Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (5632. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113.147
Cevap
481
Favori
3.852.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56305631563256335634
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Noxco

G2 D802 var bende şu an, Turkcell hesabım, Ziraat mobil gibi bazı uygulamaları, mevcut sürüm desteklemiyor diye yükleyemiyorum. Çözümü nedir acaba?
    4.4.2 kullanıyorsan uygulama desteklemiyordur, tel için son sürüm olan 5.0.2 de yüklüyse uygulama desteği yoktur. çözüm olarak root atıp androidin g2 için uygun olan daha yüksek sürümlerini yüklemeniz lazım.

eğer rom root ve bu tarz işlerden anlamıyorsanız hiç bulaşmayın derim, telefon kullanılmaz olabilir. forumda konusu vardır, bir inceleyin derim.
  • mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Google Play'ı güncelleyince oldu. Hallettim, teşekkür ederim.
  • ekran dokunmatik testinde sorun gözükmüyorsa ve pil ömründe belirgin düşüş %10 20 lerde kapanma yoksa anakart kaynaklı olabilir. bende işlemci ısınması ve resetleme olayı başlarda tepkisizleşme ile başlamıştı, sonra pilde ani düşüş ve resetleme öne çıktı.

ucuza cep bakanlar redmi 5plus, note5 note6 ya baksınlar. face de 1000-1300 civarı satılıyor ve hızı harika. hele g2 den geçince. yani üst modellerin hızı oyunlar dışında gözükmez bence. kamerası harika olsun diyenler belki pahalı 1+ 5t 6 gibi modellere yönelebilir. ancak benim gibi pek oyun oynamayan az konuşan sıradan kullanıcı için redmi ler fazlasıyla hızlı ve yeterli. tek sıkıntı büyük ve ağır olmaları. o da dışarda cebinde taşıyan için hep sorun zaten. hafifide 160gr oluyor pili 4000 değil 3300 oluyor falan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g2 telefonuma orjinal romu atsamda sürekli reset atıyor.ve zir açılıyor. Acaba rootlayip yeni bir rom atsam bu sıkıntıdan kurtulurmuyum??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 Pil değişimi için burayı buldum. Orijinal pil diyor üstüne basa basa.
    https://www.cephastanesi.org/urun/lg-g2-orjinal-batarya-degisimi/

Ya buradan yaptıracağım ya da DEJI'nin G2 pili var onu alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamorphoses

G2 Pil değişimi için burayı buldum. Orijinal pil diyor üstüne basa basa.
    https://www.cephastanesi.org/urun/lg-g2-orjinal-batarya-degisimi/

Ya buradan yaptıracağım ya da DEJI'nin G2 pili var onu alacağım.
    Orjinal pilde olsa yan sanayide olsa pil gücü 2000-2400 olur. Malum üretilen piller kullanilmasa bile belli bir güç kaybına uğruyor. Yani en iyi pilide alsaniz 3000 mah degeri alamazsiniz ben 2018 tarihli pil aldim orjinal, ve bir adette lg servisinden baska bir lg g2 cihazimiz icin aldim ikisindede pil farki olmadi yani mah degeri 2200 oluyor oyuzden fazla para verip pil almaniza gerek yok bataryaniz şişmiş ise uygun pillerden alin ayni performansi verir. Benim 2018 10 ay tarihli pilimin batarya ölçümü ekde var bakınız.

LG G2 ANA KONU

• deji olanlar sahte 2000 cıvari heryerde olan pildir. orjinal muadili deji max idi, artık yok sanırım.
    pilin orjinal olup olmadığını ancak gramajından anlarsın . sahteler pilin üstündeki 1mm çıkıntı pil hücresi yerine plastik plaka koyar ve hafif olur. eminsen çıkar yapışkan etiketi gör o çıkıntı plastik plakamı, pilmi, ispatı odur. tartıda 10+gr falan fark olur orjinali ile. artık orj. kalmadı ancak servisde sahte takıyorsa böyle ispatlamak lazım. 120 190 isteyen vardı lg servisi. yazıktır hele sahteyi takıyorsa. hassas mini tartıyı alıp gitmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: necii

Lg g2 telefonuma orjinal romu atsamda sürekli reset atıyor.ve zir açılıyor. Acaba rootlayip yeni bir rom atsam bu sıkıntıdan kurtulurmuyum??
    Denemeden bilemezsiniz. Bence deneyin bir şey kaybetmezsiniz. Ben yeni rom attım memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dahool kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Siz pili nereden temin ettiniz acaba? Ben de alayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: metamorphoses

Tesekkurler. Siz pili nereden temin ettiniz acaba? Ben de alayım.
    Ankara'da arkadaşım telefon tamiri vb. Yapıyor ondan aldım, birde LG yetkili servisten aldık ikisinde de aynı verimi aldım o yüzden muhtemelen hepsinde aynı olur bu batarya Ankara'da isen ben arkadaştan 50 TL'ye almıştım bir iki ay önce, 5-6 ay öncede orijinal LG servise Ankara'da 120 TL verdik o hemen pil ömrü bitti servisler bile sahte satıyor bilginiz olsun yan sanayi kalitelileri var onlardan alın ama 3000 mah pil göremezsiniz 2000 ve biraz üstü pil gücü olur

• https://www.youtube.com/watch?v=AcdvkrtaLW0

Arkadaşlar bu videodaki gibi benimde sim kartim okunmuyor arada bir ama adam çözmüş gibi.
    Yalnız bende lehim makinası gibi aletler olmadığı için yapamam. Acaba anakartı en ucuza nerden bulabilirim parça olarak?
  • Arkadaşlar ekranımin dokunmatigi çok zor çalışıyor ekran değiştirmek ne kadardır. Dışında herhangi bir kırık yok

• quote:

Orijinalden alıntı: UberFahrer

https://www.youtube.com/watch?v=AcdvkrtaLW0

Arkadaşlar bu videodaki gibi benimde sim kartim okunmuyor arada bir ama adam çözmüş gibi.
    Yalnız bende lehim makinası gibi aletler olmadığı için yapamam. Acaba anakartı en ucuza nerden bulabilirim parça olarak?
    Sim kart okumuyorsa servise verip ısı verilmesi lazım anakarta ozaman çalışabilir. Tabii bu ısı parçalara zarar vermeyecek şekilde olması lazım Başka türlü tamiri yok anakart alacaksın oda daha pahalıya denk gelir. Bence uğraşmaya değmez servise uygun fiyata bulursan yaptir

• lineageOS 19 ocak güncellemesi ile birlikte play hizmetleri sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydonose_2

Arkadaşlar ekranımin dokunmatigi çok zor çalışıyor ekran değiştirmek ne kadardır. Dışında herhangi bir kırık yok
    Hocam orijinal ekran zor ancak çıkma ekran bulunur bence. Bu vakitten sonra yenilesen mi telefonu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahool

Sim kart okumuyorsa servise verip ısı verilmesi lazım anakarta ozaman çalışabilir. Tabii bu ısı parçalara zarar vermeyecek şekilde olması lazım Başka türlü tamiri yok anakart alacaksın oda daha pahalıya denk gelir. Bence uğraşmaya değmez servise uygun fiyata bulursan yaptir

Alıntıları Göster
    ikinci el ekranı kırık 100tl ye g2 buldum. Onu alıp içindeki anakartlarını değişsem çalışırmı telefon?
    Bide bu rom işlerinden hiç anlamıyorum.Rom atsam çalışırmı acaba? Bi konuda mobil şebekeleri elden seçin diye yazı vardı onu yaptım 2 hatfa sonra gene gitti şebeke. Anlıyamadımki sorunu bitürlü.
  • UberFahrer kullanıcısına yanıt
    Yani ikinci el ekranı kırık anakartı sağlam olduğunu biliyorsan alıp kendi telefonuna taktırabilirsin çalışır. Pek hat çekmeme olayını çözeceğine inanmıyorum yazılımsal olmayabilir rom atsan da işe yaramaz ancak dediğin gibi anakartı alıp kendi ekranına takacaksin sonra istediğin romu at, birde hattın orijinal sim kartmı telefon takmak için zımba benzeri bir aletle kesiyorlar hattı buda hattın çekmesine sebebi oluyor orijinal operatör den aldığın sim kartmi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • megiddo kullanıcısına yanıt
    Verileri temizle Google Play'de hizmetlerini durdur teli aç kapat bi öyle dene düzelmez ise rom da hata olabilir. Ben Roma'da hata var diye silmiştim yada romun stabil hale gelmesini bekleyeceksin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Hocam pubg oynamak için ideal telefon şimdi p9 lite 2017 var hafızası dolu oynayamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dahool

Yani ikinci el ekranı kırık anakartı sağlam olduğunu biliyorsan alıp kendi telefonuna taktırabilirsin çalışır. Pek hat çekmeme olayını çözeceğine inanmıyorum yazılımsal olmayabilir rom atsan da işe yaramaz ancak dediğin gibi anakartı alıp kendi ekranına takacaksin sonra istediğin romu at, birde hattın orijinal sim kartmı telefon takmak için zımba benzeri bir aletle kesiyorlar hattı buda hattın çekmesine sebebi oluyor orijinal operatör den aldığın sim kartmi?
    ikinci el telefonu aldım değiştim anakartlarını telefon çalıştı ama bu seferde dokunmatik ekran sıkıntı çıkardı.Bende tanıdık telefoncum var ona götürdüm. Abi belki kalibrasyondan olabilir oda olmazsa çiplerine bakarım yapar veririm dedi.Bakalım ne olacak. Bekleyip göreceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 56305631563256335634
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.