Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (5635. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113.147
Cevap
481
Favori
3.852.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56335634563556365637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran 150 tl civarlarına satılıyor. Youtube ta videolar var nasıl değişeceğinin, eliniz bu işlere yatkınsa kendiniz yapabilirsiniz. Veya tanıdık tamirci varsa 150 -200 arası bir şeye değişirler.
  • arkadaşlar merhaba şarj aleti tavsiyesi olan var mı ? açıkçası bu saatten sonra orjinal cihaz bulabileceğimi zannetmiyorum.ttec vs kullanan var mı ?
    www.hepsiburada.com
    Ttec SpeedCharger QC 3.0 Seyahat Şarj Aleti + Micro USB Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/ttec-speedcharger-qc-3-0-seyahat-sarj-aleti-micro-usb-kablo-beyaz-2scqc01m-p-HBV00000F23J2
  • asdasdqwertyveyaalxyvance A kullanıcısına yanıt
    urun.n11.com
    Paugge 12w Şarj Cihazı + 2400 Mah Destekli Micro Usb Kablo - n11.com
    https://urun.n11.com/sarj-cihazi/paugge-12w-sarj-cihazi-2400-mah-destekli-micro-usb-kablo-P174171464

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefoncular dan ikinci el temiz 5V/1500 mAh orjinal samsung - Lg - huawei adaptörleri 15-20 liraya bulabilirsiniz. Yan sanayi adaptörlerin çoğunda kısa devre koruması yok. Bataryayı ısıtıp patlatma riski bile var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bataryayı kendim değiştirmek istiyorum. Orijinal satan, güvenilir nereyi tavsiye edersiniz?

• Ekranın ufak bir bölümünde dokunmatik işlemez oldu? Böyle bir durumda çözüm olarak ne yapabiliriz. Çözüm önerisi olan varmı acaba? Teşekkürler

• necii kullanıcısına yanıt
    ekrana çakmak manyetosu değdirerek düzeliyor düzelmezse ekran değişimi önceden konuda yada lg bölümünde videosu vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanrupid

Bataryayı kendim değiştirmek istiyorum. Orijinal satan, güvenilir nereyi tavsiye edersiniz?
    Ben yeni aldım, daha takmadım ama uzun araştırmalarım sonucunda DEJI aldım. Orijinal batarya hiçbir yerde yok, olan yerlerdeki de kapasite kaybına uğramıştır. Aynı hesaba gelir dendi ve genel olarak kullananlar memnun. İade de alıyorlar. Yanında değiştirme aparatları da geliyor.
  • metamorphoses M kullanıcısına yanıt
    Link paylaşabilir misiniz?

• Merhaba
    Eski telefonum G2 de telefonu yedeklemiştim. 1 sene falan oluyor . Bu yedekleri geri nasıl getirebilirim ?

• Sanrupid kullanıcısına yanıt
    1 kere kullandığım deji bataryam var.düşünürsen pm at
  • D802 ANAKART ALINIK İZMİR
  • Sanrupid kullanıcısına yanıt
    https://www.deji.com.tr/
    Lg G2 Mucize Batarya Deji
    https://www.deji.com.tr/lg-g2-mucize-batarya-deji
  • efsaneyi kullanan hala varya 3 sene kullandim bu telefonu kesinlikle kullandigim tel arasinda en sevdigim telefon bu oldu tasarimi su anda bile harika
  • gerçekten efsane telefondu, bunu satıp g3'ü almıştım. Şimdi kullandığım iphone'dan memnun kalmadım tekrar LG'ya dönüp G6 almayı planlıyorum.
  • Arkadaşlar merhaba elimdeki g2 pubg gubi oyunlarda kasma yapıyor cihaz rootsuz, root yapsam performans alabilirmiyim ve en iyi rom hangisi suann

• Donald Draper kullanıcısına yanıt
    G2'den sonra Lg kullanmak pişmanlıkla anılır oldu.

• Arkadaşlar G2 ekran değişimi için nereyi tavsiye edersiniz. Servis 450 TL istiyor. Servisinde değiştirmeye değermi ne dersiniz. Geçmiş konularda İstanbulda bi servisten bahsedilmişti 250 TL değişim fiyatı vardı ama bulamadım. Özel servis 250 TL LG servisi 450 TL bu durumda ne yapmamızı önerirsiniz.
  • g2 anakart almak isteyenler
    aliexpress te 16gb 30$,32gb 40$. 25/5 çeklerden aldıysanız önceden onu düşün, alabileceğiniz en iyi fiyat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Ben 1,5 yıl kadar evvel Kadıköy Hasanpaşa'da gsm iletişim de 140 liraya değiştirtmiştim. Şimdi ne kadar sitesine bakmak lazım.
    İşçilik ve takılan ekran kalitesinden oldukça memnun kaldım. 6 ay garanti veriyorlar.Tavsiye ederim.
    Yeni telefon satın almama rağmen g2 telefonumu yedek telefon olarak saklıyorum.
    Batarya beklemekten ölmesin diye ara sıra simkartı takıp kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 56335634563556365637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.