Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (5631. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
113.147
Cevap
481
Favori
3.852.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56295630563156325633
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sizin aldığınız satıcıdan bende alayım da değişim yapayım. Benim cihaz 16gb. 32lik anakart alsam 32mi olur? Birde anakart değişimi zor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burinyo35 B kullanıcısına yanıt
    aliexpress oudini satıcı. pek ingilizcesi yok gibi mesajları. emojili genelde. kim ucuzsa ondan al.
    youtube videolarından bak. yapana kolay da ilk kez sökeceksen gözün korkabilir.5dk lık iş nereyi sökeceğini bilirsen. 16 ya 32 olurmu bilemiyorum. sormak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahool

Bu romu kurman gerekiyor sorunsuz olması için temiz kurulum yapman lazım, yedeklerini almayi unutma, ve güncelleme desteği olacak ufak tefek hatalar giderilecek

Anlatım linkde mevcut, ayrıca bu linkdeki romu indirme diğer dosyaları indir bir altaki linkdeki rom dosyası en yenisi onu indirip kurmanız lazim

https://www.lgdestek.net/d802-lg-g2-android-9-0-pie-rom-yukleme-rehberi-40551/amp/

https://drive.google.com/file/d/1wLfNfJHAdeaQxfE0yrtV8CbbayL6INck/view?usp=sharing

Temiz kurulum herşeyden önemli yanlış olduğunu düşünürsen baştan bir daha kur @~Lion King~

Alıntıları Göster
    Sağolun hocam deneyeceğim hemen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • codred kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ederim.

• alicanveliy A kullanıcısına yanıt
    Tamamdir hocam. Şu an fiyat 50dolar. Biraz düşer ise alıp deneyeceğim. Mevcut imei numarami söylerim onlar yapar o zaman.

• Halledildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 25 Aralık 2018; 23:52:41 >
  • En stabil ROM LineageOS 15.1 gibi. Android 9 şarj durduğu yerde bitiyor.
    download.lineageos.org
    LineageOS Downloads
    https://download.lineageos.org/d802
  • ilk lg telefonnumdu bataryası çok iyiyidi.
  • Arkadaşlar ekran donuyor, format attım düzelmedi. Tuşu kilitleyip açınca düzeliyor ama çok sık donuyor. Sizce problem nedir. Pil olabilir mi bi sıkıntı yok ama pille ilgili.
  • 01Mrt kullanıcısına yanıt
    Droid optimizer ile sorunları çözersiniz. Telefon hızlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01Mrt

Arkadaşlar ekran donuyor, format attım düzelmedi. Tuşu kilitleyip açınca düzeliyor ama çok sık donuyor. Sizce problem nedir. Pil olabilir mi bi sıkıntı yok ama pille ilgili.
    Aynı durum bendede var. Birkaç sayfa önce bende sordum arkadaşlar ekran sorunlu değişmesi gerek dediler. Bi göz atın isterseniz sağolsun arkadaşlar ekran değişimi için tavsiyedede bulundular.

https://forum.donanimhaber.com/lg-g2-ana-konu--79264789-5645
  • frux kullanıcısına yanıt
    İlginç bir yaklaşım.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Benim durum dokunmatik tepki vermiyor yani telefon donuyor gibi oluyor, ekranı açıp kapatınca bazen birkaç kez öyle düzeliyor.
    Yeni telefon arayışına girdim direk, bluetooth zaten yavaş yavaş sinyal veriyordu anakart arızası bekliyordum.
    Şuan iyi foto çeken bir cihaz bakıyorum 2500 seviyesinde, GM9 ve Poco F1 var tavsiye edilen ama ben düşünmüyorum.
  • quote:

İlginç bir yaklaşım.
    Yaklaşımı niye ilginç buldunuz? Sadece yardim etmeye çalışıyorum!

Tavsiye ettiğim uygulama, diğer test ettiğim bir çok uygulamadan daha iyi..

Test ederdiniz, faydasi olmazsa silersiniz.

• frux kullanıcısına yanıt
    Telefonu sıfırlayınca düzelmeyen donma, tavsiye ettiğiniz programla sizce düzelir mi?
    Bu bakımdan ilginç buldum, problemin kaynağı yazılımsal değil belli ki...
  • quote:

Benim durum dokunmatik tepki vermiyor yani telefon donuyor gibi oluyor, ekranı açıp kapatınca bazen birkaç kez öyle düzeliyor.
    Yeni telefon arayışına girdim direk, bluetooth zaten yavaş yavaş sinyal veriyordu anakart arızası bekliyordum.
    Şuan iyi foto çeken bir cihaz bakıyorum 2500 seviyesinde, GM9 ve Poco F1 var tavsiye edilen ama ben düşünmüyorum.
    donanımsal bir problem. belki dokunmatik arızalıdır belki de içindeki flex. net birşey için bir telefoncuya götürmeniz gerekiyor.

yeni telefon olarak 2500 bandında ne alırsınız bilmem ama, almayacağınız telefon olarak gm9 ve casper via yı önerebilirim. foto için telefon istiyorsanız honor play sizi tatmin etmeyecektir, mate 20 litenin de kamerası için kötü olduğu söyleniyor. bilginiz olsun istedim.
  • quote:

Telefonu sıfırlayınca düzelmeyen donma, tavsiye ettiğiniz programla sizce düzelir mi?
    Bu bakımdan ilginç buldum, problemin kaynağı yazılımsal değil belli ki...
    Tavsiye ettiğim program, başlangıçta çalışan programları otomatik kapatıyor. Ram kullanımını önemli ölçüde azaltıyor.

Telefonu sıfırlamayı zaten herkes yapıyor.

Programla rom'un daha düzenli çalışmasi sağlanıyor

• quote:

Aynı benim telefonu tarif ediyorsun gibi. Yani sorunumuz aynı malesef. Verdiğim linkten itibaren bi oku bak aynı şeyleri yaşıyoruz. Bende yaptırmaya fırsat bulamıyorum. Alayım diyorum ama fiyatlar uçmuş malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratoto -- 7 Ocak 2019; 16:28:7 >
  • mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Hocam GM9 Google Camera kullandığı için sanırım avantajlı ama dediğiniz gibi uzak durmayı tercih ediyorum.
    Huawei de bence fiyatlar biraz yüksek ama tercih edilebilecek bir şeyde bulamadım şimdilik.
    Bende Mate 20 lite dışında bir alternatif bakıyorum.
  • G2 D802 var bende şu an, Turkcell hesabım, Ziraat mobil gibi bazı uygulamaları, mevcut sürüm desteklemiyor diye yükleyemiyorum. Çözümü nedir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 56295630563156325633
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.