Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (5647. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113.147
Cevap
482
Favori
3.851.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56455646564756485649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam recovery kurulumda waiting for device da takılıyor telefondan tepki gelmiyor, twrp kuramadım o yüzden. Stock rom yazılımıda hata veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MHEC kullanıcısına yanıt
    kingoroot ile cihazı rootlayip, twrp nin kurucu APK si ile de kurabilirsiniz ben o şekilde kuruyorum(playstore da var offical twrp app). kurduktan sonra güncel sürümü twrp içinden tekrar flashlamaniz gerekiyor güncel sürümü de xda da bulursunuz.

• Herkese merhaba, bip uygulamasına kaç haftadır giremiyorum. Girmek istediğim zaman uygulama durduruldu hatası alıyorum nedeni ne acaba veya bir çözümü varmı bunun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese selamlar. Uzun zamandır V20 kullanıyorum ve artık 2.yeni pil almama rağmen batarya çok gitmiyor. Neredeyse günde 2-3 kez sarja takiyorum ve bu durum artık can sıkmaya başladı. Simdi sizden ricam; custom rom kullanmalı mıyım? Kullanirsam hangi rom atmalıyım? Forumlarda Lineage' den çok bahsediliyor. İyi yanlari kötü yanları nelerdir? Kısacası pil ömrünü uzatan bir rom var mıdır tavsiyeleriniz nelerdir? Parmak izi volte gibi özellikleri kullanmıyorum. Olmasa da olur. İkinci ekranda sorun olur mu? Olmamasini arzu ederim kullanıyorum...simdiden teşekkürler...

• gercekmanyak G kullanıcısına yanıt
    Google uylulamalarını kaldırmayı dene önce... Özellikle Google Play Store uygulamasını kaldır. Genelde bu servisler bahsettiğin sorunlara sebeb oluyor. Önce dene bence...
    Sonra istediğin romu "flash programı" kullanarak kurarsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: alicanveliy

Google uylulamalarını kaldırmayı dene önce... Özellikle Google Play Store uygulamasını kaldır. Genelde bu servisler bahsettiğin sorunlara sebeb oluyor. Önce dene bence...
    Sonra istediğin romu "flash programı" kullanarak kurarsın...
    Dediğinizi dun uyguladim. Google ile ilgili ne varsa hepsini devredışı bıraktım. Hissedilir olarak farketti. En azindan durduk yere sarji azalmıyor. Yardiminiz için teşekkürler

O uygulamaları tekrar yüklendiğinde aynı sorunlar yine baş gösterir. O yüzden flash programı kullanarak yeni bir rom kurman gerekiyor. Twrp veya Lg flash tool programlarını kullan.
    LG 'nin kendi programlarından uzak dur ve Lg' ye sakın Ota üzerinden Android güncellemesi yapma. Yoksa telefonunda aynı sorunlar yine baş gösterir...

• quote:

Orijinalden alıntı: alicanveliy

O uygulamaları tekrar yüklendiğinde aynı sorunlar yine baş gösterir. O yüzden flash programı kullanarak yeni bir rom kurman gerekiyor. Twrp veya Lg flash tool programlarını kullan.
    LG 'nin kendi programlarından uzak dur ve Lg' ye sakın Ota üzerinden Android güncellemesi yapma. Yoksa telefonunda aynı sorunlar yine baş gösterir...
    Lg'nin kendi uygulamalarina maalesef müdahele edemiyor ve devredışı birakamiyorsun. En büyük sıkıntı da o. Peki Lineage os 15-16 Nasıl? Kurmayi düşünüyorum.

Kastettiğim o değil. Telefonuna Yeni bir Android güncellemesi geldiyse bunu 2 yolla yapabilirsin.
    1- Ota üzerinden ya telefonunu bilgisayara bağlayıp Lg'nin programını kullanırsın veya sürümü indirip telefonuna kurarsın
    2- Yeni romu kdz olarak indirirsin, flash programlarıyla bunu kurarsın
    Lg'nin 1. seçenekte vukuatı var. Onu yapma. Sorun yaşarsın.
    Custom rom kurmak için önce root etmen gerekiyor. Biraz uğrasaştırır ama stock room u root etmeden flash programları ile kurabilirsin. Telefonunu Yine sorunsuz kullanabilirsin. Tekrar sorun yaşamamak için Android güncellemesini Ota üzerinden yapma ve uygulama güncellemelerini otomatik yükleme seçeneğini telefon açılışında Google hesabı oluştururken kapat.

Lineage eğer resmi destek veriyorsa kurun derim sürekli güncelleme alıyor

• pqrst P kullanıcısına yanıt
    Uğraşa uğraşa telefonu rootladım hocam. Kingroot yerine de supersu ya geçirdim. Play store dan twrp kurunca veriler silinir mi?

Silinmez ama ne olur ne olmaz siz yedek alın

• MHEC
    TWRP'yi kurduktan sonra TWRP'den backup alarak tüm verilerinizi yedekleyin.
    Bu telefonu eşim kullanıyor. 3 yıldır "Cloudy LG G2 3.3" custom rom (android 5.02) yüklü. Stabil, hiçbir sorunu olmayan, pil dostu bir rom. Şu ana kadar hiçbir sorun çıkmadan kullanıyor.
    Not:Bu rom güncelleme almaz.
  • 1 adet ekrana ihtiyacım var elinde olan varsa pm den ulaşırsa sevinirim.
  • Wifi arzasından dolayı Anakart değişmesi gerektiği söylendi. İkincielde kaç Liraya kadar alınmalı sizce.
  • telefona lineageos 17.1 kurayım dedim telefon kabul etmedi twrp hata verdi romsuz kaldı şuan telefon kullanılamaz halde. şu cloudy rom 3.3 ü upload edebilecek var mı acaba, xda sitesindeki yüklenmiyor sunucu sorunu var.
    twrp sürümünü yazabilir misin eski sürümle kurmayı deniyorsan hata verir
    2.8.6.1
    Sürümün eski ondan hata veriyor. Lineage 16 icin twrp 3.2.2 ustu istiyordu. Suradan güncel twrp yi indirip yine twrp üzerinden flashlarsan düzelecektir.
    Düzeltme: siteye girince altta 2 tane yönerge var onu okumayı unutma.

https://www.gregtwallace.com/lg-g2/g2-twrp/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pqrst -- 20 Mayıs 2020; 18:18:28 >
    hocam flashladım ama şimdi recovery moda girmiyor lg yazsında kaldı hangi tuş kombinasyonuyla gireceğim
  • 
Sayfa: önceki 56455646564756485649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.