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

eskilerden kim kaldı? Biz kaldık. Unutulur mu g2 efsanesi? Custom rom sayfası. Ne günlerdi. Kamerası günümüze ayak uyduramasa da hala taş gibi cihaz. [:)

Alıntıları Göster
    Aynen öyle hocam. Sırf kamerası yetersiz diye iphone’a geçmiştim.

Siz şuan hangi modeli kullanıyorsunuz?:)

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Satışa çıktığı zamandan beri mi 6 kullanıyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Dostum para karşılığı telefon pc den bilgileri kurtaran kişiler var, telefon içinde yapanı bulursun. Araştır bence.

Alıntıları Göster
    Eskiden araştırmıştım pc için veri kurtarma işi yapan yerleri ama onların istediği ücretler çok yüksek oluyor. Ben şuan pc ye bağlayıp arızalı olan boot kısmını kurtarmak mümkün mü diye bakıyorum. Eskiden çok uğraşmışlığım vardır bu konularda ama başka bir cihazdı ve rom yükleyince kullanıcı verileri silinmiyordu. Uygulamaların yüklü olduğu kısım ile verilerin depolandığı kısım ayrıydı. Bu cihazda öyle değil onun için bu konularda tecrübeli bir bilene danışmak istedim.

Bu cihazı abime ben tavsiye etmiştim ve güzel bir kılıf alıp bu cihazı 10 sene kullanırsın demiştim ama 5 seneyi zor gördü. İlk önce yakınlık sensörü bozuldu 2. senesinde ve cihazı ben kullanmaya başladım sonra kamerası bozuldu çok kötü resim çekiyor şimdi de bu çökme sorunu baş gösterdi. Cihazı bir açıp dosyaları yedeklesem sonra fabrika ayarlarına döndürüp belki bir kaç sene daha kullanırım. Aynı dönemde çıkan Galaxy s5 alan bir akrabam hiçbir sorun yaşamadığını söylüyor tabi fiyatı da iki kat pahalıydı ama yine başka biri htc 10 aldı daha birinci senesinde tamire gitti şimdi de şarj aletiyle dolaşıyor. Demek istediğim telefon işinde çok iddialı olmamak lazım. Bu cihazın tek cazip tarafı donanımına göre ucuz olmasıydı ama ucuzculuk yine başa bela oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance

2015 yılbaşı gecesi almıştım 3 ay sonra 5 sene olmuş olacak hala taş gibi çalışıyor vallahi.Ama artık yavaşlamaları hissetmeye başladım sanırım emekli etme vakti geliyor.Siz lg g2 den hangi telefona geçtiniz ?
    Redmi Note 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Antonio- -- 4 Ekim 2019; 22:57:42 >
  • Ben de 1,5 yıl evvel redmi 5 plus'a geçmiştim.
    Geçen ay yedek tekefon olarak kullandığım lg g2'nin wifi sorunu başladı.
    Sanırım wifi entegresinde temassızlık var. Wifi enegresini sıcak hava ile söküp takılınca düzeliyormuş..
    Bilmiyorum, tamir ettirmeye değer mi? Wifi sorunu başlayınca batarya da hızlı bitmeye başladı..
    Sizin görüşünüz nedir?

• 
Sayfa: önceki 56375638563956405641
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.