Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (5633. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113.147
Cevap
481
Favori
3.852.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56315632563356345635
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sıkıntıyı çözdünüz mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dahool kullanıcısına yanıt
    sanırım rom da hata var, şu an 20 ocak güncellemesini indiriyorum eğer düzeltmedilerse yeni rom atarım artık.
  • LG servislerinde batarya var mı acaba ?2013 ten beri kullanıyorum g2 yi ama batarya s.o.s. veriyor artık.
    https://magaza.lgdestek.net/urun/lg-g2-batarya-bl-t7-3000-mah/ bu linkteki ürün orjinal mi acaba?
  • coolman33 C kullanıcısına yanıt
    Üsteki mesajlarda anlattım ona göre bakınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba

LG G2 saat ayarı bozuldu. Ayarlasamda bir süre sonra yine değişiyor. Şu anda saat 17:35 ama 19:02 gösteriyor. Ne yapabilirim?

• GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki ayarları yapın

• Çok teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: burinyo35

Hocam sıkıntıyı çözdünüz mu?
    Malesef çözülmedi. Çmzümü olaaydı paylaşırlardı sanırım

• Aliexpress sitesinden anakart alsak sıkıntı çıkarmı acaba? Deneyen tavsiye eden varmı?

• Ekranı kırık siyah ekran ve dokunmatiği bozuk olan ama çalışan telefona pcden nasıl erişebilirim? telefondan usb bağlantısı diyebilsem erişebileceğim ama ulaşamıyorum nasıl yapabilirim bilen varmı?Şimdiden teşekkürler.
  • necii kullanıcısına yanıt
    IMEI değişeceği için son 1 ayda yurtdışına cıkmış bir pasaport ve 500TL'lik kayıt ücreti gerekecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necii

Aliexpress sitesinden anakart alsak sıkıntı çıkarmı acaba? Deneyen tavsiye eden varmı?
    Ekranı kırık anakartı sağlam telefonlar 100 -150 civarı satılıyor. Letgo'dan filan bakabilirsin.
  • necii kullanıcısına yanıt
    aliexpress oudini satıcıdan almıştım. 1ay oldu yazmıştım bakarsan. 50$ normalde ama 11.11 zamanı 31$ a gelmişti. imeini veriyorsun. değiştirip gönderiyor. ucuz kimse al, imeiyi değiştirsin. zaten kolay değişiyordu pc ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxxel

Ekranı kırık anakartı sağlam telefonlar 100 -150 civarı satılıyor. Letgo'dan filan bakabilirsin.

Alıntıları Göster
    Valla hocam ikinci el anakarta güven zor olur. Hem adamlar fahiş fiyat istiyorlar nedense.

• Arkadaşlar merhaba, sizce g2 hala alınıp kullanılabilir bir telefon mudur? İkinci elleri 350 liraya kadar düştü. Şimdi alsam beni nekadar idare eder?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vyc kullanıcısına yanıt
    Yani uygun alıp ikinci el her işi yapabileceğin bir telefon bir de güncel rom attığın zaman baya idare eder çünkü işlemci ram gayet iyi seviyede sadece batarya eskisi kadar performans vermez ben memnunum kaç telefon değiştirdim sıkıştığım zaman her seferinde LG G2 döndüm yarı yolda bırakmadı ve şu anda kullanıyorum android pie 9 rom atacağım stabil hale gelmesini bekliyorum romun. Baya götürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 27 Ocak 2019; 19:57:3 >
  • dahool kullanıcısına yanıt
    hocam şuan hangi romu kullanıyorsunuz? AOSP 6.2 stabil mi? 20h kullanıyorum da kitkatın eskidiğini hissedebiliyorum artık. resurrection remix çok iyiydi varsa öneriniz çok güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vyc

Arkadaşlar merhaba, sizce g2 hala alınıp kullanılabilir bir telefon mudur? İkinci elleri 350 liraya kadar düştü. Şimdi alsam beni nekadar idare eder?
    2 gb ram sıkıntı artık, yetmiyor.. Pubg fln oynarım gibi bir hataya dusmemen lazım bu telefonda, hem snapdragon 800 cok ısınan bir işlemci, hem de ekran ısıya bağlı olarak sararan bir yapıda. Dolayısıyla bu saatten sonra oyun oynanmaz bu telefonda. Facebook ve diğer türev uygulamalarda da lite sürümünü kullanmalısın. Bir de değinmeden edemeyeceğim. Kamerası geceleyin ölü. Bunların haricinde güzel telefon, satmaya kıyamadım. Duruyor yedek telefon olarak.. Bu - yönlerde Bilgin olsun istedim. (5.5 yıllık bir g2 kullanıcısı)

• lg g2 32 modelimi servise vermiştim ellerinde 0 modeli bulunduğu için değişim vermişler koleksiyon için düşünen varsa satabilirim.
  • mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için, sadece konuşma ve whatsapp için almayı düşünüyorum açıkcası, batarya beni düşündürüyor.

• 
Sayfa: önceki 56315632563356345635
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.