Şimdi Ara

LG G2 Batarya Degisimi Icin Tavsiyesi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese. 2 hafta once ekranini kirsigim g2ye internette bir ekran siparis ettim degisimini de kendim yaptim ve ekran bekledigomin ustunde cikti orjinale yakin denebilir. Ancak ekran degisimi yaprken bataryasima biraz zarar verdim zaten bataryasi cok kotu gidiyordu. 3 gun once internette batarya siparisi ettim. Batarya elime ulastiginda kapali sekildr yude yuze kadar sarj ettim. Dolduktan sonra cikarip kullanmaya basladim ancak eski bataryada daha da kotu. Sozde orjinal batarya yaziyordu ve 50 kusur lora verdom ama orjinal olmasini beklemiyordum tabiki de bukadar da kotu beklemiyordum. Toparlamak gerekirse yine batarya arayislarna girdim ancak aynisi basima gelsin istemiyorum. Telefonu ikinci el almistim aldigimda garantisi yoktu ekrani da kendim degstirdim oyuzden servise vermek istemiyorum. Kendisi batarya alip degistiren var mi varsa nereden aldminiz bataryayi ve herbangi bir kslibtasyon olayi var mi bunlarin.Simdiden tesekkurler herkese iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu kimse?
  • Bence bataryayi 1 hafta bi kullanin 3-4 defa doldur bosalt yapsın batarya ondan sonra yeni batarya kararı verin. Bataryayi da vintekin internet sitesinde varsa siparis edin orjinaldir Lg'nin anlaşmalı garantisi çünkü.

• Akşam 3. Doldur boşaltı yaptım. Sabah 8 de bataryayi sarjdan cikardim. Yaklasik 15 dakika bi kullandim sarj 99dan 93e dustu. Sinirimi bozdugu icin cok bakmadim ve biraktim telefonu oyle. Saat 2 de baktigimda da yuzde 75sarj kalmisti
    Yani 6 saattelefon bosta durdu hic kullanilmadi ama uine de yuzde 15 20 lik bi batarya kaybi oldu. Dedigin gibi vintekin sitesine baktim ancak g2 batarya satisini goremedim ben de mail attim bekiuorum bakalim. Bir kalibrasyon olayi yoktur degil mi bu bataryalarin

• Yok mu bataryayı aldım kendi değiştiren ve batarya önerebilecek olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.piker

Yok mu bataryayı aldım kendi değiştiren ve batarya önerebilecek olan?

Ben aldim ve memnunum.gittigidiyordan 80 tlye almistim.sarji gayet iyi gidiyor.Taktiktan 5-6 ay sonra bile rom+kernel birlikte 8 saat ekran suresi almistim.(full wifi acik ve %50 parlaklik)
    Ama vinteksten almanizi tavdiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: LonelyAlchemist

quote:

Orijinalden alıntı: e.piker

Yok mu bataryayı aldım kendi değiştiren ve batarya önerebilecek olan?

Ben aldim ve memnunum.gittigidiyordan 80 tlye almistim.sarji gayet iyi gidiyor.Taktiktan 5-6 ay sonra bile rom+kernel birlikte 8 saat ekran suresi almistim.(full wifi acik ve %50 parlaklik)
    Ama vinteksten almanizi tavdiye ederim

Dönüşün için sağol. 2 defa internetten orjinal diye satılanlardan aldım ve hiç memnun değilim. Şarj çok çabuk bitiyor. Son aldığım bataryayı kullanıyorum şuan ve şarj yüzde50lerdeyken kamerayı açıp fotoğraf çekmeye çalıştığımda telefon bir anda kapanıyor. Açılmıyor. Şarja taktığımda kendine geliyor. Vinteke baktım ancak internetten satışları yok malum. Ben de istanbul dışında olduğum için gidip elden alma durumum da yok. Şuanda az kullanılmış çıkma batarya bakıyorum. Çok şansım kalmadı açıkçası.

• Ebay'dan bir batarya sipariş ettim 1 ay önce. Değiştirme takımıyla birlikteydi 10$'a. 1 hafta denedim ama orjinali gibi değildi. Ürün açıklamasında da orjinal ibaresi geçtiği için satıcıya söyledim parayı iade etti.
    Daha sonra daha iyi bir satıcıdan sipariş ettim. 2 hafta falan oluyo sipariş edeli ama henüz gelmedi. 2 hafta içinde gelir sanırım. Onu da takıp denicem. Onu da 7 küsür dolara sipariş ettim. Satıcıyla önceden konuştum 1 milyondan fazla ürün satmış. 3 ay dene memnun kalmazsan iade ederiz dedi. 6 ay da değişim garantisi var dedi. Bekleyip denicem ebay'da hiç param kalmadı şuana kadar.
  • Durumdan haberdar edersin burayı da ben de duruma göre bakıcam. Satmaya niyetlendim 400tl ye bile satamadım telefonu o yüzden yine batarya yolu gözüktü bana
  • Bende ayni sorundan muzdaribim, 2 sene oldu telefonu alali artik sarjdan cikardiktN hemen sonra takmak gerekiyor, var mi orjinalini bulabilecegim bir yer, veya yenisini alabilecegim bir yer?

• Hangi pili öneriyorsunuz?
    Link vb verebilir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 tane daha batarya aldım 70 80 lira civarında ama onlarda da aynı sorunla karşılaştım. Flaş ile fotoğraf çekeceğim zaman telefon bir anda kapanıyor ve şarja takmadan açılmıyordud. Şarja takınca da yüzde 50 60gibi daha şarjın olduğunu görüyordum. En sonunda 250 300 civarı bir fiyata sattım telefonu ve G3e geçtim gayet memnunum. G2 bataryası alabileceğiniz bir site filan ok gerçekten. Ama benden tavsiye sahibindenden sürekli takip edin. ekranı kırılmış ya da anakartı yanmış H2ler satılıyor arızalı telefonlar bölümünde. Oradan uygun fiyata ikinci el bi batarya bulabilirsiniz. Emin olun gg'den filan orjinal adı altında aldığınız 0 bataryalardan daha iyi çıkar. İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.