Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (5627. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113.147
Cevap
481
Favori
3.852.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56255626562756285629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Arkadaşlar LG G2 telefonumda birden bu hata oldu;

"Geçerli bir sim kartı takılı halde yeniden başlatılıncaya kadar mobil ağ geçersiz olacak."

sabah bi anda oldu sim takılı sıkıntı yok.

servis yok görünüyor. ne arama yapabiliyorum ne de mobil ağ açılıyor.
    ne yapmam lazım acil?
    Sebekesel bir problem olabilir, telefonu kapatıp açın yada en az 48 saat bekleyin.

Uçak modunda olmadigindan emin olun.

Baska şebekenin başka simkartini deneyin

Yüklediğiniz bir temizlik programı bu soruna yol açabilir hard format atmaniz gerekebilir(tum veriler silinir, yedekleme yapın hard formattan önce)

Sim girişi arizalanmis olabilir

Ya da en kötüsü anakart arızası olabilir. (bana pek anakart arızası gibi gelmedi, anakart arızalansa telefon açılmazdi diye düşünüyorum)

Herhangi bir telefoncuya göstermekte fayda var (telefonu birakmadan yanınızda arıza tespiti yapsın)

Aklıma gelenler bunlar, umarım çözülür

Dipnot ve Edit: servisler hiçbir zaman tamir edelim demezler, at parçayı yenisini takalım modundalardir. 3 kere servisle muhatap oldum, üçünde de onu değişelim bunu değişelim diyip durdular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailc78 -- 26 Kasım 2018; 3:45:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikailc78 kullanıcısına yanıt
    servislerle ilgili yorumunuza katılıyorum.Geçenlerde işim düştü bir taneside tamir edelim demedi. Hangisine gitsem anakart değişecek olmaz. Sorunun lehimle çözülebileceğini söylüyorum videolarda paylaşmışlar yok o olmazmış felan birde kendileri telefon satıyorsa hemen bu düzelmez anakart telefondan pahalı sana telefon satalım düşüncesindeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdanşato -- 27 Kasım 2018; 0:7:6 >
  • Son 9 aylık kısmı 10 günde bir sürekli hard reset atarak kurataran lg g2 yıllar sonra gözlerini kapadı ve vefat etti. Sanıyorum 4 yıldır kullanıyordum. Arada başka ürünler aldım sattım ama lg g2 gibi olmadılar :) rahmetliyi kitaplıktaki rafta özel yerine kaldırıp yeni telefon bakacağım. Hoşçakal lg g2....
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazQli

Son 9 aylık kısmı 10 günde bir sürekli hard reset atarak kurataran lg g2 yıllar sonra gözlerini kapadı ve vefat etti. Sanıyorum 4 yıldır kullanıyordum. Arada başka ürünler aldım sattım ama lg g2 gibi olmadılar :) rahmetliyi kitaplıktaki rafta özel yerine kaldırıp yeni telefon bakacağım. Hoşçakal lg g2....
    Başın sagolsun dostum. Sayı olarak az kaldık evet ama hala 2.telefon olarak duruyor. Çoğu insan da satmadı bu telefonu. Yeni telefon için keşke 11 Kasım indirimlerinden yararlansaydin. (23 Kasım efsane cuma balonunda da mate 20 lite indirimdeydi)

• Ben hala kullanıyorum 5 sene oldu, niyetim 1 sene daha kullanmak inşallah :)
    Dostlar sağolsun. O tarihlerde son hard reseti yemiş yeniden yükleme ile hayat dönmüştü rahmetli. Yılbaşını geçirir diye düşünüyordum. Tüm indirimler bitti gözlerini kapadı. Gidişi acı ve pahalı oldu. Kredi kartına taksitin kalktığını bile yeni öğrendim bu sayede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazQli

Dostlar sağolsun. O tarihlerde son hard reseti yemiş yeniden yükleme ile hayat dönmüştü rahmetli. Yılbaşını geçirir diye düşünüyordum. Tüm indirimler bitti gözlerini kapadı. Gidişi acı ve pahalı oldu. Kredi kartına taksitin kalktığını bile yeni öğrendim bu sayede.
    yahu uzun yıllardır var o, foruma giren birisisin, nasıl gözünden kaçmış öyle bir konu anlamadım. tek seferde karttan geçecek, aylık dengeni bozmayacak şekilde bir harcama yapman lazım. yılbaşına bir indirim olur mu bilmem ama telefon alacaksan şu tek çekim olayına dikkat etmelisin. geçmiş olsun tekrardan
    İnsan ihtiyacı olmayınca dikkat etmiyor. Foruma da çok girmiyorum aslında. Şimdi 2-3 gündür yoğun bakıyorum incelemelere falan.

Başa gelince anlıyor insan piyasanın yeni şartlarını.

Xiaomi Redmi Note 5 alıyorum.

Teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba,

benim geçenlerde g2 cihaz suya girdi çıktı şuan için herhangi bir problem yok.
    lakin milrofonu bozulmuş durumda elinde yedek parça olarak duran g2 olan varsa mikrofonunu alabilirim.
    teşekkürler.
  • Telefonum 5.5 senelik kullanım üzerine neredeyse her hafta miracast ile her maçı telefondan tv'ye aktarıyorum ve cayır cayır yanıyor. Bugün ekran kapandı saçma saçma görüntüler verdi ve dedim ki "aha şimdi öldü telefon". Kapatma tuşuna bastım bekledim ve tekrardan bir şey olmamış gibi devam etti Bi öldüremedik telefonu her yeri deli gibi sağlam çalışıyor.
  • Cloudy 2.1 kurulu kitkat g2 ye. Magisk kurabilir miyim reklamsız youtube için. 2. Tel olarak kullanıyorum g2yi. Normalde Xiaomi mi note 3 kullanıyorum.

• metallistm M kullanıcısına yanıt
    Bu kadar kasmayin. Firfox focus kullanin

• Bende 5. seneye girdim. Yillara inat LG G2 ayakta
  • Arkadaşlar g2 wifi açılıyor diyor oyle kalıyor sebebi ne olabilir ne yapmak lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

Arkadaşlar g2 wifi açılıyor diyor oyle kalıyor sebebi ne olabilir ne yapmak lazım
    wifi çipi bozulmuş. değişmesi gerekli.
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    Hicbirsey yokken durup dururken oldu demekki artık miadi doldu bu telefonun, iyi bile dayandı iyi forumlar

• delimavii67 kullanıcısına yanıt
    bende ilk yılında olmuştu. sizin yine iyi dayanmış :D
  • Arkadaşlar, yazdıklarınızı görünce ben de paylaşmak istedim. Emektar telefonum ekran yanma sorunu yüzünden 4.kez servise gittikten sonra garanti kapsamında değişmişti. 2014 Ocak ayında 1400 liraya aldığım telefon 5. senesini doldurup 6. senesine girecek, pasta kesmeyi planlıyorum :D

2 sene önce rom atmıştım ki, bu işlerden pek anlamam, sorunsuz çalışıyor diye başka bir rom atmayı da düşünmedim. Sürekli arka planda çalışan uygulamaları kapatıyorum, bir de yeni telefonlara göre çektiği fotoğraflar çamaşır makinesi ile çekilmiş hissiyatı veriyor, tek pişmanlığım budur.

Çin'den oneplus alacaktım ama mi store gibi mağazasını bulamadı arkadaş. Devam yani G2 ile xd

• beyler. trendyol n11 hepsiburadada beşken elektronik ve okyanuselektronik diye iki firma distribütör garantili 32 gb g2 satıyor. trendyolda 1100

hepsiburada ve n11 de 1200 tl. aradım sıfır diyor sizce durum nedir alınır mı sıfırmıdır yenilenmiş midir (yıl olmuş 2018 başka telefon al veya al bi huavey şayomi gibi cümleler kuracak arkadaşlar cevap yazmasın)

• quote:

Orijinalden alıntı: Carte Blanche

beyler. trendyol n11 hepsiburadada beşken elektronik ve okyanuselektronik diye iki firma distribütör garantili 32 gb g2 satıyor. trendyolda 1100

hepsiburada ve n11 de 1200 tl. aradım sıfır diyor sizce durum nedir alınır mı sıfırmıdır yenilenmiş midir (yıl olmuş 2018 başka telefon al veya al bi huavey şayomi gibi cümleler kuracak arkadaşlar cevap yazmasın)
    Al-ma-yin. 5-6 yıl önceki telefona o kadar para verilmez.

Android zaten çok Ram isteyen bir işletim sistemi, 2 gb Ram yetmez. Takilacaktir. Kronik sorunları da var. Bildirim ışığı ve ısınmadan dolayı ekran sararmasi. Lg zaten uzun zamandır üretimini durdurdu bu telefonun. Alıp pubg de oynayamazsin, zaten 5.0.2 de kaldı telefon. 1 2 seneye programlar destek vermeyi birakacaklardir.

Karar senin fakat ben inanmıyorum sıfır olduğuna.

• 
Sayfa: önceki 56255626562756285629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.