Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (5629. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113.147
Cevap
481
Favori
3.852.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56275628562956305631
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim G2 de dokunmatik algılamama sorunu oluştu. Dokunmatik değil Bastırmatik gibi çalışıyor. Ne yapmalıyım ekranımı değiştirmek gerekir.
  • medizinischen Labor kullanıcısına yanıt
    Bu efsane hediye edilmeyi hakediyor bende nokia 8 e geçtim tanıdık ihtiyacı olan birine hediye etmeyi düşünüyorum satmak LG G2 ye hakarettir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Arkadaşlar benim G2 de dokunmatik algılamama sorunu oluştu. Dokunmatik değil Bastırmatik gibi çalışıyor. Ne yapmalıyım ekranımı değiştirmek gerekir.
    Kırılmaz cam varsa onu çıkarın derim, eğer yine de sorun devam ediyorsa içindeki Dokunmatik arizalanmistir. Ekranı değil içindeki Dokunmatik paneli değiştirmeniz gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşın da belirttiği gibi sadece dokunmatik camı değiştirmeniz yeterli. Yalnız herkes bu işi düzgün yapamıyor, biraz el becerisi gerekiyor...

• Merhaba arkadaşlar halen daha LG G2 16GB kullanmaktayım android 4.4.2 kullanıyorum, pc suite den güncellemeyi bir türlü çalıştıramadım nasıl yükseltebilirim yeni versiyona teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

Kırılmaz cam varsa onu çıkarın derim, eğer yine de sorun devam ediyorsa içindeki Dokunmatik arizalanmistir. Ekranı değil içindeki Dokunmatik paneli değiştirmeniz gerekiyor

Alıntıları Göster
    Ok. Tşk. Kırılmaz cam yok. Bi ara çıkarmıştım tekrar taktırmadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicanveliy

Evet arkadaşın da belirttiği gibi sadece dokunmatik camı değiştirmeniz yeterli. Yalnız herkes bu işi düzgün yapamıyor, biraz el becerisi gerekiyor...
    Hiç tamir görmedi şimdi nerde nasıl yaptırcaz bakalım. Bu parça pahalımıdır. Yaptırmaya değermi.
    Parça 35-40 lira civarında ama işçilik ne kadar tutar veya sadece dokunmatiği değiştiren birini bulabilir misiniz...

Temiz işçilik ve beceri isteyen bir iş. Yoksa komple ekran paneli alıp kendiniz de değiştirebilirsiniz. Komple lcd ekran da 150-200 lira civarında...

• quote:

Parça 35-40 lira civarında ama işçilik ne kadar tutar veya sadece dokunmatiği değiştiren birini bulabilir misiniz...

Temiz işçilik ve beceri isteyen bir iş. Yoksa komple ekran paneli alıp kendiniz de değiştirebilirsiniz. Komple lcd ekran da 150-200 lira civarında...
    Bu parçanın resmi yada linki varmı bilirmisiniz.
    Satıcıya komple ekran paneli mi diye sorun, en ucuz bunu buldum:

Sadece dokunmatik camı:

urun.n11.com
    Lg G2 D802 Dokunmatik Touch Siyah - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran/lg-g2-d802-dokunmatik-touch-siyah-P185167220

• quote:

Satıcıya komple ekran paneli mi diye sorun, en ucuz bunu buldum:

https://urun.n11.com/ekran/lg-g2-d800-lcd-dokunmatik-ekran-siyah-beyaz-renk-P304096415

Sadece dokunmatik camı:

https://urun.n11.com/ekran/lg-g2-d802-dokunmatik-touch-siyah-P185167220
    Ok. İlgine tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal1982

Merhaba arkadaşlar halen daha LG G2 16GB kullanmaktayım android 4.4.2 kullanıyorum, pc suite den güncellemeyi bir türlü çalıştıramadım nasıl yükseltebilirim yeni versiyona teşekkürler...

Hiç güncellemeyin, 10 ay kadar önce pc üzerinden 5.0.2 ye güncelledim, telefon eski seriliğini kaybetti, donma sorunu yaşıyor. Ancak kapatıp açınca düzeliyor. Bu yüzden 7 ay evvel Redmi 5 Plus satın almak zorunda kalmıştım. Hiç güncellemeden o halde gittiği kadar kullanın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben 1,5 yıl evvel telefonu bir mağazadan sıfır, fakat ekranı çatlak olarak uygun bir fiyata satın almıştım.
    Kadıköy Hasanpaşa'da gsm iletişim'e o zamanlar ekranı140 liraya değiştirtmiştim. Taktıkları ekran çok kaliteli ve işçilikleri çok iyi, tavsiye ederim. Şu an 250 lira fiyat var.
    GSM İletişim™
    LG Ekran Değişimi 2019 Güncel Fiyat Listesi | GSM İletişim™
    https://www.gsmiletisim.com/urun-kategori/lg-ekran-degisimi-fiyat-listesi

Facebook ta bayram kaya var(xiaomi tamir atölyesi) . ustalığı meşhur. yardımcı olacaktır.

• cemal1982 kullanıcısına yanıt
    frux kullanıcısına yanıt
    Sakın Lg pc suit üzerinden sürüm güncellemesi yapmayın. Çok büyük hata edersiniz. Bu işlem sorunludur. Lg'nin kronik sorunu. Eğer böyle birşey yaptıysanız Lg flash tool programı kullanarak tekrar yeni rom yükleyin. Yoksa çok sorun yaşarsınız. Telefonunuz perte bile ayrılabilir...

• quote:

Sakın Lg pc suit üzerinden sürüm güncellemesi yapmayın. Çok büyük hata edersiniz. Bu işlem sorunludur. Lg'nin kronik sorunu. Eğer böyle birşey yaptıysanız Lg flash tool programı kullanarak tekrar yeni rom yükleyin. Yoksa çok sorun yaşarsınız. Telefonunuz perte bile ayrılabilir...
    Teşekkür ederim yanıtınız için Lg flash tool proğramını kullanmasını bilmiyorum ilçedeyim yapabilecek tamircide yok en iyisi yeni telefon alıncaya kadar beklemek,
  • Burda anlatılıyor. Zor bi işlem değil.

https://www.lgdestek.net/lg-akilli-telefonlara-flashtool-uzerinden-yazilim-yuklemek-22/

• quote:

Orijinalden alıntı: M.BULUT

Arkadaşlar çok severek kullandığım ve memnun olduğum LG G2 mi daha büyük bir ekran ihtiyacım olduğundan ve bu yüzden mi Max 3 aldığımdan dolayı satıyorum.Full kutulu ve faturalı olan telefonumda hala ilk günkü ekran jelatini durmakta olup ekraninda çizik dahi yoktur.Fiyat 450 TL eğer kulaklık istenmezse 100 TL daha düşerim.Kulaklik sadece deneme amaçlı bakılmış olup kullanılmamıştır.Ciddi alıcılar için pazarlık vardır sadece Ankara içi elden teslim şeklinde verilecektir.Bu bilgiyi LG G2 severler burada olduğu için ve ilgilenenler olabileceği için bu konuda paylaşmak istedim malum cihaz temiz ve değerini bilene gitmesinde fayda var.Detayli ilan bilgilerim çeşitli ikinci el sitelerinde mevcut isteyenler oradan detay öğrenebilir.
    Çok şaşırdım... Hocam bu cihazı bu zamana kadar nasıl bu kadar temiz tutabildiniz? Sanırım doğru düzgün kullanmamışsınız,yoksa imkanı yok 5 sene oluyor cihaz çıkalı
  • Play store'dan HTC'nin "boost+ hız, temizlik, güvenlik" uygulamasını tavsiye ederim.

Telefonda hissedilir bir stabilite sağlıyor.

• medizinischen Labor kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 sene boyunca aktif olarak 24 saat açık bir şekilde kullandım.Telefonda sadece yoğun olarak oyun oynamam.canım sıkıldığında arada sırada oynarım.Onun dışında telefonu hep kılıfla hiç yere düşürmeden özenle kullanırım.Sadece LG G2 değil ondan önce kullandığım iPhone 4 de sıfır gibi ciziksiz kusursuz durumdaydı ve onuda 5 yıl kullanıp satmistim.Su anda evde eski telefonlarim olan Motorola e398, Motorola v3i razr,Nokia 3510i, Ericsson 688 var ve hepsi çok iyi durumda neredeyse kusursuz onlarida müsait olduğumda meraklilari için satışa cikaracam.Kisacasi bu durum kullanım ve özen gösterme ile alakalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56275628562956305631
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.