Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (5634. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113.147
Cevap
481
Favori
3.852.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56325633563456355636
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    NDM 5.5 kullanıyorum, ama LG G2 9 pie rom yükleyeceğim denedim biraz daha stabil olmasını bekliyorum. AOsp kullanmadım yorumlardan dolayı kitkat en iyisi ama görsellik yok ondada pie rom 9 denedim güzel özellikleri var kurabilirsin yüzde 90 iyi durumda gibi duruyor fırsat olmadı bende en kisa zamanda tekrar yükleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 31 Ocak 2019; 1:39:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vyc

Teşekkürler cevap için, sadece konuşma ve whatsapp için almayı düşünüyorum açıkcası, batarya beni düşündürüyor.
    Telefon sıfır ambalaj bile olsa, senelerce beklemekten bataryası amper kaybı yaşıyor.
    Ben 1,5 yıl kadar evvel sıfır olarak satın almıştım, ampere uygulamasında batarya amperi 2400 mAh gözüküyordu, şimdi ise 1900 mAh gözüküyor.
    Zaten 6 ay evvel yeni bir tefon satın aldığım için g2 de yedekte duruyor, satmaya kıyamıyorum. Apk test etmek için kullanıyorum.
    Bir de hdmi adaptör ile tv’ye bağlayıp netflix 1080p içerikleri izliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıl önce wifi arızası çıkan telefon bugun tamamen gitti. Şarja takıldıktan sonra bir daha tepki vermedi. Sadece bir defa lg logosu gördüm o kadar. Telefon ne şarj alıyor ne açılıyor ne de pc görüyor? Artık ümidimi kesmelimiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToisAndro

G2 d802 telefonumda lineageos 15.1 (oreo 8.1) sorunsuz ancak kamera performansı hoşuma gitmediği için google camera kullanıyorum. LineageOS 16 unoffical 02.12.2018 güncellemesi aldı ve changelog da camera fix yapıldığı yazıyor.

Kullanan var mı? Kamera performansı nasıl? Tam ekran mı? LineageOS 14.1 kamera çok iyiydi.
    Google Camera'yı nasıl yükleyebilirim. LG G2 için bulamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kr.

Alıntıları Göster
    Snap camera’yı deneyin, bence çok iyi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kr.

Alıntıları Göster
    Google Docs
    com.google.android.GoogleCamera_3.2.045_(2821762-30)-32045130_minAPI23(armeabi-v7a)(nodpi).apk
    https://drive.google.com/open?id=19XX5afzqBP2Pyn2eUNbDJm8vncg1YAWC

• Bendeki g2 nin anakartı can çekişiyor. Isıtarak idare ediyorum.İkinci el anakartı sağlam yada anakart nereden bulabiliriö? yurt dışı fiyatlar pahalı sahibinden com da çoğu 16 gb birde güven vermiyor.Tamir için telefonculara sorduğumda yaparız ama yine bozulur diyorlar.
  • kumdanşato kullanıcısına yanıt
    Letgo

• ToisAndro kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Paketi ayrıştırmada sorun oluştu diye bir hata alıyorum. 5.0.2 uyumlu değil midir?
  • Olumsuz. Aşağıdaki linkten 32 bit ve 5.0.1 destekli eski sürümü bulman lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Painkiller.

1 yıl önce wifi arızası çıkan telefon bugun tamamen gitti. Şarja takıldıktan sonra bir daha tepki vermedi. Sadece bir defa lg logosu gördüm o kadar. Telefon ne şarj alıyor ne açılıyor ne de pc görüyor? Artık ümidimi kesmelimiyim?
    wifi açılmama sorunu bende de oldu. çözümü var mı? siz ne yaptınız? wiifi açılmama dışında bir sorunu yok. farklı romlar denedim ama aynı. bir ara geliyor sonra gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

wifi açılmama sorunu bende de oldu. çözümü var mı? siz ne yaptınız? wiifi açılmama dışında bir sorunu yok. farklı romlar denedim ama aynı. bir ara geliyor sonra gidiyor.

Alıntıları Göster
    telefonu sıfırlamak sorunu çözebilir sadece wifi değil bluetooh da aynı şekilde.Ekran sararınca aynısı başıma gelmişti.Telefon artık kendisi karar veriyordu bazı şeylere wifi açmam diyordu.
  • kaç kere sıfırladım hatırlamıyorum. farklı romlar yükledim ama yine olmadı. sanki ısınınca gidiyor gibi. bekleyince bir süre çalışıyor, 3-5 dakika kullanınca yok oluyor wifi.
  • quote:

kaç kere sıfırladım hatırlamıyorum. farklı romlar yükledim ama yine olmadı. sanki ısınınca gidiyor gibi. bekleyince bir süre çalışıyor, 3-5 dakika kullanınca yok oluyor wifi.
    Wifi ve bluetoth ta sıkıntı oluyorsa kesin çözüm bunları kontrol eden entegrenin değişmesi gerekiyor veya komple anakart değişimi.
  • l.a.c.i.w.e.r.t kullanıcısına yanıt
    g2 de sorunlar anakartla ilgili anakartı ısıtınca belli bir süre sorunsuz kullanılabiliyor. İşlemcinin fazla ısınması bu telefona sorun açıyor.
  • quote:

kaç kere sıfırladım hatırlamıyorum. farklı romlar yükledim ama yine olmadı. sanki ısınınca gidiyor gibi. bekleyince bir süre çalışıyor, 3-5 dakika kullanınca yok oluyor wifi.
    g6 ya geçeli bir kaç ay oldu g2 nin devam sürümü gibi g2 gibi bir telefonum olsun diyenlere tavsiye ederim fiyat 2 bin civarı alınası bir cihaz.Ghost yaşayanlar var ben de çıkmadı gül gibi telefon.
  • Arkadaşlar G2 telefonun dokumatik sıkıntısı var. Bunu İzmirde sorunsuz nereye yaptırabiliriz.
  • 6 ay sonra 6.senemize gireceğiz :) her ne kadar 2.telefon olup arada kullansam da halen sorun yok. Her işimi görüyor maşallah :) bi 6 sene daha gider mi ki custom rom desteğiyle ite kaka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 11 Mart 2019; 8:2:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedek telefon olarak kullandığım G2 32 GB ekranı kırıldı. Ekran panelinin değişimi gerek. Ayrıca batarya %50 performansta, bitik diyebiliriz. Yaptırsam çok tutar sanırım?
    GSM ileitşim dışında ekran panelini uyguna değiştiren yer var mıdır? Yaptırmak mantıklıca mı? Ekran ve batarya dışında sorunu yok.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Custom roma gerek bile yok... Yola devam...

• 
Sayfa: önceki 56325633563456355636
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.