Şimdi Ara

LG G2 Arka Kamera Camım çizildi.. Çözüm önerileriniz.!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
9.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim şebeke sorunu falan da var aynı anda hepsini yaptrabiliozmi kardeşim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs1991apo

Benim şebeke sorunu falan da var aynı anda hepsini yaptrabiliozmi kardeşim?

garantieye gönderirken servis formu hazırlayın onda bildirin hepsiyle ilgilenirler
  • Eywallah sagolasin kardeşim bi kaç güne gonderecem allah izin verirse

• gs1991apo G kullanıcısına yanıt
    bende göndermeyi düşünüyorum 3-4 hafta sonra
  • bukibuks kullanıcısına yanıt
    Resimleri bugün pc ye attim resmen dalga konusu oldum çekim yüzünden.

Aynen bende 1 ay sonra falan dusunuom

o kadar mı kötü ya
    aynen kardeşim. gece cekimi berbatın ötesinde diyebilirm sahnedeki tüm ışıkları kristal gibi dağıttı ne tarafa dönsem ışıktan sahne gözükmüyor

video resim hepsi böyle sonra dikkatli kameranın camına baktım ufak kılcal çizikler gördüm sinirlendm yumsak bi bezle sildim deisen bişi olmadı sonra anladım gelen ışığı çizikler dağıtıyor...

LG G2 Arka Kamera Camım çizildi.. Çözüm önerileriniz.!!

• quote:

Orijinalden alıntı: gs1991apo

aynen kardeşim. gece cekimi berbatın ötesinde diyebilirm sahnedeki tüm ışıkları kristal gibi dağıttı ne tarafa dönsem ışıktan sahne gözükmüyor

video resim hepsi böyle sonra dikkatli kameranın camına baktım ufak kılcal çizikler gördüm sinirlendm yumsak bi bezle sildim deisen bişi olmadı sonra anladım gelen ışığı çizikler dağıtıyor...

LG G2 Arka Kamera Camım çizildi.. Çözüm önerileriniz.!!

ne gece ne de gündüz çekiminde pek etkisi yok gibi ama üstten ışık vurunca flan bende de mor ışık oluşuyor
     LG G2 Arka Kamera Camım çizildi.. Çözüm önerileriniz.!! LG G2 Arka Kamera Camım çizildi.. Çözüm önerileriniz.!!

Bak senin o gece çekimin de ben ceksem kardeşim ışıkları bende ki gibi yapar. Çizildiği için yapıyor bunu

Çizillmez diye dediler hep sonuç çizildi şebeke de cazrti sorunu lg g2 hayal kırıklığı uğrattı üstüne bide kitkat da çağrının geç gelmesi cilgini çıkardı işin

hocam şans işi bunlar ya mesela arkadaşım var çivi aldı ççizmeyi denedi onunki çizilmedi o şebeke sorunu bende de mevcuttu 20b ile geçmişti 20d güncellemesi sonrası gene başladı. Şimdi son güncelleme sonrası birde ışıkları iyi alamama sorunu var
    iso degerını dusurmezsenız bu patlamalar olur.

cebımden cıkartayım cekeyım dersenız bu olur belkı bıraz daha ıyısı olur.

tabı cızıklerle bıraz falza patlamıs :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 18 Mayıs 2014; 20:40:59 >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    ama daha önce böyle bişi yoktu sıkıntı orda ve çektiğim resimlere baktım normal gündüz sanki hafiften eskimis bozulmus gibi cekiyor ... çizikler can sıkıyor çözümü servise göndereceğiz artık
    Ama ilk aldığımda sebeke sorunu yoktu sonradan çıktı millet sesini duymuom diyor resmen yolun ortasına çıkıp konuscam o dereceye geldi az önce yine biraz çekim yaptım yine aynı video çekerken netleme yapamıyor cok az birşey yapıyor sonra görüntü bozuluyor.
    güncellemede gitti bende ses olayı ama bakalım servis ilgilenir. videoda otofocus var biz odaklamıyotuz o da ışıksız ortamda rezalet tavsiyem google camera uuygulaması
    sagol kardesım google camerayı deneyeceğim
  • MKILIÇ kullanıcısına yanıt
    Bizzat diyor hocam, çizilmez safir cam diye reklamı yapıldı size rasgelmemiş olabilir. Bendeki G2'de de aynı sıkıntı var ve ben aldığımdan beri orijinal quick window kılıfı ile kullanıyorum, teknosa'dan o zaman 100 tl'ye almıştım. Ona rağmen ve sürekli temiz cepte taşınmasına rağmen çizilmiş. Can sıkıcı bir durum... @MKILIÇ
  • serzenith S kullanıcısına yanıt
    aynen tanıtımlarda yapıldı .
    Bu arada son durum olaraak cihazımdaki başka problemlerden ötürü değişim kararı çıktı bakalım bunda ne olacak.
    Geçmiş olsun hocam, ben şanslıyım galiba şimdiye kadar bir arızası olmadı ama şu safir cam işi hakikaten can sıkıcı oldu, reklamı yapılan malzeme kalitesini bulamamak iyi hissettirmiyor insana. S3'ü ilk çıktığında alıp G2 çıkana kadar kullanmıştım ve hala camında çizik yoktu, üstelik safir cam gibi bir iddiaları ve tanıtımları da yoktu
  • serzenith S kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bende daha önce s2-lumia 920- ascend p6 kullandım hiçbirinde yoktu bu sorun ama bunda oldu bakalım sıfır cihazıda kılıfsız kullanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum gelsin karar veririr. siz ne kullanıyorsunuz peeki kılıf bana incelik önemli değil ama sağlam kılıf lazım çok düşürmem ama çizik takıntısı var. full body guard alacam olmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukibuks

aynen hocam bende daha önce s2-lumia 920- ascend p6 kullandım hiçbirinde yoktu bu sorun ama bunda oldu bakalım sıfır cihazıda kılıfsız kullanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum gelsin karar veririr. siz ne kullanıyorsunuz peeki kılıf bana incelik önemli değil ama sağlam kılıf lazım çok düşürmem ama çizik takıntısı var. full body guard alacam olmazsa

Ben orijinal quick window kullanıyorum ve telefonu mükemmel tamamladığını düşünüyorum, orta seviyede koruma sağlayabiliyor ve çok şık.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.