Bildirim
lg g2 batary şişmesi olurmu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
daha g2 cıktı cıkalı böyle bir başlık görmedim ne donanım haberde nede başka forumlarda.kendimde kulanıyorum sıkıntı yok taki servise gönderirsin ücretini ödersin anında değiştirirler. -
valla bende gormedim ondan sordum alalı ne kadar oldu peki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: suleyman01a
3 ay oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: cankal
quote:
3 ay oldu.
g3 ü bekliyorum ucuksa fiyatı bunu alacagım teşekkürler bilgi icin
Düzgün şarj kurallarına uyarsanız yani kapalı olsa bile geceden sabaha şarjda tutmazsanız, gün içinde yaptığınız şarj süresini uzun tutmaz şarjı dolduktan sonra en fazla 30 dak şarjda tutarsanız , şarjda takılı iken telefonu çok kurcalamazsanız uzun süre gidecektir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cankal
quote:
3 ay oldu.
g3 ü bekliyorum ucuksa fiyatı bunu alacagım teşekkürler bilgi icin
haziran sonunu bulur gerçi trde de lansman var belki dahada erken olur.çelik kasa olursa alıcam hayırlısı. -
note 3 gibi tablet gibi olmaz inş aşırı buyuk iyi degil bakıcaz dedin gibi 3 gb ram var 5 yıl gider kesin bu gidişle telefonlar pc yi sollicak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X