|
LG G2 ANA KONU (5655. sayfa)
-
-
Wifi entegresi arızalanmış hocam. -
Android 5.0 yeni yüklediyseniz
Ayarlar / genel/ telefon hakkında / uyg gün.
LteConfig yüklemeyi deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni değil hocam bir süredir kullanılıyordu. Bu hata birden peydah oldu. Telefonu babam kullanıyor acaba bir ayarı mı bozdu diye içimden geçmedi değil.
-
Pil önerisi olan var mı? Pil dayanmıyor artık. Birden bitiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bulabilirseniz orjinal al eyer bulamassaniz deji batarya alin orjinale yakindir bi arastirin deji bataryayi
LG g2 mi kaldı vazgeçin
efsaneler olmez lg g2
Nasıl özledim seni g2.
Ne günlerimiz geçti burda ve rom, root konusunda.
Senden sonra hiçbir cihaz senin keyfini vermedi.
Ses tuşunun, güç tuşunun arkada olması bile efsaneydi. -
LG... Aynı boyutlarda güncel bir G2 çıkarıp öyle veda etseydin piyasaya...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicanveliy -- 18 Nisan 2021; 18:53:10 >
Benim G2 telefonum bir köşede duruyor hala. Arada kurcalıyorum öyle hey gidi hey zamanın efsanesi.
-
Benim LG G2 artık sizlere ömür. 6 sene boyunca kullandım. Bunun 5.5 senesi custom rom(Cyanogen Mod, Lineage OS). Durduğu yerde kapanıp açılmaya başladı ve LG logosundan öteye gidemedi. Depolama birimi öldü. Dibine kadar kullandım diyebilirim. Elveda LG G2 reyiz.
-
Anakart alıp kullanacak mısınız
Aynı durum geçtiğimiz gün yaşandı... Stock rom dışına çıkılmamış cihaz birden kapanıp açılmamaya başladı... Lg logosunda reset atıyordu sürekli... Şimdi ekranda hiçbirşey çıkmıyor, arka aydınlatma %10 gibi çalışıyor...quote:
Orijinalden alıntı: Lamborghini61Benim LG G2 artık sizlere ömür. 6 sene boyunca kullandım. Bunun 5.5 senesi custom rom(Cyanogen Mod, Lineage OS). Durduğu yerde kapanıp açılmaya başladı ve LG logosundan öteye gidemedi. Depolama birimi öldü. Dibine kadar kullandım diyebilirim. Elveda LG G2 reyiz.
Anakart üzerindeki bazı parçaların ömrünü doldurmuş olabileceğini düşünmeye başladım...
Ölmüş. Geçmiş olsun.
-
Kurtarma moduna (recovery modu) girebiliyorsan stock romu tekrar atabilirsin. Geçmiş sayfalarda aynı sorunu yaşayıp telefonu çalışır duruma getiren arkadaşlar vardı.
-
telefonum bu durumda ve dowload moda girmiyor malesef. bu yüzden de kdz ve tot dosyaıyla yüklemede yapamıyorum. yardımcı olan bi arkadaş olursa çok sevinirim. çok sayafa gezdim ancak net bir çözüm yolu bulamadım.
-
Ses arttırma tuşuna bastıktan sonra USB ile bağlayınca aygıt yöneticisinde cihaz gözükmüyor mu?
-
Görüyor hocam. Ama android ile başlayan bir yazı olarak görüyor. Cihazın takılma sesi geliyor. Bence bu durum yapılabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen, orada gözüküyorsa download moda giriyordur. ROM flashlamayı deneyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X